Gwoździk 11.12.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ... żadne sople nie zastąpią pałeczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No to moja choinka będzie niepełna, bo bez pałeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ... żadne sople nie zastąpią pałeczki ... A wietnamskie pałęczki do ryżu??? Wyglądają prawie jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.12.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No i nadszedł ten moment - Braza, pytanie do fachowca - jakie farby polecasz do malowania ścian? Malowałaś pędzlem czy wałkiem. A a te wyższe partie? Używałaś takiego wałka na wyciągniku? Ile nakładałas warstw żeby Cię efekt zadowolił? Na razie tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 W domu mam Duluxa - to się nazywa kolory świata. Jestem zadowolona - łatwo się kładą, nie płyną, no i zmywalne. Jeśli ściany masz białe - dwie warstwy powinny wystarczyć do zadowolenia. Moje ściany były w większości już czymś pomazane, więc musiałam kłaść nawet cztery warstwy w niektórych miejscach. Malowałam wałkiem, mam taki na teleskopie, ale wolałam skakać po krzesłach - jakoś ten teleskop do mnie nie przemówił. Jeśli masz niedużą powierzchnię do pomalowania to jednak polecałabym Tikkurillę - droga, ale lepsza od Duluxa. Jednak powtarzam - ja z Duluxa jestem zadowolona. Wypróbowałam też Dekoral - w kuchni - ale mnie nie zadowolił.Ale się wymądrzyłam.... A co Ty robisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A co Ty robisz?????? pierniki na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pierniki na święta Jak malowane farbami, to oszukane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.12.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jamles - za pierniki musimy wystarczyć ja i Romek. A mam wreszcie szczery zamiar pomalować ściany i u mnie w domu.. Są białe i ciągle mnie to w sumie wkurzało (nigdy nie miały zostac białe, to był tylko "podkład" - no ale wiecie ja to jest z tym "na razie tak zostawmy") a teraz chyba wreszcie nadszedł moment Roboty od cholery. Brazka - dzieki, zostanę przy Duluxie - może wpadniesz pomóc??? Ty to kochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a u mnie wszędzie Dekoral z mieszalnika i git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A co sądzi Szanowne Jury na temat Kabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja nie mam ale ci co mają chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 U mnie tyż Dulux i jestem zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 po 4 latach widać różnicę...Mam Duluxa u siebie a tikurille w sypialni i u dziecka. Hm, mój pokój nadaje się już do malowania, paprochy i zabite komary światnie się trzymają. Na tikurilli nie, jakoś nie brudzi sie . A ja cały czas mówię o zwykłych farbach, nie lateksie. Lateks mam w łazience i tu już nawet na wstępie nie ma porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Cztery dni mnie nie było, a tu wciąż o farbach!Jakby co, to ja mam Duluxa (chyba..., no tego, którego reklamuje pies Gwoździka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ewa, Tikkurila jest o niebo lepsza niż Dulux, ale ... pioruńsko droga. W mieszkaniu było mi rybka - niewiele metrów - tutaj jednak różnica w cenie jest odczuwalna i to wyraźnie. Tak sobie jednak myślę, że do salonu dam Tikkurilę bo zwłoki komarów zbyt dekoracyjne nie są a faktycznie z Tikkurili zmywają się lepiej. Niedługo święta!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.12.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Niedługo święta!!!!!! Też mi odkrycie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 tzreba prosić komary, żeby siadały w jakiś sensowny wzorek Święta, święta. Ja mam jeszcze tyle roboty przed, w trakcie i po, że myśleć mi się nie chce. W pracy szaleństwo naukowe, bo koniec roku i projekt piszemy i ja muszę na biegu wybrać, gdzie być-może-za-kilka-lat będę chciała jechać na staż: do USA czy do GB czy może do Rzymu? I co - ja się podpalę a tu chała, nie dostaniemy. Albo odwrotnie- oleję temat i dostaniemy i będę jechać tam, gdzie nie chcę. Życie jest trudne.. Nawet firanek nie wyprałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.12.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Chrzanić firanki! Wybierz dobrze, cobyś się cieszyła, ale zrób to tak niby od niechcenia, żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Niedługo święta!!!!!! Wrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Osia z tego co wiem to Osie nie warczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts