Arnika 14.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pokażesz?????? I trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Uczucie nicniemusienia bezcenne!! Zazdraszczam... ja nie nadążam za własnym ogonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Braza, pamiętaj, że czerwone nie znaczy najlepsze to tak gdyby pojawiło się nagle kilka do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 byłam, poczytałam, podładowałam akumulator optymizmu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 byłam, poczytałam, podładowałam akumulator optymizmu:) w tym dole to pewnie Szanowny zdążył zasypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Braza, pamiętaj, że czerwone nie znaczy najlepsze to tak gdyby pojawiło się nagle kilka do wyboru Ja na czerwone to bym wcale nie spojrzała... Chyba... no chyba że cena i stan... no ale żeby czerwone było od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Braza, pamiętaj, że czerwone nie znaczy najlepsze to tak gdyby pojawiło się nagle kilka do wyboru Tolunia, no co Ty - tylko czerwone, czerwone najlepsze! Nasze jest czerwone jak straż pożarna i bardzo sie z tego cieszę, bo widac nas naprawdę z daleka na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tolunia, no co Ty - tylko czerwone, czerwone najlepsze! Nasze jest czerwone jak straż pożarna i bardzo sie z tego cieszę, bo widac nas naprawdę z daleka na drodze! Powiem tylko tyle, dokonano zakupu auta przez Brazę i Szanownego Pana (pozdrowienia) i nie jest koloru czerwonego... resztę napiszę Braza jak dotrze do domu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 hm...ciekawe czy zapragnęli zrobić mi przyjemność i kupili czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 hm...ciekawe czy zapragnęli zrobić mi przyjemność i kupili czarne ale blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ciekawe, czy fotę wklei... I w ogóle, ciekawe, co kupili... To suzuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 może fotkę zrobią taką jak w pewnym kultowym filmie:w otwartym oknie telewizor, pod oknem samochód, traktori cień z modrzewia...ja to bym chciała taką obejrzeć. grafitowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Może... Fotka byłaby bezcenna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Skoro blisko czarnego, to grafitowe ani chybi. No ywentualnie granatowe, ale te są rzadsze, bo za kolorowe - Polacy nie lubią się wyróżniać!A o której autko kupili? O której się Brazy spodziewać na forumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 może fotkę zrobią taką jak w pewnym kultowym filmie: w otwartym oknie telewizor, pod oknem samochód, traktor i cień z modrzewia...ja to bym chciała taką obejrzeć. Tolcia jak cien z modrzewia to do lata poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ...no tak, tak, z otwartym oknem też problem, bo Braza watą uszczelniła i głowę urwie każdemu, kto do zimna w domu zechce rękę przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Matko, wszystkich modlących się o śnieg i łaknących prawdziwej zimy ostrzegam: Nie odzywajcie się do mnie!!!!! ..... przez najbliższe 5 minut;) Maksiu - bardzo bardzo Ci dziękujemy z Szanownym jeszcze raz!!! Cieszymy się ogromnie, że mogliśmy się z Tobą spotkać - to była prawdziwa przyjemność!!!! Jest. Kolor zbliżony do granatowego, co zresztą widać na zdjęciu, ale w rzeczywistości prześwituje mu leciutki odcień ciemnego fioletu Marka ta sama - o zgrozo - ale jak widać model lepsiejszy. Jedzie się fajnie, cicho i wygodnie. Za tę cenę - ekstra! Niestety, pod domem nie stoi - nie miało najmniejszych szans! Przez tę pioruńską prawdziwą zimę dojazd do domu Tikusiem trwał 45 minut! Zakopał się już na samym początku, 30 m dalej kolejny raz, następne 50 m znowu!! Szanowny fakultet zrobi z operowania łopatą a ja dostawałam dzikiej brazowej furii!!!! Było mi zimno, głodno, chciało mi się palić i napić kawy!!! "Nosik" (to skrót od Lanosik) został u sąsiadów na wszelki wypadek, bo coś nam z Szanownym w duszy grało, że po wjechaniu w las zostałby tak już co najmniej do jutra! Po doświadczeniach z Tikusiem stwierdziliśmy, że to był jedynie słuszny i dobry pomysł! Tiiaaaa ... a miało być małe zgrabne auteczko ... No nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O w mordę!!!! Ale limuzyna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zatkało mnie! Szybko wysłałam, żeby być pierwszą komentującą autosa nowego. Gratulacje!!! Po niego jechaliście, czy wyszedł w praniu? A na zimę nie narzekać! Chciało się w lesie mieszkać? Było inny klimat wybrać!Biała zima piękna jest. Nosikowi pług doczepicie i luzik będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 brazka, gratulki nowej zabawki. nas tez zasypalo od groma, lacze sie w bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts