Chef Paul 20.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ... snop światła idzie pięknie w dół i oświetla cały stół ... ... aż Cię z czasem wygnie wpół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 I zostanie ciemny dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Poeci psia krew z bożej łaski :D Szafę przesuwało całe dwóch facetów - ojciec i syn - znajomi z miejscowości odległej o 9 km. Sama pewnie bym jej pewnie nie zmusiła nawet do pomyślenia, żeby się przesunąć a córcia jeszcze może mi się przydać więc nie chcę Jej sił nadwyrężać . Farby, pędzle, wałki i tym podobne utensylia malarskie takowoż remontowo-budowlane pod postacią młotków i śrubek wszelakich zaczynają przyprawiać mnie o dreszcze zgrozy tak więc na dzień dzisiejszy pomysły przemalowania czegoś bądź tez przewieszania odsuwam w ciemny kąt! A tyłek mam odpowiedni!!!!!! I wcale ie taki kościsty, Szanownego zapytaj!!!!! - to do Depsi było ... Gagatka, no śliczna jest mówię Tobie!!!! Bardzo nastrojowo się pod nią siedzi Rozsypałam dzisiaj popiół drzewny pod kwiatami, jak myślicie, zemszczą się ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 zemszczą ... ... nowym kwiatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Taka zemsta mi pasi! Mokro i zimno u mnie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No wiesz, różne są upodobania, widać Szanownemu odpowiadają kości. A popiół pod kwiatami doprowadzi je do furii i zemszczą się w przyszłym roku, tak jak Gwoździk złowrogo to wieszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ja moim kwiatkom dokładam jeszcze wodę po myciu mięsa i białka po koglu-moglu młodej. Lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A ja moje męczę kompostem. Znaczy na razie dokuczyłam nim warzywkom, ale w przyszłym roku kwiaty dostaną za swoje! A w kompoście wszelkie resztki organiczne, skorupki jajek i trochę papieru niezadrukowanego. Białka z jajek po koglu-moglu nie zostają, bo niektóre bestie u nas wolą wersję z pianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jeśli o mnie chodzi kwiaty i inne warzywa mogą popadać w stan dzikiej nawet furii i na wiosnę ruszyć w górę, a co mi tam!! Kompostu nie daję, bo nie mam kompostownika, jakoś mi ciągle nie po drodze do jego zrobienia. Może kiedyś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A po co Ci robić na początek? Po prostu wyznacz w ogrodzie miejsce, gdzie będziesz zwalać na kupę wszelkie nadające się resztki organiczne i tyla. Przyjdzie Ci czas albo inna ochota, to sobie zrobisz taki wypasiony. Na razie - w zupełności wystarczy górka kompostowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie mogę się zdecydować, które to miałoby być miejsce i ... nie chce mi się myśleć. Jutro jadę na pogrzeb Wujka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Rozsypałam dzisiaj popiół drzewny pod kwiatami, jak myślicie, zemszczą się ...??? jeśli gorący, to już nie zdążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie mogę się zdecydować, które to miałoby być miejsce i ... nie chce mi się myśleć. Jutro jadę na pogrzeb Wujka:( Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Brazunia - wyrazy współczucia. Przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Już jestem. Dziękuję za przytulanie. Wujek zawsze będzie mi się kojarzył z wykonaniem słynnego fragmentu arii "Ninooo, ach uśmiechnij się". Uwielbiał tę arię i pieknie ją śpiewał. Szron na trawie, przymrozki ... przygotowałam gałązki świerkowe dla wrzosów i mocartowego klona. Tolunia, na szczęście zimny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Sumienie mnie kopnęło, że też powinnam coś przygotować. Tylko skąd gałązki? Nie będę z lasu targała... No chyba, że gdzieś drzewa wycinają i zostały gałęzie. Jakoś mam opory przed ścinaniem z żywych drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja podcinałam te dolne, z zagajnika "na rogu", jest ich od groma, niektóre wręcz gniją na ziemi, nie miałam oporów. Wpadnij po gałęzie, mam ich jeszcze skolko ugodno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Agduś - a nie ma jakich sosen w pobliżu? Wycieczka na jakiś podmiejski skwerko - lasek i podcięcie sosenek od dołu własnie nawet dobrze im zrobi, będą doświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To sosna też się nada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts