Gagata 26.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Noooooooooooooo - ja myślę, że określenie GŁĘBIA SMAKU dotyczy jedynie galaretki z nóżek wieprzowych...!A już z całą pewnością nie faszerowanego tego czegoś czymś (nawet nie powtórzę bo moja wyobraźnia, choć ma swoje granice, dostaje czkawki przy tej okazji).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ty DPSia uważaj z tym szydełkiem, jak boga kocham....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ej tam, ej tam przesadzacie z tym faszerowanym nowum Przeca nic i tak nie moze sie rownac z chlebowym przekladancem i tysiacem kalorii na kazdy centymetr tej demonii Od samego czytania najadlam sie na tydzien z gory A z szydelkiem cos nie tak? Nie wladam nazbyt biegle, ale sie moge naumiec jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Z szydełkiem to w sumie bardzo przyjemnie, można machać rękoma baaaardzo długo. Prządek w szafie swojej zrobiłam. No szok, ile ja mam szmat różnych! Wywaliłam/oddałam pół worka ciasno poskładanych ciuchów! Ale za to teraz, po oddaniu nadmiaru i wyeksmitowaniu na strych letnich szmatek... Jaki u mnie w szafie porządek jest, ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Z szydełkiem to w sumie bardzo przyjemnie, można machać rękoma baaaardzo długo. Prządek w szafie swojej zrobiłam. No szok, ile ja mam szmat różnych! Wywaliłam/oddałam pół worka ciasno poskładanych ciuchów! Ale za to teraz, po oddaniu nadmiaru i wyeksmitowaniu na strych letnich szmatek... Jaki u mnie w szafie porządek jest, ha!!! Muszę uważać na szydełka, są niebezpieczne, jak widzę!!!! Powoli zaczynam dochodzić .... do spróbowania głębi smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ....Powoli zaczynam dochodzić .... ktoś kiedyś napisał, że umiem czytać miedzy wierszami ... .... i to prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Eeee, dysleksję masz, mówię Ci... Ona już doszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ale czy to związek z szydełkiem, czy nie, bo już się pogubiłam....... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No nie wiem, może ona zechce szydełkiem dochodzić do tej głębi smaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 "- Czy o ożenku myślę? Mocny Boże! A o czymże bym myślał? Nie tylko myślę, ale tak mi jest, jakby mnie kto szydłem ekscytował! To wasza mość chyba nie wiesz, że ja już wczoraj pani Boskiej deklarowałem i od ojca konsens mam?" Kto, do kogo i kiedy? Tylko proszę nie sprawdzać metodą ctrlC, ctrlV u wujka google! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Coś z Trylogii...? Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jasne, że z Trylogii. Tylko z której części i kto do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 młody Nowowiejski, co chciał Zosię Boską w ostatniej części.A potem Azję na pal nawlekał..., nie własnoręcznie, on był od rozkazów. A kto nawlekał? Bo zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Z szydła na igłę zeszliśmy ... to mi się skojarzyło z tym nawlekaniem .... Doszłam ... do wniosku, że mnóstwo ludzi ma mnie w d... . Może by tak vice versa zrobić ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Luśnia? Braza, mnie też mnóstwo ludzi ma w d... i jakoś mi to nie przeszkadza. W zasadzie cieszę się, że istnieją tacy, co nie mają. Mam nadzieję, w każdym razie, że istnieją???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Moje drogie - ja to się czasem bardzo cieszę, że mnie w doopie mają, bo wtedy święty spokój mi dają! Wszystko ma swoją jasną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nowowiejski to był w rozmowie z Zagłobą.Ekscytowanie szydłem podobało się Sienkiewiczowi:" Byłem go tylko prędko znalazł, bo się boję, że się w jakowejś pustelni przytai albo gdzie w dalekich stepach zapadnie, do których od młodu nawykł. Waszmość, panie Kmicic, przymawiałeś mi do wieku, a ja ci powiem, że jeśli kiedy gończy bojar tak z listem sunął, jako ja będę sunął, to mi każcie za powrotem nitki ze starych bławatów wyciągać, groch łuszczyć albo mi kądziel dajcie. Ani mnie niewygody nie zatrzymają, ani cudza gościnność skusi, ani jadło lub też napitek w pędzie zahamuje. Jeszczeście takiego pochodu nie widzieli! Już teraz ledwie usiedzieć mogę, właśnie jakoby mnie kto szydłem spod ławy ekscytował: już i koszulę podróżną kazałem sobie łojem kozłowym dla wstrętu gadowi wysmarować..." A swoją drogą, to ciekawy powód do radości macie...! Ja wolę przebywać w innych miejscach... ... jaśniejszych... ... ładniej pachnących... Spadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 za czem Braza z tą doopą wnosisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 O kurde! Przypomnieliście mi, że czas kartki świąteczne pisać, bo znów wyślę w Wigilię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 W związku z doopą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts