DPS 01.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nie umieraj, kto będzie uroczysko malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nie wydurniaj siem z tym umieraniem... Weź se doga to bedzieta glucić razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Z rana samego dzień dobry Tak się snuję, w jednym momencie jestem bliska umarcia, w następnym się oddalam ... ciekawie jest! Za oknem wrednie, w domu ciemno ... jak tu qurna normalnie egzystować??? Malować nie mam co, nawet ja mam granice szaleństwa i wiem, że nie ma sensu robić porządnie tego, co przeznaczone jest do totalnej rozwałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.01.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Brazula dziekuje za życzenia i smska. Wszystkiego dobrego Tobie i rodzince w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ło matko, Verunia, a gdzieżeś Ty zniknęła???? Miło Cię znowu czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Braza, szczęśliwego, niezwykłego, obfitego w dobre zdarzenia Nowego Roku, buźka a o intensywność kataru możemy się policytować, ja mam okropniejszy aaaaaapsik, cieknące draństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiesz co Tolu, to raczej moje draństwo jest okropniejsze ... przez to draństwo nawet żyć mi się nie chce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiesz co Tolu, to raczej moje draństwo jest okropniejsze ... przez to draństwo nawet żyć mi się nie chce!! hello Kup sobie disophrol a zaraz przejdzie. Na ulotce jest napisane, ze glownie dziala na katar alergiczny, ale przy przeziebieniowym dziala rownie dobrze i niemal momentalnie. Na zatkane zatoki kropelka czystej efedryny i oddychsz pelnym plucem Z tym, ze efedrynki raczej w aptece nie kupisz Buziaki w Nowym Roku i wiele dobrego w cudnym Uroczysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Brazula Sinupret w kroplach do picia i raz dwa zatoki czyste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Malować nie mam co, nawet ja mam granice szaleństwa i wiem, że nie ma sensu robić porządnie tego, co przeznaczone jest do totalnej rozwałki Co masz zamiar rozwalać???!!! Bo ja się wybieram w wakacje do Uroczyska i wolałabym, żeby nie było za bardzo rozwalone! Ostatecznie mogę mieszkać pod namiotem, ale wolałabym, żeby łazienka miała podłogę, cztery ściany i sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Rozwalać mam zamiar wszystko prócz dachu, ale spoko, czekam na przypływ kasy. W razie "W" specjalnie dla Ciebie zostawię cztery ściany i sufit w łazience Dziękuję pięknie za wszystkie rady w kwestii leczenia. Draństwo powoli odstępuje ... mam nadzieję, że odstępuje, a nie wycofuje się tylko na z góry upatrzone pozycje ... Komputer zawożę do sprawdzenia, więc gdybym się nie odzywała to nie krzyczcie na mnie za bardzo .... No kocham Was wszystkich normalnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A "nie za bardzo" krzyczeć można?Oby pan od komputra zdążył do jutra!Dobrze mu radzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A widzisz, Twoje mniejsze draństwo odpuszcza,a moje większe draństwo nabija kresek na termometrze.Panu od komputera przekaż, że ma sprawę załatwić migusiem.Inaczej wielki krzyk będzie.Dobrej środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 W razie "W" specjalnie dla Ciebie zostawię cztery ściany i sufit w łazience No kocham Was wszystkich normalnie!!!! Brazuniu zostaw jeszcze kibelek do kompleta...; No my Ciebie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 I prysznic - poproszę! Jakby jeszcze z ciepłą wodą, to już będzie luksus! Pan od komputera sobie grabi! Czy on wie, że ja tam będę latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zadał Panu to pytanie dzisiaj .... i zrobił na poczekaniu:) Okey, dołożę jeszcze prysznic i kibelek w promocji! A w ogóle to J-23 znowu nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Musiałaś być przekonująca w serwisie. Ach, ten Twój urok osobisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nie wiem czy mój urok, czy intuicja u Pana dotyczą ca Agduś ... Orange przysłał mi walnięty telefon, bateria trzyma 1 dzień ... Tikuś odmówił dzisiaj współpracy, nie chciał ruszyć spod serwisu komputerowego ... albo komuś zrobię krzywdę, albo pójdę się powiesić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Wybieram pierwszą opcję (może dlatego, że jestem na tyle daleko, że zanim mnie dorwiesz, złość Ci minie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzień dobry w Nowym Roku! śpieszę donieść, że byliśmy (po drodze z Polanicy) k. Nowej Rudy u "Floni" czyli Iwony z FM. Co za miejsce!.. miałam pewne oczekiwania ale rzeczywistośc je przerosła... Widoki takie (zewsząd) że życie mozna by spędzic gapiąc sie wokolo. Wystarczy nawet z okna. Niesamowite. Brazunia - a może z tym telefonem tak ma byc? Te "mądre" (jak mój htc) trzymają max 2 dni (mój tak trzyma) przy umiarkowanym uzytkowaniu, czyli trochę smsów, trochę tel, trochę internetu, wszystkiego naprawdę TROCHĘ. Może więc ten jeden dzień jest OK, zalezy co z nim robiłaś i jak intensywnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts