Gwoździk 04.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ale tym mirrocośtam mnie nie obrażasz???? ... ... no jak śmiesz tak myśleć !!!! Po tylu latach !!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Brazula u mnie lało.... Mało powiedziane, że lało... napier...lało..... Teraz jakby ciut ucichło... ale od chyba września nie było deszczu.... rośliny już więdły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 U nas odwrotnie - w dzień było pięknie, a teraz piździ i pierze deszczem po szybach. A ja miałam zamiar zaszyć się po południu w pieleszach domowych z czystym sumieniem, bo powinno było w dzień lać. A tak, to musiałam jeszcze zaliczyć państwowego Mikołaja na zamku i dziką kolejkę rozszalałych rodziców z dziećmi, walczących o dostęp do paczek. Oczywiście nie wszyscy szaleli, ale koło mnie mama wydzierała się na znudzonego malucha, że już przecież niedaleko (jeszcze tylko pół godziny stania) i że za rok nie przyjdzie z nim na zamek. Kawałek dalej jakiś spieniony tatuś kłócił się z mamusią innego dziecka, bo ta się wpychała. Niesmacznie mi się zrobiło, ale skoro dzieci chciały jechać, to tam byłam. We wcześniejszych latach rozdawali w wielu miejscach i tłoku nie było. I tak przyjechałam godzinę po rozpoczęciu imprezy. Ciekawe, co się działo zaraz na początku! Kazałam dziewczynom usunąć się pod arkady i przeczekać ten amok. Paczek nigdy nie zabrakło. I wygrałyśmy, bo z tyłu, po cichutku i spokojnie rozdawano paczki bez tłoku i szału. Mają po paczce ciastek, po pudełku kredek i po książeczce. Do tego jakieś cukierki i czekoladki... Warto było? Dzieci zadowolone, więc chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Kurczę, u nas jak zwykle, deszcz to rarytas. Jakas taka... rosa z nieba czasem poleci, mgła bardziej niż deszcz... Chociaz jak na razie suszy jakoś nie odczuwamy, nawet poziom wód gruntowych dość wysoki jest, wyższy niż ostatnie kilka lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Kurczę, u nas jak zwykle, deszcz to rarytas. chętnie odstąpię, bo mi odkrywkę zaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Czy w innych częściach naszego pięknego kraju też tak pi...i??? Tyż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ha! A u nas wreszcie trochę popadało! Ja tam cieszę się, że przyszły jesienne szarugi, bo jakby ich nie było, to zaburzony jest roczny cykl pogodowy, potem też wiosna późna i niewydarzona, że o zimie beznadziejnej, bezśnieżnej, jesiennej i szarej nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To już nie chcesz deszczu? Bo ja chętnie bym podrzuciła trochę! Takiego wściekłego, lejącego pod skosem a chwilami nawet poziomo... Nie chcesz na pewno?Biło mi żabami po szybach! A potem wychodziło słoneczko. I znów żaby... Pogoda w paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Hmmm... Właściwie to czemu nie?Dawaj, deszcz to zawsze deszcz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 deszcz to 16-stki na hi-hicie ... mogę zagrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Jakoś nie jest mi przykro, że cykl pogodowy się poszedł paść i zimy jeszcze nie ma ... wiem, wiem, latem będę się wkurzać, że komary etc. Gwoździk, no masz rację, po tylu latach to aż głupio pytać ...Już więcej nie będę Graj Gwoździku!!!!Graj!!!! Edytowane 5 Grudnia 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To już nie chcesz deszczu? Bo ja chętnie bym podrzuciła trochę! Takiego wściekłego, lejącego pod skosem a chwilami nawet poziomo... Nie chcesz na pewno? Biło mi żabami po szybach! A potem wychodziło słoneczko. I znów żaby... Pogoda w paski. zapomniałaś o grzmotach, błyskawicach i gradzie, jednym słowem piździawka w odkrywce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nikt nic nie mówił o pakiecie łączonym, więc tej reszty nie biere! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ale pakiet łączony tańszy, Depsia no co Ty!!!! Czysty zysk!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Miała być darmocha, ze deszcz nie płacimy! No to se wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja tam z tego nic nie chciałam a piździ u mnie i mroźno się robi ... gdzie tu sprawiedliwość????Wrzuciła, kilka zdjęć w dziennik dla ratowania pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzisiaj całkiem ładnie u nas było. Słoneczko, rano lekki mrozik, a potem ciepło. A już myślałam, że sezon rowerowy trzeba zamknąć.Zaraz sobie zdjęcia pooglądam. Wreszcie forum przestało mnie traktować jak upośledzoną i troskliwie pytać, czy NA PEWNO chcę opuścić jego gościnne progi na rzecz jakiejś obcej, potencjalnie NIEBEZPIECZNEJ strony. Przypadkiem całkiem znalazłam możliwość wyłączenia tej troski zbytecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Eeee, no to zwierz się, gdzież to jest? Bo mnie to głupie przekierowanie za każdym razem dodatkowe 2 minuty czekania kosztuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Eee, przecież chwali się w podpisie Braza, a przy innych lekturach kicia też usypia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 AGP-ku, nie zauważyłam ... muszę bliżej się przyjrzeć ... Agduś, jak wyłączyć tę cholerną, zbyteczną troskę???? Słoneczko mam, ale psia kość zimno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts