Arnika 16.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Posiejesz???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Braza, będą kwitnąć i kwitnąć do samiuśkich mrozów.Dokarmisz i nie będą się lenić, słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 http://www.taniutko.pl/wp-content/uploads/2010/09/pi%C5%82a-%C5%82a%C5%84cuchowa.jpg modrzew ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jamles, a zapłacisz za Brazę karę, kiedy się leśniczy zorientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) A to nie ten sam co u DPSi sołtysem jest????? Ten może by kary nie dał po znajomości... Edytowane 16 Marca 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jamles, a zapłacisz za Brazę karę, kiedy się leśniczy zorientuje? kwit się załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jamles, a kysz z tą piłą od mojego modrzewia, miałam coś mniej drastycznego na myśli ... może jaki koperek rzucić w ziemię ... Się zobaczy ... A z daliami podumam, przypuszczam jednakowoż, że występuje u mnie deficyt doniczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A na cholerę Ciebie doniczki...?Przecie dalie w ziemię posadzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja mam dużo doniczek. Wpadnij, to Ci dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 O ile wiem, to i tak tam zajrzałaś, Tarcia... hihi, zamiast na lunch do ogrodniczego wyskoczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Braza, już za ciemno na robotę w ogrodzie! Kawusia i komputerek się należą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Posiałam koperek. Braza, a jak twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Okopała się w tym ogrodzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Cóż - niedziela.. Patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No okopałam się, jeno nie oflagowałam. Koperek posiałam, z rozpędu tuż obok dorzuciłam mu rzodkiewkę w dwóch kolorach: czerwoną i żółtą, coby się biedak nie nudził. A później to już poszło: parę grządek na nowo zrobiłam, jakieś kfiatki posiałam (pewnie znowu zapomnę co to za jedne), znaczy się spędziłam bardzo pracowity weekend, tylko na razie nie wiem, po ki gwizdek tak się męczyłam. Dopiero jak to całe tałatajstwo zakwitnie będę miała poczucie sensu tego, co robię teraz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 a ja oglaszam, ze wiosna prawdziwa do mnie dotarla, bo pierwszy raz w tym roku skowronka uslyszalam - to dla mnie wyznacznik wiosny wsadzilam tez w donicy 4 cebule na szczypiorek i opryskalam to co moglam. kupilam swietny opryskiwacz 8l z lanca i 1,5 wezem wiec pryskanie o wiele latwiejsze i lepsze i reka nie wiednie przy trzymaniu pojemnika i przesadzilam chore rh do donic koryt, moze sie zregeneruja ale plecy mnie bola jak diabli, za to sie dotlenilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Noooo TAR-cia, toś się nieźle nazasuwała!!! Ja zresztą też, wszystko mnie boli, chociaż nic nie zlewałam bo i po co ... A teraz szukam tamaraszyków i perukowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 i wyszly mi czerwone pizdryki piwonii mamowych, bedzie pieknie a krokusy wciaz nie kwitna. a moja zagrzybiona rabate zrobie tamaryszkowo-pecherznicowo-tawulowo-piwoniowa, moze bedzie ladnie, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mnie to martwi jedna rzecz... Teraz to jakos tak sie porobiło: wiooosna! Zaczynamy sezon oprysków! A ja staram się wyłącznie środkami BIO pryskać, jeśli KONIECZNIE muszę. Najczęściej pozostawiam rośliny z opieką, ale bez pryskania, jeśli nie przetrwają, to ich problem widać w moim ogrodzie nie powinno ich być. Przecież nie każda roślina wszędzie urośnie. U nas rośnie to, co potrafi sobie w naszych warunkach prawie samo poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Moje krokusy całkiem zdziczały! W tej ziemi to nawet one nie chcą rosnąć! Jakieś takie małe pokurcze mi wyszły! I to kilka tylko, a sadziłam mnogo wiele! W zeszłym roku większe kwiatki miały, w tym już maleńkie, że ledwie je widać! Wymyśliłam, że wykopię te cebulki, posadzę w dobrej ziemi w doniczkach i zakopię z doniczkami na trawniku. Może coś z nich będzie, bo teraz to rozpacz czysta!.Poza tym gdzieś mi wcięło przebiśniegi. Wszystkie! A miałam ich mnóstwo w zeszłym roku. Tulipany wyłażą powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts