Agduś 10.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tak czułam, że ostatnia opcja najbardziej Ci się spodoba. Gdybyś zechciała jeszcze nie rezygnować ze sprzedawania benzyny tym pracownikiem (chyba przy dmuchaniu by się aż tak nie sforsował), to przy dzisiejszych cenach z pewnością wyszłabyś na swoje. Kilka propozycji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 niech idzie do najbliższego klasztoru, powie, że ma powołanie a jak strój dostanie, to że się rozmyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Stroju to tak szybko nie dają. Najpierw postulantki w takich innych chyba chodzą. A tak długo to Młoda nie wytrzyma - znam ją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No i co - wykombinowałaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ... Włączasz silnik w samochodzie, podłączasz pompkę do gniazda "zapalniczki".... końcówkę do "dmuchania" podłączasz do koła od taczki ... Przypalasz papierosa ... Kiepujesz papierosa ... ......rozpierdoliło koło ... Po prostu wybuchło ... PS. dlatego pamiętaj ... Odłączasz "pompowanie" po trzech machach :) ... a mnie się nasunął taki wniosek: Palenie jest szkodliwe ... ale tylko w przypadku starych dętek i dobrych kompresorków ... Koło nie dało się nadymać, przegryzione przez psukę!!! Ot i tyle, muszę kupić nowe! ...... i słusznie ... a psuce dać teraz do gryzienia starą oponę (zawsze jakaś korzyść) No i co - wykombinowałaś coś? ... kupiła habit w sklepie z sutannami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Braza, no nie mów, że poszłaś do zakonu i kontemplujesz, coby kieckę dla córki zdobyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.03.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No ja nie wiem, czy Braza, jako MATKA ..wdziałaby na swoją młodą taki stroj... no nie wiem... naprawdę...... mam masę wątpliwości...... Niepokoi mnie również, że mogę sobie spokojnie wyobrazić Karlę w takim stroju......wyglądałaby ...bombowo. I to jest chyba własnie główny powód dla którego... (patrz pierwsze zdanie).. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wypożyczyła kotary z najbliższego zakładu pogrzebowego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Braza, wyłaź z tego klasztoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.03.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Niedziela..pewnie jakieś miłe spotkanko towarzyskie w Brazoczysku.. i czasu brak na komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No tak, Szanowny powinien nawiedzić Uroczysko! To ja już spadam po cichutku, żeby nie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 To już normalnie banał, ale jesteście niezastąpieni! Do klasztoru jeszcze nie wstąpiłyśmy, spokojnie, obie trzymamy się od takich miejsc baaardzo daleeeeeko!! Dzięki za wszystkie propozycje, znając zapał do igły i nitki swój i Córci w życie pewnie wejdzie wersja z czarną szmatą z wyciętą dziurą i sznurem do przewiązania! Wstąpienia do klasztoru choćby tylko po to, żeby wyłudzić strój Córcia stanowczo odmówiła!!! Strój potrzebny jest na Dzień Wagarowicza, kolektyw klasowy postanowił przebrać się za zakonnice i księży (to część męska kolektywu) i oddtańczyć coś hip-popowego!! Bedzie się działo, chyba pojadę to obejrzeć Chefie, doskonały pomysł z kołem!!! Może jak już psuka będzie miała swoje osobiste do gryzienia odczepi się od nowego ... Ciekawe, ile może takie koło kosztować?? Wcale się nie zdziwię, jeśli okaże się, że o wiele bardziej będzie opłacalne kupienie nowej taczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 To jakby co, ja wezmę starą, dołożę koło od naszej i będziemy mieć nową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pizzę piekę dla Ciemiężycielki - niech tyż coś pogryzie ... ... z poczwórnym serem i świeżymi pomidorkami ... winko już w odpowiedniej temperaturze - wiem, że w odpowiedniej bo próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 .... Może jak już psuka będzie miała swoje osobiste do gryzienia odczepi się od nowego ... jej zawsze będzie te w taczce koło, koło4 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 20-30 u nas na hurtowym rynku... w sklepie drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No właśnie tego się obawiam. Za taczkę dałam 7 dych - z netu. Jutro się okaże, z czym wrócę do domu: czy z samym kołem czy z całą taczką Chefie, Twoja Ciemiężycielka to wie jak się ustawić ... Ukłony dla Niej niskie proszę przesłać w moim imieniu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Niech Ci suka odda z kieszonkowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Też wpadłam na ten pomysł ... Odwróciła się zadkiem i zasnęła ... I tak lepsze takie zachowanie niż na przykład pochwalenie się zawartością uzębienia, nie sądzisz ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wytłumacz jej, że z korytka obetniesz! Nie zaszkodzi, bo gruba jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts