DPS 13.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No bo SIĘ NIE NADAJE!!! Jak kto chce co chwile kominiarza wołac, to prosze bardzo, proszę... Tylko czopucha to się nie da tak łatwo wyczyścić, mówię o wkładzie oczywiście. Osia - będziesz żałować, zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Osia - będziesz żałować, zobaczysz... tam zaraz żałować, przecież w tym roku koniec świata coś czekoladowego też bym wciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No bo SIĘ NIE NADAJE!!! Jak kto chce co chwile kominiarza wołac, to prosze bardzo, proszę... Tylko czopucha to się nie da tak łatwo wyczyścić, mówię o wkładzie oczywiście. Osia - będziesz żałować, zobaczysz... no pewnie, ze zadnej sosny do rozpalki czy palenia sie nie pcha Tak mnie uczyli, wiec powtarzam. U nas na rozpalke byla albo sucha brzoza albo brykiecik, a potem deba pod korek i wioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pogoniłam. Obiecał, że więcej tego grzechu nie popełni! ekhmmm ... a co sasiad taki nieobyty z tematem??? Kominka nie ma, czy to mial byc zamach na kominek sasiadeczki, aby w razie rychlego zapaskudzenia komina raczki i sliczne nozki u sasiada wygrzewala, he? Bry wieczor pieknie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pogoniłam. Obiecał, że więcej tego grzechu nie popełni! ekhmmm ... a co sasiad taki nieobyty z tematem??? Kominka nie ma, czy to mial byc zamach na palenisko sasiadeczki, aby w razie rychlego zapaskudzenia komina raczki i sliczne nozki u sasiada wygrzewala, he? Bry wieczor pieknie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Sosna będzie na ognisko latem - do tego się nadaje. A kiełbaska na żywicznym drewnie pieczona pięknie się potem terpentynką odbija. Hep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No bo SIĘ NIE NADAJE!!! Jak kto chce co chwile kominiarza wołac, to prosze bardzo, proszę... Tylko czopucha to się nie da tak łatwo wyczyścić, mówię o wkładzie oczywiście. Osia - będziesz żałować, zobaczysz... propaganda my palimy sosną (też) bo od rodziców mamy takie samo-przewrócone a najpierw Arek wszystkie desku pobudowlane spalił. Po 2 latach takiego palenia wezwaliśmy kominiarza i nie miał co robić! Czopuch mąż sam czyści, ale też nie ma z czego. Czy ktoś wie, dlaczego ciągle piszę odwrotnie litery, np wzstyskie? Albo zjadam? A czasmi nie trafiam palcem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A co piłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 aroniówkęskąd wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Po objawach poznałam, ale rodzaju alkoholu już nie umiałam zgadnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 aż tak widać idę spać.. bo ja tak tylko czasami, rzadko.., ale jaka ta aroniówka dobra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No widać, bo sama napisałaś! Kolorowych snów życzę i... lekkiego przebudzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 aroniówkę skąd wiesz??? Z tego gadania o sośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 o sośnie mówiłam serio. Nigdy więcej aronii, głowa mi pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Bo jak się upijać, to tylko czystą, a najlepiej białoruską. Urąbałam się nią jak stodoła, a następnego dnia wstałam, wbrew obawom, świeżutka i zdrowa. Zero kaca! Jakbym soczek całą noc piła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ambercia, sąsiad kominka nie ma, ale w swoich piecach to olchą cwaniak pali, sosny nie pcha! Agduś, nareszcie, już miałam listy gończe rozsyłać! Zostawię tę sosnę, a co Ci będę terpentynki żałować!!!! Jutro zrobię zdjęcia tego drewna, sami ocenicie czy to ja się czepiam sąsiada, czy sąsiad jednak zawinił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 O, pisałyśmy jednocześnie! Wpadnij do mnie i wypowiedz się w kwestii internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Byłam i się wypowiedziałam, jeśli za mało to coś mogę dodać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Widziałam. Dzięki za wysiłek włożony w analizowanie sytuacji. Dodać coś zawsze możesz, niekoniecznie na temat internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ewa - i własnie to "serio" świadczy o nadmiarze aroniówki, bo inaczej jak usprawiedliwić mniemanie, że sosna dobra do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts