DPS 07.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 E tam, te Wasze wynalazki... I co to jest, na miłość boską, bosse? Kuffa, już sama nie wiem, czy ja za stara, czy za ślepa, czy zbyt zaściankowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja paluchami swój dotykam, żadnego rysika nie mam. No właśnie co to jest bosse???? Ewa - jaki masz ten aparat? U mnie jest coś takiego, jak rozpoznawanie mowy - to do dyktowania? Internet mam wyłączony, włączam wtedy gdy potrzebuję!! Próbowałam już 5 raz włączyć skrzynkę na gmailu - za każdym razem ściągał mi sam wszystkie foldery z Picassa Web pomimo tego, że mam tę opcję wyłączoną. W duszy z nim, nie mam sił już walczyć!! Matko, jaka wredna pogoda. Pi...i tak, że bez cegieł w kieszeniach nie wychodzę z domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mam Samsung GALAXY Y. On ma taką opcję w ustawieniach - i jak to wybieranie jest włączone to jak piszesz sms w najniższym rządku jest taka... coś jak kolba kukurydzy. Tak mi się kojarzy, niby mikrofonik albo kwiatek z listkami. No taka ikonka. Jak przyciśniesz, to przygotowuje się do pracy i mówisz mu... wolno i wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pi.dzi? U nas cisza i spokój... Ja uparcie potrzebuję dobrego telefonu z normalną klawiaturą. A'propos - ma może ktoś taką Nokię klawiaturową do odstąpienia po małej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Depsia jesli rzeczywiscie masz problemy ze wzrokiem to kup sobie jakis model Emporii. Najwiekszy i bardzo wyrazny wyswietlacz i wygodne klawiszki spelnia Twoje wymagania http://www.voxim.pl/comment.php?comment.news.4406 A i cena zacna 200 - 400 zeta w zaleznosci od modelu Bry Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 U nas nie wieje, ale jest ponuro. Braza, a u Ciebie w którą stronę wieje? Nie w kierunku Niepołomic czasem? Bo gdyby tak, to wyjdź bez cegły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 .... Pi...i tak, że bez cegieł w kieszeniach nie wychodzę z domu!!! to znacze, że na fajki już nie masz miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Amberciu - jeśli 12 dioptrii to kłopoty, to rzeczywiście mam je. Ale... Mam też życzenie, żeby wyświetlacz kolorowy był, a co! Już patrzyłam łakomie na komórkę Dziadków, bo mają właśnie taką dla seniorów, ale to nie ten wyświetlacz i nie ma jakiegoś chociaz w miarę sensownego fotoaparatu, czego bym chciała. Wiem, wiem, marudna jestem straszliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Bry Amberciu i wszystkim !! Już nie piździ! Jamles - na fajki to ja zawsze znajdę wolna kieszeń!!! Ratunku ... zaczęłam czytać romanse!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ... Ratunku ... zaczęłam czytać romanse!!!! ... walni se porządną lufę i ... zacznij palić cygara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Chefie ... coś w tym jest ... Przemyślę, bo naprawdę zaczynam się martwić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Starzejesz się i robisz się sentymentalna! Dobra, sama wyjdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ratunku ... zaczęłam czytać romanse!!!! Przyjedź szybko na kurację, bo jeżeli Ci się to utrwali, to odwyk może być trudny! Kiedy zaczniesz czytać Harlequiny, to już może być za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Chyba w porę się zorientowałam i przeszłam na fantasy ... blisko, ale jednak daleko;) A na kurację pewnie się wybiorę czy tak, czy tak ... jeno nie wiem, kiedy. No wiesz, na skierowanie do senatorjumu to się długo czeka ... Właśnie śnieg spadł ... po co on mi??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dawaj go, bierę jak leci, poodśnieżam sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Bierz ile chcesz, za darmo oddam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Właśnie śnieg spadł ... po co on mi??!!! Bałwana idź se ulep. W ramach terapii rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Czy to przytyk do moich romansów??? Już mi przeszło, a jak bałwana ulepię to może się okazać, że co niektórzy w okolicy przestaną się wyróżniać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Eeee, obiecanki cacanki, wyglądam rano pełna nadziei, a tu zonk, śniegu nie ma... I znowu nici z fitnessu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Brazunia, a macie krety w Uroczysku?U nas w tym roku, nagle, objawiły się na naszej ziemi - wszędzie!Koty dwa nie dają rady...Mnie własciwe nie przeszkadzają, ale Romek ma śmierć w oczach!Nawet nie chcę mówić jakie metody podsuwają sasiedzi.. zaczynam powoli podejrzewać, że on je niedlugo zastosuje.Jasna d.pa.Niech spadają na łąki wokoło, miłe z nich zwierzątka ale bardzo zmieniają krajobraz (na księżycowy...te kratery..)Jak je do tego grzecznie i po dobremu nakłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts