sipatka 03.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Och Osica to rzeczywiście kataklizmy Cię dopadły !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Łosiu Buziaki zostawiam i oby awarie udało się szybciutko usunąć... A kominek macie, co by się ciut przy nim ogrzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 idę przez Was na zakupy, pozdrawiam Zacznijcie zbierać kasę, bo przez was konto Borki na debet wejdzie (...)mnie nie przebijesz w kataklizmach... rury zamarzły, prunda niedowieźli, piec przestał działać, olej mnie cały ze Czesława wylozł... wrrrr (...) Wszystko to pikuś. Kataklizm byłby, gdyby internet przestał działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wszystko to pikuś. Kataklizm byłby, gdyby internet przestał działać Coś w tym jest Yeti ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Zacznijcie zbierać kasę, bo przez was konto Borki na debet wejdzie Wszystko to pikuś. Kataklizm byłby, gdyby internet przestał działać Coś w tym jest Yeti ! Ojjj źle by było... A ja mam neta tylko do 23 lutego... dalej sama nie wiem co będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Osia przy kominku się okopie i oflaguje. Z laptopkiem na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Łosiu Buziaki zostawiam i oby awarie udało się szybciutko usunąć... A kominek macie, co by się ciut przy nim ogrzać? Na szczęście kominek działał cały czas Wszystko to pikuś. Kataklizm byłby, gdyby internet przestał działać Neta mam mobilnego, więc działa dokąd nie zdechnie bateria w lapku... Osia przy kominku się okopie i oflaguje. Z laptopkiem na kolanach. I zabarykaduje i będzie ostrzeliwać... A PRUNDA ODDALI JUŻ ALE CO SIEM ZESTRESOWAŁAM TO MOJE... (SMĘTNA HISTORIA W kONTYNUACJI...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Brazka a jak Katma? Z jej stawami lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Braza, znów mam dzwonić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Agduś, broń Boże, majątek stracimy, a lepiej to wydać jakoś bardziej szalenie!! Gagatko, Katma cały czas na Encortonie, niestety, chyba już do końca swoich dni ... Ale przynajmniej chodzi i ... wnerwia mnie chwilami tak, że gdyby nie jej niezaprzeczalna uroda, to chyba bym z niej skórę na podłogę zrobiła!!!! Osia, nieźle! Licytować się z Tobą nie będę ... gdy pomyślę, że w chwili niemania prunda mam okazję przeżywać najprawdziwszą szkołę przetrwania to rozumiem Twoje nastawienie ... Ale nie daj się - ha!! I kto to mówi??? Najbardziej zagorzała zwolenniczka dołów na tym Forumie Yetek, dobrze gadasz, chyba założę osobne konto na datki dla poszkodowanych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A Osia, nieźle! Licytować się z Tobą nie będę ... gdy pomyślę, że w chwili niemania prunda mam okazję przeżywać najprawdziwszą szkołę przetrwania to rozumiem Twoje nastawienie ... Ale nie daj się - ha!! I kto to mówi??? Najbardziej zagorzała zwolenniczka dołów na tym Forumie Braza pilnuję ciepłości rur i staram się nie dawać. Ty też siem nie dawaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 O! Braza sama się odkopała! Jakże się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 I co, teraz zasypujesz te doły czy gdzie znowu Cię wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wcięło, doły są nadal, tylko z lekka śnieg je przysypał.Byłam oglądać samochody. Więcej nic nie powiem - jeszcze nie! Matko, jak ja zmarzłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Braza... jakbyś chciała kopidołem być to byś na gruba musiała sie kulać..... A kaj mosz gruba tam kej na połnocy... raczyj na kerhof a te som chyba w kożdyj wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 nie chcesz zapeszyć? OK, poczekamy Ostatnio usłyszałam opinię (za jej prawdę nie ręczę) że przy tych nowoczesnych samochodach nie przejmować się bardzo przebiegiem, bo one i tak mają duży zapas, predzej sie reszta rozleci. No nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A u nas we wsi ni mo kerhofa! Temu i dołów ni momy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kurde, taka zmęczona jestem, że mi chyba mózg się wygładził i niczego mądrego napisać nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No to musi być źle... Własnie wróciłam z imprezy i znajomy ma do sprzedania jeżdżącego Tico... zdziwiłam się, ze one palą 4,5 lita/100km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Że tak mało czy że tak dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts