AmberWind 29.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 A jak ci ciśnienie spada, to raczej soli trochę uzyj a nie kawę, bo kawa pita regulernia działa moczopędnie więc ciśnienia raczej nie podniesie. Sól tak. Masz racje! To dobry pomysl, co wiecej czasami po ciezkim treningu mam ochote wylizac cala solniczke, albo przynajmniej zjesc pomidora na maksa zasypanego sola Nie uzywam zadnych izotonikow (za duzo tam smieci i konserwantow), ale za to regularnie Kaldyum (tez obniza cisnienie), magnez i tylko soli brak Arnika slyszysz? Zamiast kolejnej kawy, ogorek albo pomidor z sola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Z cukrem nie mam już problemu, nie słodzę. U mnie najwiekszy problem zimą to mobilizacja z ruchem, jest go za mało. No i kwękam i płaczę, ale nie potrafię się zmobilizować. Ech, idę stąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam , przywitać się przyszłam i wypowiedzieć - mnie wołami do siłowni i na fitness byście nie zaciągnęły, wiosna przyjdzie lżejsza będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dziś już tylko 4 kawy wypiłam... dwie rano i drugą teraz piję popołudniową...Śniadanie to mi nie wchodzi, a to błąd... kiedyś bez śniadania nawet kawy nie wzięłam do ust.. teraz poprzewracało się od prawie dwóch lat... Na obiad robiłam kurczaka coś a la gyros, mich surówki z pekińskie, kukurydza pomidory ogórek i papryka i frytki...Znaczy chłopaki sztuk dwa mieli frytki bo się prosili, a ja zjadłam tylko kurczaka na oliwie z oliwek usmażonego i surówka oraz ze cztery marchewki, bo byłam głodna jak diabli...Koniec... Zaczynam powoli zmieniać ziemniaki na warzywa i z czasem coś innego lekkiego jeść... Czyli, żeby mi ciśnienie podniosło to mam zjeść coś ze solą, albo soli polizać?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja dzis zajdlam 3 mandarynki, 1 banana i 2 kanapki ciemnego pieczywa z chuda szynka, plus 1 kawa 7 herbat, a zaraz kolacje zrobimy beda jajka na miekko ze szczypiorkiem. i salatka z pomidorkow. i styknie. choc na sucha karme juz nie moge patrzec. jutro nagotuje gar pomidorowej na indyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No to mnie potrzeba chyba takiego zapierniczu jak Tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No z tą solą to tak jakoś wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 możesz polizać a najlepiej pomidorka z solą skonsumować. Tylko z pomidorkami teraz krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ostatnie dobre pomidorki z ogródka jadłam... reszta to sztuczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Braza wylazuj zarazo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No teraz pomidory to porażka absolutna, szkoda kasy nawet wydawać. Nigdy zimą nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja właśnie wczoraj kupiłam. Porażka.Dobrze, że tylko 5 sztuk. Jakoś to zjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja jadam koktajlowe z ruccola , teraz tylko one przypominaja smakiem pomidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No teraz pomidory to porażka absolutna, szkoda kasy nawet wydawać. Nigdy zimą nie kupuję. ... ieeeeetam ... ja biorę od sąsiada ... i grapefruty tyż (świeżo wyciśnięte z wódecznością są wspaniałe na chłodne teraz u mnie wieczory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Te, młody! A Będziesz się tu przechwalał pomidorami w słonku wygrzanymi? A wpierdol chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Te, młody! A Będziesz się tu przechwalał pomidorami w słonku wygrzanymi? A wpierdol chcesz? ... no żesz kuźwa ... a skąd mam brać jak mam po drugiej stronie ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To się nie chwal, szczypiorze jeden! Możesz się pochwalić u Macieja, czy wzmożone wysiłki dają rezultaty i czy coś wiadomo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To się nie chwal, szczypiorze jeden! Możesz się pochwalić u Macieja, czy wzmożone wysiłki dają rezultaty i czy coś wiadomo! ... a gdzież mnie się tam chwalić ... do "delikatesów" mam daleko więc sąsiad mnie musi czasami poratować ... rezultaty będą w Sierpniu ... narazie bilety w cenie EURO 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No to se pogadali... nic nie kumam, tylko tyle , że Euro będzie i sąsiad ma pomidory.. U mnie sklep ma pomidory.. sąsiadka już nie.. u mnie jakaś zaraza je zjadła, zanim dojrzały... a tyle się napryskałam i kosztowały tyle, że wtedy gdy już były pomidory to bym kilka skrzynek za te sadzonki i wszystkie opryskowe szczepionki miała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To jest, niestety, minus własnej hodowli pomidorów - czasem zdarza się, że szlag trafi... Ale jeśli są - żadne nie mogą się z nimi równać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts