Agduś 21.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Szybko Wam poszło! A nowy limit to którego będzie?Powinnaś sie zastanowić, czy nie warto przyjechać do nas pod koniec miesiąca. Ja mam neta bez limitów żadnych, to Ci dam trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A dziś pięknie .Pies uznał, że wstajemy o 6.00, więc dzięki niej wysłuchałam ptasiego koncertu na dzień dobry! Łomatkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła... dobrze, że Grejduła nie ma takich goopich pomysłów i jak Pańcia śpi to i maluszek śpi do 10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ale w tym roku będę mądrzejszy - ponton se na wodę spuszczę i spokojnie poczekam, aż siła odśrodkowa te kamory na wierzch powyrzuca A jak Ci ponton podziurawi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Żeby go tylko oddolnie z pontonu nie wymeldowały bo będzie nurkował nadprogramowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Łomatkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła... dobrze, że Grejduła nie ma takich goopich pomysłów i jak Pańcia śpi to i maluszek śpi do 10-11 ...zawsze marzyłam o psie śpiochu... dziś po raz pierwszy od tygodnia chyba pospałam... do 6!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Artica.. ale jakby psia spała z Tobą to byś się wyspała... i w nogi by było ciepło i wyspany by człowiek był... A tak.. jakieś tam legowisko, gdzieś z daleka od panci i śpij tu psiaku... No jak spać.. jak pani daleko .... Moja sucz śpi z nami.. i może cały dom być na równych nogach, ale gdy pani śpi do 11.00 to psia mnie pilnuje, nie da mnie obudzić, nawet przed mężem i synami broni, skacze w obronie mojej osoby.. hmmm po mnie... ale nie pozwoli mnie obudzić... przed budzikiem też broni i całą sobą zastawia pomiedzy mną a budzikiem...To nic, że przeleci jak tajfun, to nic , że poskacze po mnie, to nic, że pani oko otworzy.. ale obudzić pani nikt nie może... Rano jak pani śpi to i psia śpi.. i nikt jej na siłą na dwór nie wygoni... Ojjj nie ... Nawet ostatnio to jej się posmyrało i teraz najpierw poje sobie, a dopiero na dwór pójdzie, jak sprawdzi, że wszyscy w domu już po śniadaniu są... I nikt jej nie wypuści na dwór, tylko ja.. nie mąż, nie synowie.., tylko pani...Koniec świata z tymi sierściuchami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ale tak na serio - wiesz, że to niedobrze...?Nie powinna okazywać agresywnych zachowań wobec innych domowników, to może być groxne w niektórych sytuacjach. No i nie tyle broni Cię, co po prostu broni swojego miejsca u Twojego boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Eeee tam... ona zębów nie pokazuje... i nie rzuca się na domowników... Ona jest za bardzo przytulaśna.. No kto by się takiego sierściucha bał... No ale jak broni działki to cała wieś wie, ze obce do nas idą.. Nie zagaduj mnie, bo lecę na siłke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Cóż .... mam tę nadzieję, .... że Baźce to z wiekiem przejdzie.. po prostu jeszcze jest małym szczylem i fakt że wytrzymuje bez siusiu itp całą nockę to i tak sukces:cool: Bazyli, jak podrósł, to śpiochem był takim, że siusiu go nie interesowało dopóki mysmy nie wstali, a jesli wstawaliśmy o 11tej (co się zdarzało) to i on owszem, chętnie się nigdzie nie zrywał z legowiska.. Tak więc myśle, że może i Bazysia... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Yetek, a gdzież Ty się podziewałeś, psia krętka???!!! Z tematem kominkowym walczę, psia krętka! Wybrać coś w końcu muszę. Przestudiowałem pół FM i... teraz to dopiero ogłupiały jestem Idę dalej się katować - jak coś szybko nie wymyślę, to chyba mi się wkrótce czopuch przegrzeje:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 .. Wybrać coś w końcu muszę. tylko Jotul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja mam jakiś francuski, też nie narzekam, ma już sporo lat i pracuje bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Artica.. ale jakby psia spała z Tobą to byś się wyspała... i w nogi by było ciepło i wyspany by człowiek był... A tak.. jakieś tam legowisko, gdzieś z daleka od panci i śpij tu psiaku... No jak spać.. jak pani daleko .... Moja sucz śpi z nami.. i może cały dom być na równych nogach, ale gdy pani śpi do 11.00 to psia mnie pilnuje, nie da mnie obudzić, nawet przed mężem i synami broni, skacze w obronie mojej osoby.. hmmm po mnie... ale nie pozwoli mnie obudzić... przed budzikiem też broni i całą sobą zastawia pomiedzy mną a budzikiem... To nic, że przeleci jak tajfun, to nic , że poskacze po mnie, to nic, że pani oko otworzy.. ale obudzić pani nikt nie może... Rano jak pani śpi to i psia śpi.. i nikt jej na siłą na dwór nie wygoni... Ojjj nie ... Nawet ostatnio to jej się posmyrało i teraz najpierw poje sobie, a dopiero na dwór pójdzie, jak sprawdzi, że wszyscy w domu już po śniadaniu są... I nikt jej nie wypuści na dwór, tylko ja.. nie mąż, nie synowie.., tylko pani... Koniec świata z tymi sierściuchami.... Tiaaaa... 2 x CC w wyrku to chyba jednak bym nie pospała:wiggle:... nawet jakby się nie wiem jak starały... nawet by po mnie skakać nie musiały, łojjjjj wyobraziłam to sobie:sick:... Rano im się nie chce siusiu, bynajmniej nie zawsze... może jakby była jedna to by czekała aż raczymy się obudzić, ale z siostrą to zawsze jest coś ciekawego do roboty. No i te nieszczęsne drzwi balkonowe przez które wszystkie wredne badżanty widać... no jak tu nie szczekać, noooo!!!! Do nas do sypialni nie wchodzą dopóki się nie obudzimy (drzwi nie zamykamy), ale po chałupie całej bumelują to weź tu człowieku i śpij:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dokupiłam gigabajty, może pohula! Naharowałam się w ogródku jak jakaś goopia!! Zrobiłam najnudniejszą rzecz ba świecie: posadziłam cebulę. W tym roku mniejszą ilość - ubiegłoroczną to jeszcze mamy, w sumie jakby się kto do więzienia wybierał, to zapas cebuli mogę dostarczyć tak na jakiś tydzień!!! I kawę na tarasie piłam nie telepiąc się z zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 U nas też jakby cieplej. Może wrócę do ogródka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Arctica co to jest za rasa CC? Cawaliery? czy może coś innego?Nie znam tego skrótu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Cebule posadziłaś ale na cebulę czy cebulki kwiatowe? No a kawa na tarasie boska jest U nas było na tarasowanie za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Łoj mnie też jakoś ciężko pion złapać i bynajmniej to nie procentów wina:rolleyes:. Jeszcze z tydzień grabienia, pielenia, przycinania... i będzie się można brać za oranie, bronowanie i sianie:sick: Arctica co to jest za rasa CC? Cawaliery? czy może coś innego? Nie znam tego skrótu... No "ciut" większe... Cane Corso:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No to trzeba było tak od razu... n To nikt Wam na plac nie wejdzie.... masz dobrych stróży A kto jest jego/ich panem/panią..? One mają zazwyczaj jednego właściciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Salma to pańcia piesek, Hannah mój... chociaż ostatnio to się trochę zaciera, obie łażą ze mną i mnie pilnują. Na działkę faktycznie nie ma chętnych do wchodzenia, zazwyczaj jak ktoś idzie/jedzie drogą to tylko patrzą z miejsca w którym akurat są. Jak ktoś bardziej niepewny, zawiany jakiś albo generalnie inny to odprowadzają idąc grzecznie wzdłuż ogrodzenia. Ale bez żadnego szczekania! Zresztą one TYLKO wyglądają... już Nelson (mój byk) groźniejszy niż one:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts