jamles 13.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 eee, takie guminioki to po wsi paradowaćdo roboty to takie somhttp://srvimg09.tablica.pl/images_tablicapl/3612347_1_644x461/buty-gumowe-robocze-gumiaki-gumowce-ruda-slaska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Braza dobrze zrobisz! Ale nie zwlekaj Ten guz i tak juz swoje odczekal ... Daj znac jak bedziesz miala wyniki badan Ale macie fajne kaloszki!!! Jamles niestety nie pisze o Tobie No nie ... zartuje w Twoich tez mozna dostrzec - jak sie czlowiek dwa razy zastanowi i kilka razy przyjrzy - pewne fajne cechy sezon na kaloszki przed nami i wlasnie takie sobie sprowadzilam Moj sie pyta czy sie nie boje, ze te "kfffiotki" muchy i inne paskudztwa beda mi obsiadaly http://www.thewellyshop.com/uploads/images_products_large/635.jpg i jeszcze mam takie ... na oficjalne kaloszowe wyjscia Takie nudne troche, ale nawet do malej czarnej mozna je wlozyc http://www.thewellyshop.com/uploads/images_products/525.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 No Ambercia, toś zaszalała, te Huntery i mnie kręciły ... cena mnie z lekka odstraszyła ... Ja chcę ciepła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Tiaaa... Moje to takie podobne bardziej do Jamlesowych. Ale generalnie nie znoszę kaloszy, nawet jak jest mokro to staram się nie zakładac, straszliwie mi sie stopa w nich poci, fuj! Wolę mieć buty mokre, potem przecież wyschną. Te w pole to i tak zawsze w masakrycznym stanie są, więc dla nich żadna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To ja jeszcze pokażę tylko, jakie mi się w oczy pierwsze rzuciły ... proszę o wyrazy podziwu, bo straszliwie mi się chciało je zamówić, ale nie uległam pokusie http://mstylefahion.nazwa.pl//MStyleFashion/shoes/kalosze/3528/Beige/1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To ja jeszcze pokażę tylko, jakie mi się w oczy pierwsze rzuciły ... proszę o wyrazy podziwu, bo straszliwie mi się chciało je zamówić, ale nie uległam pokusie http://mstylefahion.nazwa.pl//MStyleFashion/shoes/kalosze/3528/Beige/1.JPG piekne sa A Huntery nie byly tak straszne dla portfela ... sprowadzilam je z UK i byly w bardziej znosnej cenie Depsia ja tez nie lubie kaloszy ... bo to nie szpilki Ale czasami trzeba sie przez deszcz i mokre ulice jakos przetoczyc, wiec to chyba najlepsza opcja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To ja jeszcze pokażę tylko, jakie mi się w oczy pierwsze rzuciły ... proszę o wyrazy podziwu ... a gazeta dziennie wymieniana i kto wymienia ...... Ruch, Kolporter czy Murdoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 widzę, że kalosze godne murzynki z Honkongu (kiedyś pisałam ) Możecie już śmiało na zakupy do galerii szykownych się udać, tylko pamiętajcie, w takich kaloszach wysiada się z Lexusa wprost na dywan, bo się ubrudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 No wspaniałej piękności są te gazetowe, takie to może nawet i ja bym założyła w pole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To ja jeszcze pokażę tylko, jakie mi się w oczy pierwsze rzuciły ... proszę o wyrazy podziwu, bo straszliwie mi się chciało je zamówić, ale nie uległam pokusie http://mstylefahion.nazwa.pl//MStyleFashion/shoes/kalosze/3528/Beige/1.JPG Braza, w takich to i poczytać w przerwie od pracy byłoby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Przecudnej urody kaloszki. Ja przeżyłam ze dwa lata temu, kiedy tak strasznie lało i woda stała na łąkach, szok straszny. Wybrałam się z dziećmi po kaloszki do sklepów i... szczena mi opadła. Zawsze mi się wydawało, że kalosze to tanizna taka - buty dla plebsu. A tu ceny zobaczyłam, że mnie na kolana rzuciło! Owszem, ładne były, ale czemu tych normalnych na spacer z psem po łąkach w żadnym sklepie nie uświadczy? No bo w czarnych gumofilcach z targu to jednak nawet na ten spacer nie chcę... W końcu nabyłam sobie uśrednione (cena/uroda), dzieckom młodszym takoż, a pierworodna zaparła się, że piękne chce mieć. Dołożyła z własnej kasy i nabyła. A potem przestało padać... Nie pamiętam, czy założyłam je więcej niż trzy razy. Nie lubię chodzić po mieście w kaloszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No wspaniałej piękności są te gazetowe, takie to może nawet i ja bym założyła w pole! i zamiast robić tobyś newsy traktorowemu czytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ja zakładałam zawsze kalosze jak roztopy poi zimie były... chlapa jak diabli , wody po kostki, więc kalosze na nóżki i hej... To było jakieś kilkanaście lat temu, kiedy to paniusie męczyły skórzane kozaki... ja miałam suchą nóżkę, a one były mokre... Teraz kalosze robią naprawdę fajne... no i społeczeństwo stwierdziło, że jak leje to można i w kaloszach wystąpić...Fakt... takich ślicznych do małej czarnej jak ma Ambercia to nie mam.... ale i te moje swoją rolę spełniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jamles - oj tam, oj tam, zawsze tez jakaś praca, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kalosze przecudnej urody, ale ja lubię je tylko na cudzych nogach. Nawet jeśli pada, kaloszy nie noszę tak jak i parasola. Ale gdyby tak ktoś wpadł na pomysł kaloszy na szpilkach...to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ja te swoje kupilam w dziale dzieciecym, bo chcialam male i krotkie, maja dodatkowy wklad z ocieplacza i wiazanie u gory. a te dla doroslych to siegaly mi za kolana i strasznie wielkie i szerokie byly (wiecie, ze ja wzrostu siedzacego psa jestem ) a uzywalam ich tylko w zeszla zime i wiosne kiedy zakladalismy ogrod a ziemia i bloto byly wszedzie, teraz to juz moge poruszac sie po dzialce w normalnym ogrodowym obuwiu Braza nie wiem co to za kwiatki ale te rozowe i niebieskie byly syjamskie tj. jeden korzen dwie galazki i kazda w innym kolorze - jakies takie dziwadla Słonce wyszlo tralalala :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ... no pikna ta prezentacja "kaloszimów" ... różnych, różnistych Najbardziej mnie podejszły te z nadrukiem ... nawet i Ciemiężycielce bym zaproponował, by sobie jakieś podobne sprawiła - najlepiej z wyrdukiem jakichś nieznanych mi przepisów kulinarnych ... obute w nie nóżki, na górę by zadarła (bez okularów słabo widzę, a kręgosłup już mam stary, więc nie bardzo się schylać mogę) ... to bym se poczytał ... tylko dzie Ona by w nich łaziła ... musi by może jakieś "przewiewne", to może jeszcze ... albo jakaś wersja plażowa Dla wędkarzy może by przydatne były jakieś wodery z namalowanymi rasówkami ? ... niechybnie większa ryba by się na haczyk nadziała ... a może nawet i złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Brazka, wpisz w grafice google "shady garden" (podczytalam u Elfir) moze znajdziesz tam inspiracje pod swierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Też nie lubię kaloszy i parasolek. Najbardziej mnie denerwuje, że kiedy wyjdę w kaloszach, bo pada, to po chwili przestaje i zaczyna świecić słoneczko, a ja w tych kaloszkach ja gooopia zasuwam. Takoż używałam ich tylko idąc na spacer z psuką po zalanej łące. Kiedy mieszkałam w mieście (no teraz niby też mieszkam w... miasteczku), to w ogóle nie odczuwałam potrzeby posiadania takowych. Braza, a co Ty chcesz robić ze świerkiem, że inspiracji szukasz? Ostrzyżesz go na rzeźbę ogrodową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Niespodziewanie dla samej siebie... nabyłam dzisiaj kaloszki! Kaloszki są czerwone jak straż pożarna i sięgają tyle, że zakrywają kostkę. Powinny być dobre na wiosenne wyjścia w pole, potem nie będą potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts