bobowa budowniczowa 08.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 To są właściwie pokojowe negocjacje No to oki Mam nadzieje, że się udadzą te negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Agduś - miodzio!!!!! Apel do wszystkich: niech się dzieje dużo, talent Agdusi nie może się marnować!!!!! Bobuniu niedługo wyślę, jeszcze ostatnie kłótnie trwają, które!!!! Primo - litości! Secundo - zdjęcia wyślesz czy wkleisz? W każdym bądź razie ja też chcę je zobaczyć! Bo przestanę streszczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wpadłem zobaczyć co słychać, widzę zadymka jakaś mała Ja też jak Agduś jestem wzrokowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No jestem wybaczcie - gdy wysyłam zdjęcia to nic innego nie mogę robic, bo one wtedy nigdzie nie dochodzą - nie wiem dalczego, więc nie pytajcie!!! Agduś. Będę litościwa, nie musisz za każdym razem tak skrupulatnie wszystkiego streszczać Jesteś rewelacyjna!!!! Króliczku no wszelki duch .... Zadymy nie ma, ja dzisiaj pkojowo nastawiona jestem!!! Zdjęcia wysłałam, bo mąż Bobowej podjął się pewnego ważnego zadania, ale nie wiem, czy wolno zdradzić mi tę tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Braza -są, ale troszkę namieszałaś jak mąż obrobi to zobaczymy czy o te chodziło Czyżbyśmy wzbudzały tutaj jakieś zainteresowanie bo ja nie mam nic do ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Agduś - miodzio!!!!! Apel do wszystkich: niech się dzieje dużo, talent Agdusi nie może się marnować!!!!! Bobuniu niedługo wyślę, jeszcze ostatnie kłótnie trwają, które!!!! Primo - litości! Secundo - zdjęcia wyślesz czy wkleisz? W każdym bądź razie ja też chcę je zobaczyć! Bo przestanę streszczać! Eeee, nooooo! Jakie zdjęcia? Ja też chcę zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dziewczyny, ja na wszystko lubię filować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja lubię mieszać, choć zupełnie bezwiednie Ważne są w następującej kolejności: po pierwsze - te ważne mają napisany temat postu; po drugie - 1 partia 3, 2 partia 3 i 3 partia 6 - zaryzykowałam się udało!! A skoro mogę, to powiem, że Mąż Bobowej robi po prosu kalendarz na ten rok ze zdjęciami córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ahaaaa! Ja robię co roku "firmowy" kalendarz gospodarstwa. Bardzo lubię to zajęcie. Fajnie jest powybierać zdjęcia i potem zrobić z nich kalendarz. Ładny kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 To ja z autografami proszę ...bankowe i z UG nudne są mogę się wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 08.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dobry wieczór Szanownemu towarzystwu! No to wreszcie nastąpiła ta chwila historyczna braza została oderwana od fotela za przyczyną nowej zabawki zwanej komórką.Staram się pisać szybko,bo mogę być za chwilę oderwany od kompa Wizyta męża Monikach zapewne byłaby interesująca dla brazy ( konie i to co o koniach to jej żywioł /, chociaż przyszłe nasze siedlisko, czy też miejsce na ziemi może czasami wygrywa ze zwierzakami. razem szukamy tego czegoś,ale pewnie będzie to tak, że to braza sama zrobi zakup, a ja w tym czasie będę gdzieś daleko zdobywajac fundusze. Przyznaję, że to braza wszystko rozkręca, a ja jestem tylko skromnym doradcą.Oczywiście, dzisiejszy poranek braza spędziła w dresikach siedząc przy kompie od którego usilnie przez 3 godz próbowałem ją oderwć.Właściwie to zazwyczaj donoszę kawę, potem idę z psem na spacer, a potem brazunia łaskawie wybiera się ze mną na poszukiwanie ziemi obiecanej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Braza, Szanowny Twój to porządny facet mój na widok mnie i kompa ma mniej więcej taką minę: choć kawę mi też robi, nie powiem pozdrawiam Was oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam Szanownego G. Facet nie na wszystkim musi się znać ważne, żeby żona nie przynosiła strat Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Telefon się wyłączył - bateria siadła - to i jestem, trzeba się chyba jednak będzie powoli zbierać (powoli, powtarzam ), bo mi niedługi oczy wypłyną od tego wślepiania się w monitor A w ogóle, to trochę up...iwe jest takie "wyloguj" - "zaloguj" A za pozdrowionka baardzoo dziękujęmy - obadwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 08.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam Szanownego G. Facet nie na wszystkim musi się znać ważne, żeby żona nie przynosiła strat Pozdrawiam serdecznie Witaj Szanowny M To prawda z tym znaniem się.I po to zapewne faceci mają żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam Szanownego G. Facet nie na wszystkim musi się znać ważne, żeby żona nie przynosiła strat Pozdrawiam serdecznie Witaj Szanowny M To prawda z tym znaniem się.I po to zapewne faceci mają żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Króliczku czyżbyś nie wiedział, że żona to baaardzooo luksusowy dodatek do życia faceta I jako taki ma prawo czasami straty przynosić P.S. Lubię naszą córcię Zawołała tatusia, żeby jej potowarzyszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Musicie kupić drugiego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Musicie kupić drugiego kompa Musimy .... ale jeszcze nie Szanowny wybiera się na kurs za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Musicie kupić drugiego kompa Musimy .... ale jeszcze nie Szanowny wybiera się na kurs za tydzień... jest co do rozwalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts