DPS 18.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aga, przestań, naprawdę kupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Te ze szklanymi kloszami w kwiatuszki...?Oglądałam je do siebie... mnie się podobały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Jak kwiatuszki to odpada, mocno zastanawiam się nad lampkami ikeowskimi bo też mają kwiatuszki i o zgrozo, motylki, ale posiadają ładny kształt ... no nie wiem, może jakoś zdzierżę tę florę i faunę .... Coś drgnęło, właśnie zgrałam zdjęcia z telefonu na komputer ... Maxi, jak to miło czytać Cię znowu po taaaaaaakiiiiiiimmmmmmm długim czasie Edytowane 18 Listopada 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Drgnęło jeszcze bardziej, zdjęcia dotarły do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no tak no byłam w dzieniku:rolleyes: no widziałam zakup:rolleyes: no jakby to powiedzieć ładne to:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Lampa nie całkiem w moim guście , ale powiedzmy, że pasuje do czerwonych wstawek na tapecie na ścianie... Ważne, że Tobie się podoba, tak ma być. Szafa... ja bym nie przestawiała, szkoda zasłaniać urodę tych drzwi. Wiem, sama wyjdę, wiem, gdzie drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Depsia, wszyscy widzą gdzie są drzwi, to nic dziwnego, że i Ty wiesz Czniał ich urodę, ale teraz sypialnia wygląda bardziej proporcjonalnie. No jakby to ... no Wuśku ... no lubię Cię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Braza, lampa wyłączona ładna a po właczeniu aż mi się zakrzykneło "ale b... nastrój" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To "b" to znaczy badziewiarski czy bajeczny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 "b" oznacza bezgwoździ czyli OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 W rzeczywistości wygląda jeszcze fajniej, i chociaż za ślicznie i zbyt dizajnersko nie wygląda, to warto było !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To "b" to znaczy badziewiarski czy bajeczny .... na razie nikt nie trafił czekam dalej ale wiesz co - czytać trudno w takiej kolorystyce. To by mnie troszkę zastopowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 B jak burdelowy - oczywiście!Bardziej podoba mi się zgaszona, ale się nie wtrącam.A tę szafę sama targałaś??? Te lampy z Liroya nie są w kwiatuszki To wariacje na temat oczek (takich, jakie Braza ma wtopione w sufit) w wersjach różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Czekajcie Wy, czekajcie, zaraz Ona Wam kota pogoni z tym burdelowym... Lepiej znowu się ewakuuję, coby rykoszetem jakimś nie oberwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 O burdelowym myślałam, ale nie chciałam kalać uszu Waszych delikatnych . Aż taki burdelowy w rzeczywistości nie jest, a czytać przy jedzeniu się da, snop światła idzie pięknie w dół i oświetla cały stół ... ale mi się rymło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To "b" to znaczy badziewiarski czy bajeczny .... no jasne, ze BAJECZNY Ale szafa to zrobilas lans Nie wierze, ze w tym drobnym cialku jest taka moc Pewnie jakis mocarny sasiad pomagal albo Corze na plecy mebel zarzucilas Sie przyznaj cfffaniaro BTW a Ty na tylku, bez pedzla, farb, srubek i mlotkow usiedziec nie mozesz??? He??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Nie może, ma za chudy tyłek i ją kości uwierają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie może, ma za chudy tyłek i ją kości uwierają! Chętnie siem podzielę... mam nadmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dzień dobry Leśnemu Człowiekowi! Zima idzie (choć ja jej osobiście nie widzę, odpukać..) więc trza się wspierać choćby via Sieć! Lampa "B" niezła, naprawdę, robi wrażenie. Nie zdążyłam jej w realu zobaczyć ale wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Jeszcze jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts