verunia 10.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Nie nadążam już, znowu tu jakieś zmiany. Braza, zmień mozo motto na -dzień bez malowania to dzień stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ... Dzisiaj na angielskim na szczęście wszystkie miałyśmy obniżoną inteligencję i czas reakcji, więc nie odstawałam tak bardzo..... ...Let's check it .... Describe the subject of the lesson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Braza, ja wiem, że żreją więcej niż energooszczędne. Duuużo więcej. A ze zwykłymi chyba nie porównywałam. Sprawdź na pudełku, tam musi być podana moc. I bardzo grzeją, czyli para idzie w gwizdek, jak w zwykłych. Energooszczędne mają rzeczywiście coraz więcej kształtów i rozmiarów, ale faktem jest, że do niektórych lamp nie wejdą. Ja nie kupuję takich lamp po prostu, chociaż często są to właśnie te najpiękniejsze. Verunia, ja bywam u Brazy raz na rok, czasem częściej, a i tak nie mam szans na zobaczenie każdej wersji kolorystyki... Gwoździk, weź Ty dzisiaj do mnie mów po polsku i dużymi literami. Wszystkie zasoby intelektu zużyłam podczas lekcji i aktualnie ledwie w języku ojczystym rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Verunia, najpierw siedzisz cicho jak myszka, a później z grubej rury, no jak to tak????!!! Na razie skończyłam z malowaniem dużych powierzchni, koncepcje mi się pokończyły a i pomieszczeń do malowania jakby mniej .... Za to 2 ramki na zdjęciach pierdyknęłam białą czekoladą - tradycja w narodzie rzecz święta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 .... Gwoździk, weź Ty dzisiaj do mnie mów po polsku i dużymi literami. ..... OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Braza, ja tylko wyrażam podziw dla zapału twórczego. Ja tez bym przemalawała parę ścian albo nawet całość na biało ale na razie kończy się tylko na chęciach bo jak sobie pomyślę ile to pracy albo kasy to już nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No przecież halogeny są reklamowane jako te zżerające do 50% mniej prądu niż zwykłe, no to jak to??? Za ledami nie przepadam, mają zimne światło, a energooszczędne nie do każdej lampy się nadają ... i tak jest U nas w niektorych lampach sa bardzo nietypowe halogeny QR 111, ktore mimo swojej mocy i mega wielkosci spozywaja o 48% mniej energii anizeli tradycyjne zarowki. Przyznaje bez bicia, ze zarowek energooszczednych nie lubie ... barwa swiatla jest dla mnie krytyczna np. gdy pracuje w okreslonej przestrzeni barw i niestety takie swietlowki wyjatkowo przeklamuja kolory skalibrowanego monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 OK czyż nie miało być polskiemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Rany, ależ zimnica u mnie dzisiaj, chociaż słonecznie! Wyszłam nawet z dobrymi chęciami do ogrodu ale skończyło się tylko na przesadzeniu dwóch marcinków. Ziąb mnie wygonił! Ambercia, a nie ma problemu z kupieniem tych QRcośtam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 My dzisiaj z Pinezką zbieraliśmy liście na Gwoździkowej ... i zebraliśmy ... ale taczka tak zapier...alała, że koło jej się grzało. My też się zgrzaliśmy. Na szczęście na pobliskich drzewach już nikt ... tfu ... nic nie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.11.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ambercia, a nie ma problemu z kupieniem tych QRcośtam?? nie ma problemu Ale tylko via internet, bo w popularnych marketach niestety tych modeli nie ma. Ja mam troche Chors'ow a one w wielu modelach maja wlasnie QR 111 wiec temat mam przecwiczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Via internet mogę kupować, pasi mi taka forma zakupów Verunia, a właściwie dlaczego chcesz wszystko na biało przemazać? Pytam, bo ja osobiście białego koloru w domu unikam jak ognia ... Przymrozek był, psia krew!!! To jednak idzie ta zima ... już miałam nadzieję, że o nas zapomniała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Kuffa, na tv gadają, że u nas ma dzisiaj w nocy być -4*C! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 u nas tej nocy było - 5 już kole 22-ej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wczoraj u nas pięknie świeciło słoneczko, żeby nam było bardziej żal, że po sklepach jeździmy. Dzisiaj pochmurno od rana i mgliście. Nocami przymrozki. Zima idzie...Póki co, jeszcze można jeździć na rowerach do szkoły. I dobrze, bo wychodzimy później i zdążamy. A co to będzie zimą?! Strach się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Braza, zasnęłaś już na zimę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Najchętniej bym to zrobiła, ale czy można spać w takich warunkach??? Może bym coś przemalowała .... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/143.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 oko przemaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jutro, jedno przemaluję na szaro, drugie na beżowo ... ae mam większą paletę barw, szkoda, że mam tylko dwoje oczu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No widzisz, wiedziałam, że znajdziesz sobie jakieś ożywcze zajęcie, przemalowanie czegoś będzie na pewno bardzo zabawne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts