bobowa budowniczowa 09.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Bobowa, do Klubu Małżonków Nieżyczliwym Okiem Spoglądających na Swoje Uzależnione od Forum Małżonki, oczywiście. Arigato za ukłony! Rom, solidaryzuję się z Tobą - inż. św. Mikołaj obiecał mi niespodziankę i... nic! Może na fali zakładania klubów, założymy Klub Właścicieli Wirtualnych Prezentów od Muratora? Agduś - Klubik rewelacja i tytuł ma prawdziwy, a mój małżonek pyta: czy Wy nie możecie po prostu do siebie zadzwonić albo porozumiewać się komunikatorem (cokolwiek to znaczy? ). U mnie w domu dwa kompjutrywięc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A co to za zabawa rozmawiać z JEDNĄ osobą za pomocą komunikatora, w dodatku nie pozostawiając śladów dla potomnych?No ale faceci (z całym szacunkiem dla ich odmienności) tego nie rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A witam pięknie!!!Ciekawy dzień nam się zapowiada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A witam pięknie!!!Ciekawy dzień nam się zapowiada!! A czemu ciekawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzieńdoberek Brażka byłem wczoraj w Twoich okolicach Kręciłem się po Koszalinie i Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzieńdoberek Brażka byłem wczoraj w Twoich okolicach Kręciłem się po Koszalinie i Kołobrzegu I nie dałeś wcześniej znać, że tu będziesz No, chyba walnę focha!!!!! Cześć Marjuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzieńdoberek Brażka byłem wczoraj w Twoich okolicach Kręciłem się po Koszalinie i Kołobrzegu I nie dałeś wcześniej znać, że tu będziesz No, chyba walnę focha!!!!! Cześć Marjuszku To był taki dość mocno napięty czasowo wyjazd. Jeszcze tam będę to dam wcześniej znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dzieńdoberek Brażka byłem wczoraj w Twoich okolicach Kręciłem się po Koszalinie i Kołobrzegu I nie dałeś wcześniej znać, że tu będziesz No, chyba walnę focha!!!!! Cześć Marjuszku To był taki dość mocno napięty czasowo wyjazd. Jeszcze tam będę to dam wcześniej znać. No, żeby mi to ostatni raz było!!!! Jakąś kawę byśmy wypili!!!! Romciu dzień ciekawy, bo jedziemy działkę oglądać!!! Dobra lecę, bo w życiu nie wyjdę!!!!! Cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 o ktorej jedziecie te dzialke ogladac? cyknij jakies foty dobra ..ide ..pluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam wszystkich bardz serdecznie i przypominam o trzymaniu kciuków (2x) no i życzę udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 już się nie mogę doczekać tych zdjęć Braza nie zapomnij baterii do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam wszystkich bardz serdecznie i przypominam o trzymaniu kciuków (2x) no i życzę udanego dnia cześć bobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Cześć tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 bobowa ...trzymamy kciuki x 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Cześć tygrysku Muszę Ci też wymyślić jakieś pseudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Wszyscy sobie poszli więc chyba streszczenia Agdusi dzisiaj nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jestem!!! Wyprawa miła, ale niewypał. 1. działka zabudowana bud.inwentarskim i stodołą; zaadaptowanie np. stodoły do zamieszkania niemożliwe - za duże koszty - budynek jest w okropnym stanie. Tak więc budowa domu nieukniona.2. obora - dla koni - trzeba byłoby ją podnieść przynajmniej o metr, a to potężne koszty.3. absolutny brak możliwości usytuowania np. padoku lub pastwiska - działki graniczące nie są właśnością aktualnego gospodarza no i nie wiadomo, czy ci pozostali chcą je sprzedać. 4. położenie samego gospodarstwa dla nas niefortunne - brak jakiegoś miłego miejsca na zrobienie np. jakiegoś nawet niewielkiego spacerku na końskim grzbiecie, wokoło same pola i to uprawiane.No i tym sposobem skreślamy 1 propozycję! Ja mi się uda wgrać zdjęcia na fotosik, to wkleję dla zobrazowania sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Frosiu - kąpiel w szampanie!!!! No, no!!!!! Szaleństwo absolutne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts