DPS 07.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No sami widzicie, Wy w tych miastach to już tacy wydelikaceni, że szok! Osia - jeszcze ze 2 latka w domku i też jak będzie słonko i kilka stopni na plusie, to z przyjemnością wyjdziesz na taras, zobaczysz! A miastowe... No cóż, miastowe tak mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 braza - swierk obledny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Gdzie Ty ten świerk oglądasz? W dzienniku ostatni wpis stareńki taki, że broda mu wyrosła! Ja jeszcze nie myślę o tarasie czy ogródku - czekam aż ziemia rozmarznie i wyschnie trochę, a na tarasie rano szronu nie będzie. Poza tym, czuję, że dachu nad tarasem w tym roku jeszcze nie zrobimy, czyli mebli lepszych niż plastikowe też nie nabędziemy, a plastikowe jakoś mnie nie nęcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Depsia, to ja nadal miastowa jestem bo zimna nienawidzę. Ale na zielonym tarasie, osłoniętym od wiatru i nasłonecznionym to miałam w południe +10 - można usiąść i wypić kawę - pod warunkiem, że w nie za dużym kubku, bo kawa zdąży wystygnąć a my porządnie zmarznąć Dzisiaj już się nie odważę, na termometrze ledwo kilka kresek powyżej 0. Grzejników też nie wyłączam, bo mi się chałupa wyziębiła przez te moje eksperymenty. I nie robię nic!! Mam ochotę pooszczędzać energię, za dużo jej ostatnio straciłam! Miłego dzionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Gdzie Ty ten świerk oglądasz? W dzienniku ostatni wpis stareńki taki, że broda mu wyrosła! Ja jeszcze nie myślę o tarasie czy ogródku - czekam aż ziemia rozmarznie i wyschnie trochę, a na tarasie rano szronu nie będzie. Poza tym, czuję, że dachu nad tarasem w tym roku jeszcze nie zrobimy, czyli mebli lepszych niż plastikowe też nie nabędziemy, a plastikowe jakoś mnie nie nęcą. na maila dostalam jak braza pozwoli to wkleje choc jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja go w realu widziałam. No chyba, że się bardzo zmienił ostatnio, to chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jakby ktoś słońca miał w nadmiarze, to proszę o wysyłkę. Śniegiem prószy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ... ... można usiąść i wypić kawę - pod warunkiem, że w nie za dużym kubku, bo kawa zdąży wystygnąć a my porządnie zmarznąć ... ... se może kubasek opakuj w jakieś "żubranko-podobne" futerko http://www.chefpaul.net/images/zubranko2.jpg Jakby ktoś słońca miał w nadmiarze, to proszę o wysyłkę. ... ... w nadmierze to może i nie mam (tak akurat "w sam raz") ... ale czego sie nie robi dla "potrzebujących" ? ... przyjedż i zabierz ze sobą ile Tobie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Buuu, Justyna znowu się przewróciła...Zdenerwowalim się ze Sołtysem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) ... w nadmierze to może i nie mam (tak akurat "w sam raz") ... ale czego sie nie robi dla "potrzebujących" ? ... przyjedż i zabierz ze sobą ile Tobie potrzeba Dziękuję Chefie, ale z tym "przyjedź" kłopot jest. Właściwie z "przyjedź" to nie ma, ale z "przyleć, przypłyń" to już tak. Przesyłka byłaby najlepszym rozwiązaniem Edytowane 7 Marca 2012 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zimno! Nocą nawet do -15! Od jutra powoli się wypłaszcza w okolicach zera - znaczy nocą kole zera i w dzień też. Nie podoba mi się! Tyle dobrze, że u nas nie widzę zapowiedzi opadów. I lepiej, żeby tak było naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dziękuję Chefie, ale z tym "przyjedź" kłopot jest. Właściwie z "przyjedź" to nie ma, ale z "przyleć, przypłyń" to już tak. Przesyłka byłaby najlepszym rozwiązaniem ... no tak ... ale jak przesłać ? ... w "żubranku" ? ... a może "słońce w kapeluszu ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oooo takie futerko na kubeczek z kawą ... taaak, trzeba przemyśleć.Zimno dzisiaj było, cholera! I co z tego, że słonecznie, skoro zimno??!!!! Depsia, Ty mi powiedz, co to za Justyna się przewróciła, bo nie wiem, czy dobrze myślę .... Tolunia, słoneczko mogę podesłać ale ono jakieś takie wybrakowane u mnie - niby świeci mocno, oczy trzeba mrużyć a ciepła nic nie daje ... Ależ mam piękny księżyc!!!! W tej chwili właśnie usadowił się nad modrzewiem i prześwituje jasno między gałęziami! Pełnia jest, chyba sobie powyję w nocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Braza, zamiast wyć lepiej zaśpiewaj, może to, co Chef podpowiada, czyli poradzisz sobie pod warunkiem, że w młodości śpiewałaś hiphop, jakoś tak szybko tekst trzeba z siebie wyrzucać, no! Daj znać jak sobie z tym poradziłaś, ciekawa jestem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tolunia, w momencie gdybym zaczeła śpiewać oskarżono by mnie o znęcanie się nad zwierzyną leśną i wprowadzenie jej w stan głębokiej depresji!!!! Tak więc poprzestałąm na wysłuchaniu (dwukrotnym) Twojej propozycji muzycznej - i tak jest lepiej i bezpieczniej dla świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Chyba ten sam księżyc świeci u nas. W dodatku pięknie widać Wenus, Jowisza i Marsa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ... no tak ... ale jak przesłać ? ... w "żubranku" ? ... a może "słońce w kapeluszu ... ? Przesyłaj jakkolwiek, bele się nie potłukło.... Ależ mam piękny księżyc!!!! W tej chwili właśnie usadowił się nad modrzewiem i prześwituje jasno między gałęziami! Pełnia jest, chyba sobie powyję w nocy ... Bedziem wyć w kolektywie... gdybym zaczeła śpiewać oskarżono by mnie o znęcanie się nad zwierzyną leśną i wprowadzenie jej w stan głębokiej depresji!!!! Upsss... a nie mówili mnie rodziciele, że mam bliźniaczkę... Chyba ten sam księżyc świeci u nas. W dodatku pięknie widać Wenus, Jowisza i Marsa! Tera to przesadziłaś... przez nich tyż mam nie spać....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No Justyna Kowalczyk, biegaczka nasza na nartach, się przewróciła i przez to znowu Bjoergen wygrała! Księżyc świeci i przez to o 4 rano się obudziłam. Nie wyłam, bo pomyślałam, że Sołtysa przestraszę, a szkoda mi chłopaka, fajny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No Justyna Kowalczyk, biegaczka nasza na nartach, się przewróciła i przez to znowu Bjoergen wygrała! Ty Depsia, chyba nie nadążam za Twoimi synapsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Braza sprawdz maila i daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts