AmberWind 28.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Arnika no niestety ... rysunki sa mojego TZ-ta. No wiesz, inzynier IT musi czasami z pastelami odreagowac I niestety nie wszystko da sie wyszopowac Tzn da sie wszystko, no ale gdy przychodzi zamowienie na akt pani, ktora ma tak 105 cm w biodrach a chce miec tyle ile ja, czyli jakies 88-89 cm, to jasno mowie ze moge, ale to juz nie bedzie ta pani, tylko ktos jakby inny Zgadnij co czesto wtedy slysze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 aaa przegladne aktualna oferte takich plyt i zobacze co sa warte ... TYlko skrobnij co lubisz i jakie masz w domu przyrzady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Żadnych i nic nie lubię.... aaaa nie... mam turbolota którego używam codziennie i klawiaturę w którą napierdzielam też codziennie.... Właśnie mnie mąż namawiał na narty żeby jutro się poślizgać ciut w Wiśle... Wiesz, ze mi się nie chce... Kompletnie jestem nie naszykowana... kompletnie... No ale jak się wyśpię to może mi się odmieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Kurcze smigaj do tej Wisly! Jak mi tego brakuje i Ustronia i Golgoty na ktorej kolana zupelnie "spsulam" ... a nawet cukierni u Janeczki i tej wspanialej w Ustroniu z paluchami z wisnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 a ja koncze wlasnie czteropak i tez ide lulu, ale najpierw kapiel w lawendzie, co by chociaz pachniec jak wygladu brakuje Brazylio sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No dobra.. ale jak się wyśpię A u Janeczki byliśmy na lodach w zeszłą niedzielę... ludzi prawie wcale... Aaaa i ona w Wiśle jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Heh, Arnika - to jest całkiem niezły pomysł, żeby się tak wyszopować! Jakieś 10 kilo pewnie bez wielkiej szkody mozna by ująć! Musze trasę spacerową na dziś zaplanować, bo tamtą już całkiem schodziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Bo Janeczka zdechła się zrobiła Co rok w Wiśle jestem i co rok gorzej, znaczy nawet lody są już zwykłe takie, Grycjan ma lepsze w kubełku. A ruszać by sie przyddało, choć na spacer pójdę, pogoda ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Masz racje Ewcia... masz racje... Zaraz po maturze byłam na wczasach w Wiśle 3 tyg.. codziennie lody u Janeczki.. były super.. teraz to takie zwykłe mi się wydawały.. a cena kosmiczna, chyba tylko ze względu na zdjęcia Małysza...Gdzie jest ten Gracjan???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Maksiu, nooooo, chyba nie sądzisz, że się narażę ... dam znać na pewno. Jeno ja ze znajomym będę jechać, więc wiesz ... znajomemu daj dwie dychy na kino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Gdzie jest ten Gracjan???? w kazdym sklepie najlepsze chałwowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Łasuchy jedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Łasuchy jedne! ... a później beczą, że doopy mają za wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.01.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Gdzie jest ten Gracjan???? nie Gracjan tylko Grycan A ku przestrodze klan Grycanek w komplecie ... chyba najlepsza reklama lodow http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634624131252125379.jpg najmlodsza Grycanka ma lat 8, kolejna corka 16 i 18. Dla mnie dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ... a później beczą, że doopy mają za wielkie I photoszopować się każą Doła mam nadal a nawet powiększonego o potężną górę drewna zwaloną na podwórku! Sam klon - znawców palenia w kominkach proszę o potwierdzenie, że klon wspaniale się nadaje do palenia w tymże, bo ja tego nie wiem tak sama z siebie! Matko, ta istota o wadze młodej orki 2-ga z lewej ma 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Braza troche kiepski jest klon Niby znajduje sie przed debem, ale tylko dlatego ze ma gestos mniejsza i szybciej jest suchy. Pali sie prawie tak szybko jak brzoza. . Zerknij http://www.kominkowe.info/wartosc-opalowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ... A ku przestrodze klan Grycanek w komplecie ... chyba najlepsza reklama lodow ... najmlodsza Grycanka ma lat 8, kolejna corka 16 i 18. Dla mnie dramat ... ieeeeeetam ... wyglądają bardzo "amerykansko" ... Matko, ta istota o wadze młodej orki 2-ga z lewej ma 8 lat ... ciekawe co tam w "kielonkach" na stole ? ... Doła mam nadal a nawet powiększonego o potężną górę drewna zwaloną na podwórku! Sam klon - znawców palenia w kominkach proszę o potwierdzenie, że klon wspaniale się nadaje do palenia w tymże, bo ja tego nie wiem tak sama z siebie! ... ... klon ... to jak papier w kominku ... klonowy to syrop najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ale brzoza nie jest zła, my palimy suchą brzozą i naprawdę dajemy radę, więc i klon powinien być OK. Grycanki - dramat, to prawda. Rodzice, którzy doprowadzają swoje dzieci do takiej wagi powinni mieć nakładane wielotysięczne kary pieniężne za narażanie zdrowia i życia dzieci czyli złą opiekę! Choroba, skłonność - rozumiem, ale jak jedna w jedną takie klopsy, to to jest ewidentnie wina złego żywienia! Ja przy nich to delikatna sylfida jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 I nie dołować mi tu Brazy tym klonem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Depsia jesli ten klon darowany, albo za marne pieniadze to ok. No ale to nie jest specjalnie kaloryczne drewno. Brzoza tez nie. Pali sie szybko i u nas taka byla tylko na rozpalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts