braza 11.03.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nie jest gruba, ma grube kości!! A poważnie ... wet stwierdził, że tera to już może być. Ale guz jej się powiększył, ten na sutku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Moja Saba też miała guzy, ale pod skórą. Okazało się, że to tłuszczaki. A wiesz, co to jest u Katmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Braza, też bym pojechała oblookać takie dziwowisko, jak dzieciątka za xięży i zakonnice przebrane... Ty zrób jakieś foty... albo filmik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nasza Abra miała guzy od zastrzyków, tych co to cieczkę miały powstrzymać. Owszem, była z nami 12 lat, to długo jak na taką dużą sunię, ale mogłaby pewnie jeszcze dłużej. Do dziś często za nią tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Geeembe zostawie bo pomyślisz, że umarłam... Ps.Czasem zaglądam i sprawdzam, czy zimna w tym roku łaskawsza była dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ... Chefie, Twoja Ciemiężycielka to wie jak się ustawić ... Ukłony dla Niej niskie proszę przesłać w moim imieniu:yes: ... przesłałem :0 ... w tzw "międzyczasie" ... Ordy motor-cyklowe mnie najechały ... od rańca samego półmilionowa armia żreć chce ... a później to już tylko rzeki piwa (i nie tylko) płyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Maylandzia, telepatia!!! Tęskniłam za Tobą!!!! Fajnie, że zaglądasz, ale byłoby fajniej, gdybyś częściej się odzywała Kupiłam koło - za całe 49,50zł Całą taczka w tym zakichanym grajdole kosztuje około 150zł. Koło nawet pasuje, chociaż większe, ale poradziłam sobie - nie haczy! Ciekawe kiedy psuka i to przegryzie??? Agduś, nie wiem z czego wziął się ten guz, zauważyłam go jakieś 3 lata temu (już po zabiegu usunięcia macicy). Weterynarze zgodnie twierdzą: nie ruszać, ale mam wrażenie, że on większy jest jakby ... Trochę się martwię ... W kwietniu, gdy Szanowny na święta zwali do domu trzeba będzie pojechać - niech obejrzą! Cheffie - taka ilość opojów może przyprawić o ból głowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Sprawdzimy, ile kosztuje w Castoramie albo innym Obi. Jeżeli mniej, to może kupić na zapas, gdyby suka chciała żuć gumę częściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Sprawdzić nie zaszkodzi, ale popatrzę jeszcze w necie. W końcu całą taczkę kupiłam za 70 złociszów właśnie w sieci ... Za to dzisiaj zamówiłam sobie kaloszki dizajnerskie, będę szpanować w czasie prac ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Na chwilę oddaję pole swojej pierworodnej i jedynej Latorośli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Weterynarze zgodnie twierdzą: nie ruszać, ale mam wrażenie, że on większy jest jakby ... Trochę się martwię ... W kwietniu, gdy Szanowny na święta zwali do domu trzeba będzie pojechać - niech obejrzą! Braza ja nie wiem skad masz tych wetow ale to niczym z ubieglej epoki, gdy przy przeziebieniach na trzy zdrowaski do pieca wsadzali Jak nie ruszac??? Zadnej biopsji, badania??? Nic??? Gdybym tak dwa lata temu myslala nasza Maja z pewnosci albo konczylaby teraz swoj zywot, albo by jej z nami nie bylo Guzy sie bada! Pozostawienie ich nie oznacza, ze zwierz czy czlowiek jest bezpieczny. Jesli guz jest na sutku to macie 50/50% szansy ze jest zlosliwy lub nie. Jesli jest zlosliwy robi przerzuty na mozg i pluca ... jak u kobiet. U mojej suki wymacalam dwa guzy ktore mialy srednice 2 mm. Oba okazaly sie zlosliwe i zostaly natychmiast wyciete. Obecnie jest dwa lata po zabiegu. Miala juz dwie tomografie. Przerzutow nie ma. Jest czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pewnie jest różnica pomiędzy wetem z kliniki w Dużym Mieście, a wetem z przychodni, który obsługuje psy, koty, ale żyje głównie z krów, świń i królików pasztetowych. Ten drugi uważa,że pies żyje tak długo, jak mu pisane. A potem to można mu cierpienia skrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pewnie jest różnica pomiędzy wetem z kliniki w Dużym Mieście, a wetem z przychodni, który obsługuje psy, koty, ale żyje głównie z krów, świń i królików pasztetowych. Ten drugi uważa,że pies żyje tak długo, jak mu pisane. A potem to można mu cierpienia skrócić. ja Cie prosze ... co to za argumentacja??? A jakby ktores z nas lekarz powiedzial "wie pani, ten guz w piersi ktory pani sobie wymacala to najlepiej zostawic w spokoju" to co? Jakbys postapila? Zgodzila sie z "autorytetem" czy szukala innego rozwiazania? Wystarczy zagooglac "guz u suki" a wszystko robi sie jasne. Tak trudno? No chyba, ze na psie zalezy nam jak na taczce ... Sorry Braza ale powstrzymac sie nie moglam i strasznie mi smutno, ze tak bagatelizujesz problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 co to za u mnie chyba nie za ptasie mleczko dobre było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Braza! Pokazywałaś jęzor u Jamlesa? No nie wiem, jak Ty mogłas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Sprawdzić nie zaszkodzi, ale popatrzę jeszcze w necie. W końcu całą taczkę kupiłam za 70 złociszów właśnie w sieci ... Za to dzisiaj zamówiłam sobie kaloszki dizajnerskie, będę szpanować w czasie prac ogrodowych dzien dobry pochwal sie kaloszkami , i zeby nie bylo, to tez mam szpanowe dizajnerskie , w moim ulubionym zestawie kolorystycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 eee, tylko widać kalosze i ........... orła cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 a co ty bys chcial Lesiu zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Amberciu, masz absolutną rację i nie mam zamiaru tak po prostu tego zostawić. Języka pokazałam Jamlesowi, bo sam pochłonął całe opakowanie ptasiego mleczka - waniliowego!!! Zachował się okropnie więc ja też Zimno u mnie, koperek znowu musi zaczekać! TAR-cia, śliczne, moje kaloszki są takie: http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/15/29/99/2115299943 Co to jest to niebieskie z żółtymi środkami na zdjęciu???? Edytowane 13 Marca 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mniemam, że pierwiosnki, choć pewności nie mam. Kaloszki obie macie śliczne, choć Tarciowe to takie bardziej dizajnerskie niż kaloszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts