Agduś 31.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Braza, znów masz gości??? No to chociaż byś się odezwała!Albo po samochód pojechałaś...Tylko czy wróciłaś z samochodem i teraz go opijasz intensywnie, czy też bez samochodu i pijesz z rozpaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Zaglądam i co...???????Gdzie jest gospodyni??????????? DPSia.. szlag trafił... przez jeden deszcz jednej nocy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Arnika, w zeszłym roku lato było takie paskudne, że mało kto obronił swoje pomidory, chyba jedyny Jamles. Braza, czy Ty nas olewasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 moja mama pomidory uratowała ale pod folią - wiem nie liczy się. teraz to rzeczywiscie najlepsze koktajlowe, bo pozostałe jak papier do doopska smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Braza, czy Ty nas olewasz...? mozliwe, ze dalej przerzuca to swoje drewno albo tak jej sie zimno zrobilo, ze do tej Australii sama pojechala. No bo autem pewnie by sie pochwalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 pozostałe jak papier do doopska smakuje ja nie wiem jak smakuje ale moj pies wie, bo uwielbia rozwijac swieze rolki, ciamkac i tarzac sie w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ooo to tak jak Inka... jak dorwie chusteczki higieniczne to ie przerobi na kilkadziesiąt kawałków... raz dorwała papier toaletowy i też go przerobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 moj sobie robi legowicho z papieru albo jak w reklamie velvetu rozwija rolke po domu. a maly cwaniaczek zawsze sie wsliznie jak nieopatrznie zostawimy lazienke gorna otwarta, do dolnej nie wlezie, bo ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Kota mojej cioci dla odmiany robi z chusteczek śnieg. Naprawdę! Kiedyś widziałam. Cały pokój był bieluteńki! Ze dwa duże pudełka przerobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Jestem i nie obrażać mnie tu proszę, nikogo jeszcze na zbity pysk nigdy nie wywaliłam! Pewnie, może i tak być, że wszystko przede mną, ale jak na razie nie przewiduję!Doła mam nadal, musi mnie lubi. Klon mnie kosztował 650 zł (jeszcze do rączki nie dane), powoli staram się przemieścić w inne miejsce - estetykę krajobrazu mi psuje.Samochód nadal w komisie, wczoraj Tikuś uwidził sobie zablokować koło, coraz bardziej pomysłowy jest. Miotam się z lekka, więc zostawię tylko kawę, herbate i parę ciastek, żebyście o suchym pysku nie siedzieli.http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzOL0SKGsr6we5-sAl1sUHE0CBqOkPYLAn9fxMDOZoxRl07UDNzAhttp://p.alejka.pl/i2/p_new/09/06/zaparzacz-do-herbaty-bodum-crema-0-5-l-czarny_0_b.jpghttp://www.ekspresyjura.com/wp-content/uploads/2010/11/F_50.jpgA teraz Państwo wybaczą idę się dalej dołować ... P.S. Tom Bor - witam pięknie i czuj się jak u siebie! Edytowane 1 Lutego 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie siedź w dole, jak jakaś zdołowana, po co Ci to? Wyłaź i chodź tu do nas, powkurzac nas opowieściami o tym, co dobrego zjadłaś, bo my jakoś na dietkach ostatnio... To byśmy chociaż posłuchały. Wyłaź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A teraz Państwo wybaczą idę się dalej dołować ... histeryczka jakaś czy co, bo chyba nie kopidoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ...... mało kto obronił swoje pomidory, chyba jedyny Jamles. plony blisko połowę mniejsze od ...... planowanych drugie grono prawie nie zawiązało, trzecie i czwarte niemal całe zżarła zaraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Toma już nie ma zostałam tylko ja Borka i na pewno zostanę bo jest tu miło i przyjemnie i do tego dobrze karmią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Braza... jakbyś chciała kopidołem być to byś na gruba musiała sie kulać..... A kaj mosz gruba tam kej na połnocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Aaaa i co z tym autem... jedziesz czy nie???? Bo jakoś tak nie kumam już.... Dzieki za kawki... choć i lepiej coś rozgrzewającego polej... bo na słodkie to połowa foruma na diety cud przeszła.. cud będzie jak schudniemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ... bo na słodkie to połowa foruma na diety cud przeszła.. cud będzie jak schudniemy.. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Prawie gadasz Arnika, to będzie cud wielki. Samochód oglądać jadę chyba w sobotę, chyba, bom od znajomego zależna. Nie wiem, co kupie, ale pewnie coś nabędę bo mnie Tikuś wk...wia jak nie wiem co, totalnie się świnia na mnie wypiął!!! A rozgrzewająca to herbata jest i kawa, czego jeszcze Szanowna Pani by sobie życzyła ... Borka, a zasiądż, jedz, pij i niech Ci się fajnie siedzi Jamles, Ty se grabisz w papiury (jak Dochtór zwykł mawiać) już od jakiegoś czasu, muszę Cię Karlusie naprawdę lubić, skoro jeszcze Cię nie zagryzłam Ja bardziej historczyka jestem niż histeryczka, ale jeśli nawet to drugie chwilami przeważa, to co?? Nie mogę??? Każdy może od czasu do czasu, to dlaczego nie ja?? Jak histeryzują na punkcie swojej tuszy to ja nic nie gadam, jeno w kułak się śmieję ... a właśnie, Depsiu, nażarłam się fasolki po bretońsku u sąsiadki ... ale dobra była, ciekawe, czy nie będę musiała wentylacji jakoweś montować .... A w ogóle to bardzo Was lubię, chociaż chwilami sama się mocno zastanawiam, za co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Już nie mogę się doczekać tego wyjazdu po tego bruma... Pisz szybko , bo ja tu z ciekawości nie mogę na jednym stołku wysiedzieć... Pawiem jak matka chrzestna tego auta;) jakbym bliżej była to już sprawa by była załatwiona.... to będzie cud wielkio jcud będzie cu.... jak w każdym wątku pyszności podają..... I to jakie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 .... ciekawe, czy nie będę musiała wentylacji jakoweś montować .... daj spokój, będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts