AgaJeżyk 07.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) W dzienniku byłam ... Znaczy bydło jakoweś las ci depiluje ? A ty nic ??? Przewaga liczebna nie ma szans z walką podchodową z użyciem broni biologicznej ! Szambo masz ? Masz ! I nie mogłaś tam wrzucić granata jakiego ? U mnie po kargulowej wojnie jeszcze dwa zostały ... w świątecznym ubraniu ...trza było wołać ... Edytowane 7 Grudnia 2011 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Granat w szambo?! Piękna sprawa! Broń biologiczna jak się patrzy, a na funkcjonalność tego szamba i tak nie wpłynie. Jestem w szoku! To ja sobie wyłączyłam zbyteczną troskę, a Wy nie? Taż się zastanawiałam nawet, czy się chwalić, bo pewnie WSZYSCY już sobie wyłączyli, a ja jedna sierota z nią zostałam, a tu niespodzianka!!!To jest gdzieś w ustawieniach profilu. Wlazłam tam, bo niedawno w ogóle wyłączyłam sobie możliwość korzystania z forum. Najechałam niechcący na "typ wyświetlania" i w chwili, kiedy mi się strona już już miała przełączyć, kliknęłam w coś głupiego. Od tego momentu mogłam otworzyć forum, oglądać spis wewątków, ale żaden wątek się nie otwierał, a zamiast normalnego logo z literką "m" na pasku, miałam jakieś inne. No cholera mnie brała, bo nigdzie nie mogłam nawet napisać o swoim nieszczęściu i poprosić o pomoc. Już miałam dzwonić do Brazy, ale najpierw wlazłam w swoje ustawienia. Grzebałam tam, szukałam i w końcu znalazłam ten "typ wyświetlania" Nawet za pierwszym razem wybrałam odpowiedni. A wcześniej, niejako przy okazji, znalazłam pytanie, czy chcę tej specjalnej troski, czy nie. Odptaszkowałam, że nie chcę i już nie mam!To jest w zaawansowanych ustawieniach na samym dole listy. Ostatnia linijka to pytanie, czy wyłączyć ostrzeżenie o opuszczeniu bezpiecznej strefy forum - czy jakoś tak. Tam trzeba odptaszkować i zatwierdzić zmianę. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Byłam - wyłączyłam - pokłon królowej pióra ...tom razom za czytanie ze zrozumieniem i szlajanie sie po USTAWIENIACH ZAAWANSOWANYCH Dzia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Byłam, wyłączyłam - dzięki i szacunek!!!! Jeżyca, matko,jakie to wiatry wreszcie Cię przywiały ... tylko nie mów, że odtylne .... Nic nie robiłam, bo to nie las był jeno wariacje na temat drzew i krzewów owocowych zdziczałych tak, że same nie wiedziały, jakie owoce mają wydawać! Na granat w szambie absolutnie się nie zgadzam, to jest strefa ochrony, skraj Parku Krajobrazowego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Też znalazłam. Po dictum Agduś doszłam do wniosku, że skoro ona znalazła, to i ja dam radę. No i udało się, samodzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ja też znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jakie znowu wiatry ? Zupy akustycznej (czyt. grochówka) nie jadłam ... A z tymi krzewami to dramaturgię zbudowałaś ... aż się gooownami miotać zachciało ... Ale to dobrze żeś się w parku zakotwiczyła ( jak wiewiórka ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 jak wiewiórka ... która znalazła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ... granat w szambie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ... i zastanawiała się kiedy wyciągnąć zawleczkę .... W szambie czy poza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jestem w szoku! To ja sobie wyłączyłam zbyteczną troskę, a Wy nie? Taż się zastanawiałam nawet, czy się chwalić, bo pewnie WSZYSCY już sobie wyłączyli, a ja Dzięki Ci o wielka... ależ mnie to wq... denerwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 jak wiewiórka ... która znalazła ... ... granat w szambie. ... i zastanawiała się kiedy wyciągnąć zawleczkę .... W szambie czy poza ... Poza .... zdecydowanie poza!!!! Nawet wiewiórki mają instynkt samozachowawczy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie jestem pewna - pamiętasz wiewióra z Epoki lodowcowej? Lepiej sprawdź, czy tam jakiegoś granatu nie masz, bo na rozsądek wiewiórek to bym nie liczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Gdyby to był orzeszek to też bym nie liczyła na rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Zaglądałaś do szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nie, ufam intuicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Brazka - a jak tam nasze ukochane Zachodniopomorskie?? Śniegi spadły.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nie ma śniegu ... i wstyd przyznać, jeszcze za nim nie tęsknię... Powoli za to odkurzam świąteczne gadżety i sprawia mi to radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pamiętaj - zawieś pałeczkę na choince ... chociaż jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Mam takie cukierki - sople (tak się nazywają od zawsze, chociaż sopli jako żywo nie przypominają) - czy mogą zastąpić pałeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts