Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poeci psia krew z bożej łaski :p:D

Szafę przesuwało całe dwóch facetów - ojciec i syn - znajomi z miejscowości odległej o 9 km. Sama pewnie bym jej pewnie nie zmusiła nawet do pomyślenia, żeby się przesunąć a córcia jeszcze może mi się przydać więc nie chcę Jej sił nadwyrężać ;). Farby, pędzle, wałki i tym podobne utensylia malarskie takowoż remontowo-budowlane pod postacią młotków i śrubek wszelakich zaczynają przyprawiać mnie o dreszcze zgrozy tak więc na dzień dzisiejszy pomysły przemalowania czegoś bądź tez przewieszania odsuwam w ciemny kąt!

A tyłek mam odpowiedni!!!!!! I wcale ie taki kościsty, Szanownego zapytaj!!!!! - to do Depsi było ...

Gagatka, no śliczna jest mówię Tobie!!!! Bardzo nastrojowo się pod nią siedzi :yes:

Rozsypałam dzisiaj popiół drzewny pod kwiatami, jak myślicie, zemszczą się ...???

No wiesz, różne są upodobania, widać Szanownemu odpowiadają kości. :p

A popiół pod kwiatami doprowadzi je do furii i zemszczą się w przyszłym roku, tak jak Gwoździk złowrogo to wieszczy. :cool:

A ja moje męczę kompostem. Znaczy na razie dokuczyłam nim warzywkom, ale w przyszłym roku kwiaty dostaną za swoje! A w kompoście wszelkie resztki organiczne, skorupki jajek i trochę papieru niezadrukowanego. Białka z jajek po koglu-moglu nie zostają, bo niektóre bestie u nas wolą wersję z pianką.

Jeśli o mnie chodzi kwiaty i inne warzywa mogą popadać w stan dzikiej nawet furii i na wiosnę ruszyć w górę, a co mi tam!!

Kompostu nie daję, bo nie mam kompostownika, jakoś mi ciągle nie po drodze do jego zrobienia. Może kiedyś ....

A po co Ci robić na początek? :o

Po prostu wyznacz w ogrodzie miejsce, gdzie będziesz zwalać na kupę wszelkie nadające się resztki organiczne i tyla.

Przyjdzie Ci czas albo inna ochota, to sobie zrobisz taki wypasiony.

Na razie - w zupełności wystarczy górka kompostowa! :D

Już jestem. Dziękuję za przytulanie. Wujek zawsze będzie mi się kojarzył z wykonaniem słynnego fragmentu arii "Ninooo, ach uśmiechnij się". Uwielbiał tę arię i pieknie ją śpiewał.

Szron na trawie, przymrozki ... przygotowałam gałązki świerkowe dla wrzosów i mocartowego klona.

Tolunia, na szczęście zimny:)