Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, niech się szczęśliwie, bezpiecznie jeździ tym cackiem.

Jak już się przyzwyczaisz do większego, w każdym mniejszym

będziesz się czuła klaustrofobicznie.

Następnym będzie van z napędem 4x4 :yes:

TO ja jeszcze o auteczku, bo wczoraj nie miałam okazji pogadać a właściwie pogratulować zakupu. Faaajny jest, i kolorek ma śliczny i to wspomaganie kierownicy to niezastąpialna (jest takie słowo?????) sprawa.

Duże auto fajna sprawa.

Zobaczysz, raz dwa się oswoisz i poczujesz wygodę. A parkowanie............. cóż to tylko wina parkingów, że coraz węższe miejsca do parkowania robią. Uważaj po prostu, przy otwieraniu drzwi :lol2:

Szerokiej drogi i gumowych słupów życzę :cool:

Edytowane przez sipatka

Braza, niech się szczęśliwie, bezpiecznie jeździ tym cackiem.

Jak już się przyzwyczaisz do większego, w każdym mniejszym

będziesz się czuła klaustrofobicznie.

Następnym będzie van z napędem 4x4 :yes:

Potwierdzam:yes:po tym nosiku już będziesz chciała tylko 4x4 i przyłączam się do życzeń:D.

Nosik...:rotfl:skrót mnie rozłożył na łopatki... jeszcze krócej jest sik;):lol2:

Braza, trenujesz? Jazdę Sikiem oczywiście.

A z tymi parkingami to święta racja jest! U nas zrobili taki w samym centrum, że ja na niego nawet nie próbuję wjeżdżać! Dobrze, że w Rynku jest pusty, bo płatny - 50 groszy za pierwszą godzinę, a zaporowe stawki za każdą następną zrobili. I dobrze, bo kiedy ma sie coś do załatwienia w okolicy, to w godzinę się spokojnie wyrobi, a przynajmniej nie parkują tam ci, którzy co rano zostawiają auta i jadą busem do Krakowa na cały dzień. Dla niech jest ten ciasny bezpłatny - zawsze pełny.

Tiaaa, następne 4x4:yes: Jutro będzie fajnie - muszę wyjechać od sasiadów.

Nosik podobno pali 6 l - zobaczymy! No właśnie Agduś "Nosik", na żadnego sika się nie zgadzam!!!!!

Piszę jedną ręką - drugą trzymam słuchawkę telefonu i od jakiś 15 minut próbuję dodzwonić się do telewizji "N" ... matkoooo, chyba bym prędzej doszła!!!!

I dziękuję za gratulki - za życzenia szerokości itp. nie dziękuję !!

Depsia, ja właśnie tak jeżdżę - 90-100 - więc spoko!

Tikusiem jeździłaś setką???!!! Kamikadze!!!

A nowe to na ropę czy benzynę?

Nasza wielka jak autobus Renia pali od rekordowych 4,8 (trasa Szczecin - Kołobrzeg max setką), poprzez 5,5 w trasie przy jeździe do 110; 5,8-6,2 na autostradzie do 8 jeżeli szarpiemy na krótkich trasach po mieście.