Agduś 05.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Braza, ale nie utopiłaś się? Nie chciało Ci się jechać nad jezioro? Zresztą tam płytko przy brzegu, a jakoś nie wierzę, żebyś miała tyle samozaparcia i lazła w tej lodowatej wodzie kilkadziesiąt metrów do głębiny...Czyżby prace w ogródku Cię tak pochłonęły? Ale to już chyba przy sztucznym świetle. Szkoda prądu, siadaj do komputra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Pomarańczowi poinformowali mnie, że właśnie skończył mi się limit przesyłu danych. Prędkość w sztok nawalonego ślimaka jest wręcz porażająca w porównaniu z prędkością otwierania się stron w dniu dzisiejszym. Dlatego (w związku z powyższym) na dłuższe pogaduchy wpadnę jutro. Miałam piękne słońce i w okolicach południa +8stopni. Teraz jest -6 .... niech ktoś tę cholerną zimę w tyłek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Skończyłaś limit na marzec??? No to szybko nie pogadamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 6 .... niech ktoś tę cholerną zimę w tyłek!!!!! z PRZYJEMNOŚCIĄ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Odnośnie tej zimy - przyłączam się do grupowego kopa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Popieram. W tyłek ją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zima ma być i bardzo zimna i śnieżna... a wiosna to tak od razu z kozaków w klapki i krótki rękawek... to by było najlepsze....Ja też jestem już za wiosną.... Ale u nas z rana jest -7*C ... brrrrr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 u nas "zaledwie" -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Rano zimno, ale za to jak pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pięknie to jest, fakt. Za parę dni ma być ciepło ale - deszczowo ... brrr.... no to już pięknie nie będzie. Tyle, że bliżej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 deszcz niech troche spadnie, bo trawnik chce nawiezc a nawodnienie jeszcze nie dziala. u nas susza, po sniegu sladu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Agduś nieeee, wyjątkowo długo trzymałam limit lutowy. Na marzec właśnie się zaczął! Trawie grzywkę przetrzepałam!! I informuję: w Brazoczysku nastała Era Wczesnego T(a)rasuhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FB.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Gratuluję rozpoczęcia sezonu tarasowego - to milowy kamień w datach roku w Brazowisku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 U nas na razie za zimno na Erę Tarasu. Nawet Wczesnego. Rano -8 było!A ja już kombinuję, jak to zrobić, żeby Uroczyskowy taras nawiedzić latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kombinuj, kombinuj! Bo jak nie nawiedzisz, to ja zacznę Ciebie nawiedzać w snach!!! U mnie rano też -8, ale po południu już wzrosło. Ponieważ miałam nieuzasadniony przypływ chęci do zrobienia czegoś więc w ramach udawania, że robię coś sensownego zrobiłam też sobie kawę i wypiłam ją na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 zrobiłam też sobie kawę i wypiłam ją na tarasie i pomyslec, ze zawsze myslalam iz w temacie temperatury jestesmy jak siostry W ziab i wiatr wloczyc sie nie lubimy, nie mowiac juz ze taka pogoda nijak nie koresponduje z kawa na ZEWNATRZ Zmienisz sie Slonko, oj zmieniasz W ramach przywolywania wiosny i walki z jakims bakcylem, ktory zaczynam czuc w zatokach jutrzejszy poranek spedze w saunie. Zadnych cwiczen, zadnego ganiania na biezni tylko smazenie wirusa w saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) tą kawą na tarasie to i ja jestem zaskoczona braża zawsze byłaś ciepłolubna???! Edytowane 6 Marca 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przyznaj się - z nudów zabudowałaś taras?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no to już pięknie nie będzie. Tyle, że bliżej wiosny I tego się trzymajmy... Rano zimno, ale za to jak pięknie! Pięknie fakt... ale jak ZIMNO Ale u nas z rana jest -7*C ... brrrrr ... Niestety nie tylko u Was... Trawie grzywkę przetrzepałam!! I informuję: w Brazoczysku nastała Era Wczesnego T(a)rasuhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FB.gif Po pierwsze trawy ni mom... po drugie, to mam pytanie: Siedziałaś okutana we baranicę , szubę i papachę??? Ponieważ miałam nieuzasadniony przypływ chęci do zrobienia czegoś więc w ramach udawania, że robię coś sensownego Wypróbuję w piątek... wcześniej niestety trza zapitalać do arbajta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ...Wypróbuję w piątek... wcześniej niestety trza zapitalać do arbajta... w sobotę i niedzielę też trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts