braza 28.08.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a tak w ogóle to wsysło mi ten Twój komentarz na naszej stronie tzn został tylko mizerny kawałek jak mniemam... , co dokładnie napisałaś? Dokładnie to nie pamiętam, bo pod wpływem emocji i zachwytu pisałam Ale mniej więcej tak: "No, Anoleiz ... tfu,tfu,tfu ... nie będę zapeszać .." i dalej cytować nie będę, bo nie paiętam dokładnie własnych słów Po krótce było, że bardzo mi się to wszystko podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 :...i rozczulać nad każdym kafelkiem Rozczulaj się do bólu Kafelki są tak słodkie, że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 no to super... no ja pieje z zachwytu cały czas... tfu tfu tfu... negocjować musiał małżonek bo ja bym z pocałowaniem ręki pewnie sprzedającym chciała jeszcze dołożyć kasy za włości jak zobaczyłam ten piec w kuchni to promieniało ze mnie tak, że musiałam wyjść zawsze o takim marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 jak zobaczyłam ten piec w kuchni to promieniało ze mnie tak, że musiałam wyjść ... rozjaśnić swoim blaskiem wewnętrznym okolice To jest Twoje miejsce Anoleiz i będziesz je miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.08.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Gdyby nie wiadomość z BPH to pewnie długo bym jeszcze nie otworzyła swojego, pożal się Boże, Dziennika Budowy. Ale wiadomość z powyższego banku jest miła, radosna, uskrzydlająca nawet, więc odkurzam stare przeboje BPH wykreślił dane i sama owa Koleżanka, występująca w jednej z głównych ról w odcinku pt.: „Dlaczego warto być upierdliwym” przekazała mi ową radosną nowinę Była tak miła, że weszła do bazy BIK wpisując nasze dane i otrzymała odpowiedź „W bazie danych brak informacji”. No radość po południu, normalnie Pozdrawiam wszystkich już budujących na własnych działkach Nareszcie!!! Cieszę się razem z Tobą!!! Braza a tak na marginesie...to Ty se w kulki nie leć ...my chcemy czytać jak to nazwałaś ...pożal się Boże dziennik Budowy...więc głupot nie gadaj ... Choć wiem, że czekanie jest straszne, mocno Ci dopinguję w osiągnięciu upragnionego celu, jakim jest zakup działki pod wymarzony dom...mam nadzieję, że to kwestia chwili albo dwóch ... Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Heloł, przyszłam na kawę Braza, nie chrzań głupot ino pisz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Brazo, TAK SIĘ CIESZĘ!!! GRATULUJĘ!!! Teraz będziesz miała na pewno skrzydła u ramion i szybciutko znajdziesz działkę pod swój domek! Wspaniale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.08.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 no i tak trzymać... ) czasem jeden krok w tył, ale zawsze dwa do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A gdzie moja odpowiedź??? Po przecztaniu radosnej informacji pospieszyłam z gratulacjami, ale nie miałam czasu czekać, żeby przeczytać moją wiadomość. A teraz szukam i... nic! Wrąbało!Takoż poprawiam się, gratuluję i czekam na dalsze wieści z placu boju (niedługo placu budowy, jak mniemam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 31.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ogromnie sie cieszę, że otrzymałaś tak radosną nowinę. Pewnie BRAZO zaczniesz pisać dziennik jeszcze przede mną - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ciekawe, gdzie ona się podziewa? Od wtorku nas zaniedbuje. Chyba poleciała tę działkę kpić i teraz gdzieś leży, bo się napiła ze szczęścia po udanej transakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ciekawe, gdzie ona się podziewa? Od wtorku nas zaniedbuje. Chyba poleciała tę działkę kpić i teraz gdzieś leży, bo się napiła ze szczęścia po udanej transakcji... Jeszcze nie Domeczku na razie trzeźwa jestem niemożebnie ... aż mi wstyd ale ... może już niedługo..... . Cicho sza Dziewczyny moje kochane - wiecie jak mi się zrobiło, czytając Wasze wiadomości? ... no jest mi .... jest mi tak fajnie, że słów mi brak a u mnie to rzadka przypadłość Dla Was wszystkich za wsparcie i ciepłe słowa. Dziękuję http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Fotografie_roz_-_zdjecie_czerwone_rozy_i_kropelek_wody_1552.jpg Nie mogę w tej chwili nic zrobić, muszę mieć niezachwianą pewność, że Millenium udzieli mi kredytu, muszę złożyć cały komplet dokumentów bez umowy przedwstępnej jeno z moim oświadczeniem. W tym oświadczeniu ma myć być bykiem napisane, jak to działka i gdzie leży, kto ją ma i tym podobne dyrdymały, a to potrwa, bo mam na oku 3 działki. Millenium kołobrzeskie wyśle wtedy te dokumenty do wysokiej centrali i będziemy czekać na wyrok analityka Z właścicielami jestem w kontakcie cały czas. Dziękuję jeszcze raz. Ciepło mi się robi tak gdzieś w środku i gębunia się uśmiecha, gdy Was czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 trzymam kciuki, do bankow niestety trzeba miec niesamowita cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ciekawe, gdzie ona się podziewa? Od wtorku nas zaniedbuje. Chyba poleciała tę działkę kpić i teraz gdzieś leży, bo się napiła ze szczęścia po udanej transakcji... hihihi Braza, gratulki z okazji wykreślenia z...wiadomo, czego! no i teraz POWODZENIA Z DZIAŁKĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 kciuki zapewnione i tfu tfu przez lewe ramię i puk puk w niemalowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.09.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 braza , skarbie ..mysl pozytywnie bedzie dobrze uwaga!!! uwaga!!! zaczynam odpluwanie wtajemniczeni wiedza , ze nie ma bata jak frosia pluje po prostu musi sie udac --------tfuuuu...tffuuuu...tfuuuuu..tfu!! , tttfffuuuuuu....chrrrr.... ---tfffuu, tfuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 braza , skarbie ..mysl pozytywnie bedzie dobrze uwaga!!! uwaga!!! zaczynam odpluwanie wtajemniczeni wiedza , ze nie ma bata jak frosia pluje po prostu musi sie udac --------tfuuuu...tffuuuu...tfuuuuu..tfu!! , tttfffuuuuuu....chrrrr.... ---tfffuu, tfuu Ło matko Długo tak możesz, wiem To nie ma bata ... Dzięki Frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Frosia moze juz styknie tego plucia , co? Moze pletwy teraz pozaciskaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 --------tfuuuu...tffuuuu...tfuuuuu..tfu!! , tttfffuuuuuu....chrrrr.... ---tfffuu, tfuu Kurde, Frosia, a nauczysz mnie tak? Nauczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 03.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Braza, to ode mnie na dobry początek: " Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wówczas uda nam się pojąć jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jaki niesie nam los" - Paulo Coelho zawsze napisze coś co mnie podnosi na duchu Trzymam kciuki za Twój kawałek ziemi, a z bankami też dojdziesz do porozumienia! Mnie tez szło jak po grudzie - najpierw jedna ekipa odwlekała robotę, jak znalazłam nową i zaczęło iść szybko, to w banku się przedłużało Zdążyliśmy już zapożyczyć się u wszystkich przyjaciół, zanim spełniliśmy wszystkie kolejne "zachcianki" banku Ale umowa już podpisana, kaska ma być jutro Grunt, to wierzyć że się uda. A z jaką przyjemnością powspominamy te "schody" siedząc na swoim tarasie w letnie popołudnie... Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts