jamles 14.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 propaganda święta racja a aroniówka jest nie zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 A dlaczego aroniówka zdrowia nie daje ... tak pytam, z ciekawości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Miałam na myśli, że trochę sosny kominkowi nie zaszkodzi. Przynajmniej mojemu nie szkodzi. Ale moze ja mam nietypowy? Tym bardziej, że jest fabrycznie przystosowany do węgla kamiennego również... Jamles, dlaczego niezdrwa? że kac czy tak ogólnie? Bo mi się wydawało, że aronia włśnie zdrowa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Aroniówka jest OK, a sosny przeca nie wywalę... Poza tym, głównie dąb w użyciu więc mnie nie straszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie straszymy, kaganek oświaty niesiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Aroniówka z pewnością jest zdrowa, diabeł tkwi w dawkowaniu - jak przy każdym lekarstwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A... wiesz, coś w tym jest. Piłam ją tak, jak soczek - bo niby słabizna, a potem z fotela wstać nie mogłam. Takie podstępne lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No teraz rozumiem, żadne lekarstwo nie jest zdrowe w nadmiernej ilości ... Depsia, Ty wiedźmo, śnieg u mnie spadł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ponoć miód ma takie właściwości - pijesz, nie czujesz, a wstać się nie da. Nie sprawdzałam. Degustowałam, owszem, ale kiedy przewiduję większe spożycie, konsekwentnie ograniczam się do wody ognistej. O zdrowie trzeba dbać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (...)a sosny przeca nie wywalę... Poza tym, głównie dąb w użyciu więc mnie nie straszcie... ...a ta sosna to do pieca też się nie nadaje, czy tylko kominek taki delikatny? Ja tam wiem, że największą zbrodnią dla przewodów kominowych jest mokre drewno. W piecu ma się spalać bez fajerwerków, co najwyżej może cichutko potrzaskiwać - wtedy drewno jest dosuszone. I moja kobieca intuicja mówi mi, że lepsza sucha sosna od niedosuszonego dęba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 To i to do niczego! A skąd Ty wziąłeś tę kobiecą intuicję, Yetuś? Depsia, Ty wiedźmo, śnieg u mnie spadł!!!! Żałuję, że nie u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No sam się zastanawiam... ...może w poprzednim życiu kobietom byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kurom domowom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Sie tu nie smiac ... w kazdym "Onym" jest pierwiastek kobiecy i w kazdej "Onej" kawal faceta ... i jakby ewolucyjnie wiecej i wiecej ... wszak nie tylko na zwierzyne polujemy, do jaskini ja przyciagamy, ale tez w stadle przewodzimy, organizujemy, dyscyplinujemy ... Tak mysle, ze nie jeden "on" ma z ta ewolucja jakby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie straszymy, kaganek oświaty niesiemy. Mnie to lepiej kaganiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Ty się Yetuś nie śmiej bo to bardzo prawdopodobne. Przeca drzewiej kobiety zazwyczaj były kurami domowymi ... A teraz oceńcie sami - czy to ja się czepiam, czy sąsiad dał ciała - oto część tego, co mi kompletnie nie pasuje z całej przyczepy drewna. To co mi pasuje już w drewutni Gałązki mniejsze - ręka w nadgarstku (moja) Gałązki trochę większe - ręka w bicepsie (prawie moja) 2 ujęcia bo na dwóch stosikach odłożone. Te najgrubsze, widoczne na dole się nie liczą, na upartego mogą być. I owa nieszczęsna dyskusyjna sosna. Za nią widać pieńki takie w sam raz do kominka albo i większe. Drewna do kominka takiego, jakiego bym sobie życzyła jest tak około 2 razy tyle, co sosny, z czego 3/4 to brzoza. Za wszystko zapłaciłam 650zł. No to w końcu ja się czepiam, czy jednak coś jest nie tak ...?? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No chyba nie tak... A ile tego drewna zamawiałaś? Bo u nas jest m3 po ok 140zł ( już gdzieś widziałam).. więc za tą kwot miałabyś ponad 4m3... więc i sporo, a ja tu za bardzo takiej ilości nie widzę, ale i też się nie znam...Sosna.... hmmm ja jakbym miała kupować to bym jej nie kupiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A dlaczego aroniówka zdrowia nie daje ... tak pytam, z ciekawości ... alkohol szkodzi zdrowiu ...... nie uczyli Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tak ale w nadmiarze...Nawet lekarstwa są na alkoholu.. i leczą... ale to jest łyżka czy kieliszek użyty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts