Gwoździk 09.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zapytaj go ile za dmuchanko ... Niech poda cenę ... Targuj się.... i po czasie powiedz "OK".... ... wręczając mu koło od taczki ... Oczywiście skasuj gościa ... PS. Targuj się do "upadłego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ha, Ha... znajomy ma warsztat na mojej wsi ... I on lubi dmuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 żeby się tylko małżonek nie zainteresował tym dmuchaniem bo jak on dmuchnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Gwoździku, niemożliwy jesteś! Nooo, Braza - nie wiem, co sąsiadka powie na to mężowskie dmuchanie, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Zwykła taczka kosztuje około 100 zł ... ... za 20 zł kupisz pompkę, która napompuje kółko taczkowe w 2 minuty .... Włączasz silnik w samochodzie, podłączasz pompkę do gniazda "zapalniczki".... końcówkę do "dmuchania" podłączasz do koła od taczki ... Przypalasz papierosa ... Kiepujesz papierosa ... ......rozpierdoliło koło ... Po prostu wybuchło ... PS. dlatego pamiętaj ... Odłączasz "pompowanie" po trzech machach :) padlam Poranna kawa i taki tekst i sobota super startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No, jestem niezmiernie ciekawa, którą z tych dobrych rad wykorzysta właścicielka nieszczęsnej taczki. Można obstawiać:1. kupi nową taczkę2. pojedzie na stację benzynową i urokiem osobistym wpłynie na pana z obsługi, żeby napompował3. j.w., ale zapłaci panu4. kupi pompkę i napompuje sama5. j.w., ale wpłynie na sąsiada, który napompuje z zachwytem za darmo6. j.w., ale nie będzie jej się chciało wpływać i zapłaci sąsiadowi7. wykorzysta pompkę sąsiada urokiem osobistym8. j.w., ale za kasę9. kupi stację benzynową z tym ustrojstwem do pompowania i pracownikiem (w perspektywie czasu wyjdzie na swoje) Proszę poczekać aż sobie wykupię numer, na który będziecie mogli wysyłać sms-y za 8,99 i obstawiać możliwości. Zastanowię się nad nagrodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Sipatka... mąż ze znajomym to koledzy Aaaa i czasami mi dmuchał... - .... w koło I płacić nie musiałam... No bo w końcu za co... za powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja bym była za opcją nr dwa, albo sąsiad.... Nie ma bata... Szanowny wyjechał.....A nowa taczka... no niby proste rozwiązanie... ale... chmmmm co zrobić ze starą taczką...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kfiotków nasadzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Stara taczka będzie dla mnie. Jak kiedyś przyjadę, to se ją dmuchnę. Nie będę musiał prosić się o tą nową, jak mi się zachce w brazowym ogrodzie ją popchać, żeby coś przyjemnego i pożytecznego porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Yetek, uprzedziłeś mnie! Też miałam chrapkę na tę taczkę. Nasza ucierpiała podczas budowy i nieelegancka jest, a Braza ma taką nowiutką nieśmiganą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 O to, to, to... - właśnie to miałem na myśli Nie to, żebym ja nowych taczek nie lubił... , ale skoro stara jeszcze jara, a konkurencja może być do niej znacznie mniejsza, więc... To jak Braza? Jest szansa, że se ją dmuchnę, popcham i w jakiś przyjemny sposób wykorzystam pożytecznie? Agduś, skoro masz te same preferencje, to się z tobą podzielę tą taczką. Obiecaj tylko, że będziesz się z nią delikatnie i z czułością obchodziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Braza, nadymałaś kółeczko?? No i czym somsiadem czy pompkom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja bym była za opcją nr dwa ..... ile km musi pchać taczkę ? jeszcze można przełożyć koło z tikusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Jamles... taczka ma dwie śrubki i można kółeczko wykręcić.... i jego do nosika i na stację albo do wulkanizatora.... to i dało by się nóg nie zmęczyć i dmuchnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wypchajcie się!!! Koło nie dało się nadymać, przegryzione przez psukę!!! Ot i tyle, muszę kupić nowe! Yetuś, taczki nie oddam za żadne skarby!!! Własną pierwsią bronić będę!!! Mogę jedynie zezwolić na jej popchnięcie - tego żałować Ci nie będę, a żeby wprowadzić Ciebie w stan euforii i błogiego nastroju wrzucę do niej dodatkowo parędziesiąt kilogramów kamieni ... i popychaj!!!! Agduś, niesamowicie ostro i wyraźnie przemawia do mnie ostatnia opcja !!!! A teraz uwaga!!!!! Jak najmniejszym kosztem i pracą przebrać córcię za zakonnicę???? Skupcie się Kochani!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Psia krętka, toż to dzisiaj 10 marca!!!! Dla najwspanialszych foru-facetów świata !!! „Mężczyzno, mężczyzno… choć tyle masz wad, bez CIEBIE cóż wart, cóż wart byłby świat”??? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlyP5bLq_ZivY11YSbA9k7arVzvy7c7jFn-LIj4SZsg8BM-YxfEQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Braza - odnośnie zakonnicy - proponuję czarny szlafrok! Tylko raczej nie frotowy... ..pierwsze koty za płoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Carne prześcieradło/płótno otwór na głowę i przewiązać w pasie sznurem... Opcja bardziej dla tych co potrafię wyciąć otwór na głowę zeszyć boki i rękawy, przewiązać sznurem... Braza.. ale , że jak... Twoja córka zakonnicą będzie??? A matka ... "Mogę jedynie zezwolić na ..... popchnięcie - tego żałować Ci nie będę,... żeby wprowadzić Ciebie w stan euforii i błogiego nastroju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Brazunia, no nie mów, że czarnej/szarej/białej kiecki prostej nie masz? do tego biała opaska na głowę i chusta w jednym z wymienionych wcześniej kolorów, no i koniecznie krzyżyk na drogę i na pierś. Tak może być? http://www.imprezowe.pl/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_1_100.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts