jamles 08.03.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Braza sprawdz maila i daj znac. nie tak szybko, pewnie lenia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to niech go sobie z glowy wybije, szybka kawa z dodatkiem i do roboty, nie ma to tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dostałam, przekazuję dalej: Kochane Panie, Kobiety, Siostry, Rodaczki!!!!Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę i przeganiamy z twarzy gradową chmurę!! Niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jesteśmy fajowe babki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Właśnie wróciłam z mojej ukochanej Perły!! Spoko, pojechałam pekaesem, więc złachana nie jestem, spać mi się jednak chce po zbóju, bo pekaes był o wrednie nieludzkiej porze 03:45!! Byłam załatwić parę spraw - ale żeby nie było za lekko, zapomniałam dokumentów - i jestem pod wrażeniem! W instytucji pod tytułem Energa Pani Urzędniczka (zasłużyła na tę wielką literę) przyjęła do wiadomości moje tłumaczenia i załatwiła sprawę bez wglądu w dokumenty polegając na moim solennym słowie, że najpóźniej jutro wyślę Jej skany!! Hosanna!!! Oczywiście skany są już praktycznie gotowe! Tak więc mam nadzieję, że się wytłumaczyłam z nieobecności. Odezwę się za godzin parę (2-3) gdy już odeśpię tą barbarzyńską godzinę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ty Depsia, chyba nie nadążam za Twoimi synapsami Sipatko - a za czym tu nadążać, kibicowaliśmy Justynie w środę, a ona wzięła i upadła w czasie biegu... Dostałam, przekazuję dalej: Kochane Panie, Kobiety, Siostry, Rodaczki!!!! Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę i przeganiamy z twarzy gradową chmurę!! Niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jesteśmy fajowe babki!!!!! Dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Odezwę się za godzin parę (2-3) gdy już odeśpię tą barbarzyńską godzinę!!! Wstawaj... juz ponad 3 godziny chrapiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego ... tak w biegu ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Upsss... a nie mówili mnie rodziciele, że mam bliźniaczkę... Tera to przesadziłaś... przez nich tyż mam nie spać....??? Trojaczki, trojaczki, siostrzyczko kochana! A czemu masz nie spać przez Wenus, Jowisza i Marsa? Taż to planety niewinne, nikomu nie wadzą, tyle ich, co sobie światłem odbitym z daleka poświecą! Tak więc mam nadzieję, że się wytłumaczyłam z nieobecności. Odezwę się za godzin parę (2-3) gdy już odeśpię tą barbarzyńską godzinę!!! Nieźle Cię zmogło! Siedem godzin już odsypiasz! Co Ty w nocy będziesz robiła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszelki duch, Gwoździk się odnalazł!!!!! Ależ bardzo mi miło Ocynkowany Przyjacielu!!!! Cieszę się, że nie zardzewiałeś do końca!!!! Trochę spałam, trochę leżałam (czyt.: odtajałam, bo z lekka zmarzłam) a trochę mózg ćwiczyłam na Rozrywce :wiggle:I było mi faaajnieee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Trojaczki, trojaczki, siostrzyczko kochana! A czemu masz nie spać przez Wenus, Jowisza i Marsa? Taż to planety niewinne, nikomu nie wadzą, tyle ich, co sobie światłem odbitym z daleka poświecą! Trojaczko Wszystko co niepokojąco świeci w nocy, to mnie spać nie daje... takie wampiórkowe stworzenie ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to i bardzo dobrze, że jesteś! A herbatka jakas dla gości gdzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A herbatka jakas dla gości gdzie...? Może być z rumem... bo chłodnawo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ale macie wymagania, skąd ja teraz rum wezmę??? Sama herbata nie wystarczy??? http://2.bp.blogspot.com/-MVKKZdquDrs/TsgRWicB5rI/AAAAAAAAB0g/r8RuMxjnpM8/s1600/herbata2.jpg Nie mam pojęcia, co jest w środku ... zaryzykujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja pije zielona z mieta, cos mi sie chyba migrena szykuje na weekend, w morde jeza dobrze, ze mam zapas prochow. a mialam opryski robic i lawke malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja pije zielona z mieta, cos mi sie chyba migrena szykuje na weekend, w morde jeza dobrze, ze mam zapas prochow. a mialam opryski robic i lawke malowac. daj spokoj! Robota nie zajac i z pewnoscia nie ucieknie ... Braza podejrzanie ten napoj wyglada Gosciom mozna jakos delikatniej pokazac drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A mnie się ten napój podoba. Z racji pogody oprócz tej herbatki walnę sobie na boku taką z rumem. Albo grzańca. Ale to wieczorem, bo jeszcze muszę autkiem pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 daj spokoj! Robota nie zajac i z pewnoscia nie ucieknie ... Braza podejrzanie ten napoj wyglada Gosciom mozna jakos delikatniej pokazac drzwi Amberka, robote to ja wiem....., ale robic w ogrodzie to przyjemnosc i odprezenie, endorfiny mi sie tworza a to czesciowo zwalcza migreny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A coś Ty tam do środka wsadziła, Brazuniu...? Trudno, zaryzykuję, może mnie szlag nie trafi. Wychodzi, że muszę sobie chyba pas lędźwiowy kupić, nic tej wiosny zrobić nie mogę w ogrodzie, bo od razu plecy mi strzelają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 DPSia - mój Romek dostał zestaw ćwiczeń na kręgosłup (cz.lędźwiową) i codziennie (no - prawie) ćwiczy. I pomaga - o dziwo Jak chcesz - zeskanuję i prześlę. Najwazniejsze rzecz jasna, żebyś faktycznie zaczęła to robić, wyrobiła sobie nawyk, bez tego żaden zestaw nie pomoże Ale widzę, że warto. I ogólnie takich trochę ćwiczeń poprawia samopoczucie.. Mówimy tu o tym, że prace w polu są "tendencyjne ruchowo" i takie ukierunkowane ćwiczenia bardzo dobrze robią. Od razu powiem, że nie wiem, czy mnie by się udało tak systematycznie ćwiczyć... może jak by mnie tak zdrowo coś napierdalało to tak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts