Arnika 09.03.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Braza mam jeszcze taką herbatkę... To jest jak mnie skleroza nie myli biała herbata... , po wrzuceniu do dzbanka z wrzątkiem tej kulki obok zaparza się i tworzy tacie cudne kwiatki.. są różne dostępne, pewnie zależy jakie sprawne rączki to poskładały na swoich udach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.03.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 DPSia - mój Romek dostał zestaw ćwiczeń na kręgosłup (cz.lędźwiową) i codziennie (no - prawie) ćwiczy. I pomaga - o dziwo Jak chcesz - zeskanuję i prześlę. Najwazniejsze rzecz jasna, żebyś faktycznie zaczęła to robić, wyrobiła sobie nawyk, bez tego żaden zestaw nie pomoże Ale widzę, że warto. I ogólnie takich trochę ćwiczeń poprawia samopoczucie.. potwierdzam! Cwiczenia wzmacniajace miesnie plecow i brzucha rzeczywiscie dzialaja cuda Moj codziennie silownie konczy takim zestawem i na kregoslup juz dawno przestal sie skarzyc A niestety pare lat temu bole mial okropne, raz ze spowodowane skrzywieniem i wzrostem a dwa ciaglym sleczeniem przy komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Braza, jakby co, to rumu mam pod dostatkiem, dzwoń, wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 DPSia - mój Romek dostał zestaw ćwiczeń na kręgosłup (cz.lędźwiową) i codziennie (no - prawie) ćwiczy. I pomaga - o dziwo Jak chcesz - zeskanuję i prześlę. Najwazniejsze rzecz jasna, żebyś faktycznie zaczęła to robić, wyrobiła sobie nawyk, bez tego żaden zestaw nie pomoże Ale widzę, że warto. I ogólnie takich trochę ćwiczeń poprawia samopoczucie.. Mówimy tu o tym, że prace w polu są "tendencyjne ruchowo" i takie ukierunkowane ćwiczenia bardzo dobrze robią. Od razu powiem, że nie wiem, czy mnie by się udało tak systematycznie ćwiczyć... może jak by mnie tak zdrowo coś napierdalało to tak...? Ha - pewnie, że chcę! Bardzo chcę! Na razie tylko ze stepperem sobie ćwiczę, ale on jakby mało wpływa na kręgosłup. Jakbys na maila podesłała, bardzo dźwięczna będę, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Wyślę DPSia - jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) A nieee - masz już dziś Dokładnie właśnie ten zestaw co ćwiczy Romek. On to robi dokładnie wg instrukcji - taki już jest Znalazłam na stronie jednej z przychodni. Link poszedł na e-mail! Edytowane 9 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dziękuję - zaraz lecę zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nie ma... Może później dojdzie, czasem tak jest, nie wiedzieć czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Uprzedzałam, że nie wiem, co jest w środku! Ale ładnie wygląda. Arnika, a te kulki to żywe są, czy plastikowe?? Powietrze mi zeszło w kole od taczki! I nie mam czym dopompować, przyjdzie mi nową taczkę zamówić bo bez tego pojazdu ni hu...hu...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Braza.. żywe to już nieee.... To jest normalna herbata.. pozwijana ponawiązywana jak jeszcze była świeża, następnie wysuszona w formie takich kul, po wrzuceniu do dzbanka z wrzątkiem robi się taka artystyczna herbata Można pić... nie umrzesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zwykła taczka kosztuje około 100 zł ... ... za 20 zł kupisz pompkę, która napompuje kółko taczkowe w 2 minuty .... Włączasz silnik w samochodzie, podłączasz pompkę do gniazda "zapalniczki".... końcówkę do "dmuchania" podłączasz do koła od taczki ... Przypalasz papierosa ... Kiepujesz papierosa ... ......rozpierdoliło koło ... Po prostu wybuchło ... PS. dlatego pamiętaj ... Odłączasz "pompowanie" po trzech machach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A ja bym z taczką pojechała do... wulkanizatora... po prostu.... Po co męczyć się z zakupem pompki... a jak końcówka będzie zła... , a jak koło wybuchnie... wiesz jaki to huk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Paliwo plus "pompowanie" u wulkanizatora to łącznie z 30 zł ... 10 zł Braza ma na fajki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Bożesz... to ile fajki kosztują??????? Ja jednak pojechałabym do wulkanizatora... mój za pompowanie ode mnie nie kasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zwykła taczka kosztuje około 100 zł ... ... za 20 zł kupisz pompkę, która napompuje kółko taczkowe w 2 minuty .... Włączasz silnik w samochodzie, podłączasz pompkę do gniazda "zapalniczki".... końcówkę do "dmuchania" podłączasz do koła od taczki ... Przypalasz papierosa ... Kiepujesz papierosa ... ......rozpierdoliło koło ... Po prostu wybuchło ... PS. dlatego pamiętaj ... Odłączasz "pompowanie" po trzech machach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Gwoździk, jak się nie odzywasz to całe tygodnie aż tu nagle pierdut i masz panie dzieju błyskotliwy pomysł!!! A moje fajki kosztują 11.80zł. Sąsiad Dobry Człowiek ma sprężarkę .... nada się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 .... mój za pompowanie ode mnie nie kasuje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Sąsiad Dobry Człowiek ma sprężarkę .... nada się??? A co mam Ci napisać ... no co? ... no co? ... że może popompować za darmo ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Gwoździku, Ty se nie .... w papiury!!! Pewnie, że za darmo, za powietrze mam płacić????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Uprzedzałam, że nie wiem, co jest w środku! Ale ładnie wygląda. Arnika, a te kulki to żywe są, czy plastikowe?? Powietrze mi zeszło w kole od taczki! I nie mam czym dopompować, przyjdzie mi nową taczkę zamówić bo bez tego pojazdu ni hu...hu...!! Powietrze mi dzisiaj zeszło z koła... przebite na amen, nie było jak dopompować... przyjdzie mi nowe autko zamówić, bo bez tego pojazdu ni hu... hu... Cześć Brazunia:D. Jak taczka/pojazd dobra/y, to możesz samo koło wymienić... ja tak na razie dzisiaj zrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts