braza 11.01.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Romciu to super!!!! Mam nadzieję, że się pochwalisz!!! Możesz spokojnie wklejać zdjęcia u mnie, będzie mi bardzo miło Zawsze też możesz założyć wątek na Galerii zdjęć forumowiczów ... chociaż, czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Romciu to super!!!! Mam nadzieję, że się pochwalisz!!! Możesz spokojnie wklejać zdjęcia u mnie, będzie mi bardzo miło A pewnie że się pochwalę. o chyba że mi się nie spodoba. Tfu musze to wypluć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zawsze też możesz założyć wątek na Galerii zdjęć forumowiczów ... chociaż, czy warto pewnie że nie warto - kto by chciał moje wypociny czytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Pluj i to trzy razy przez lewę ramię Jestem ciekawa .... Tylko z góry uprzedzam, że dawkuj napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zawsze też możesz założyć wątek na Galerii zdjęć forumowiczów ... chociaż, czy warto pewnie że nie warto - kto by chciał moje wypociny czytać? Przegiąłeś - i nie o to chodziło!!! Po co zakłądać, skoro możesz tutaj Ale zawsze masz wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no no teraz się nie wypieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no no teraz się nie wypieraj No i cham i prostak, normalnie no!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Agduś normalnie ja tez leżę i nie mogę się podnieść tym streszczeniem. Jesteś BOSKA!!! A wogóle poprzez to wspaniałe streszczenie zapomniałem powiedzieć Dzień Dobry bobowa myślę [/b] No... myśl... ciekawe co wymyślisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 BB (bobowa, mogę tak na Ciebie mówić? ), wyniki za dwa tygodnie, po tych historiach z dojazdem to już sama nie wiem, synek chyba dość mocno rozkojarzony na początku był. Do Agduś dzisiaj jadę. Można zazdrościć. Cały wieczór i noc i sobota przed nami. Toalety nadal wszystkie moje. Od wczoraj z nerwów mnie trzyma. Chyba jakiś stoperam kupię albo cuś. Kurde, coś mi tu ciągle miesza z pogrubieniami! depeesiu jasne, że możesz mówić do mnie bb to nawet fajne jest, bo każdy może sobie ten skrót rozwinąć jak chce Dalej trzymam kciuki za synka i za dwa tygodnie koniecznie zamelduj się tzn. wcześniej bądź z nami ale za dwa tygodnie zamelduj o wynikach i życzę Ci samych miłych chwil w towarzystwie Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bobuniu jak u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 braza cudowny pomysł ze stajnią czy myślicie też o organizacji obozów jeździeckich (nie doczytalam dokładnie więc się dopytuję ) jakaś agroturystyka (?) Na obóz już się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 A na koniku mnie nauczysz??? Masz jak w banku Już widzę, ile będzie śmiechu. Az dompodsosnami z tego fotela spadnie Przynajmniej nudzić się nie będzie, siedząc tak po prostu w wygodnym fotelu No... ja bym jednak wolała posiedzieć w foteliku, z kubkiem kawki w dłoni, choć powinnam raczej posiedzieć.... a może pojeździć na koniku (troszkę mi się ostatnio przytyło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 A ja będę miał w przyszłym tygodniu kuchnie!!!! ale się cieszę!!!!!!! Po roku bez kuchni mam tego serdecznie dosyć No jak to ????? Kuchni nie miałeś???? Ups, właściwie to fajnie mieliście, nie trzeba było gotować i potem sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bobuniu jak u Ciebie??? Cóż.... wczoraj był okropny dzień i cieszę się, że mam go już za sobą Choć nastrój taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 braza cudowny pomysł ze stajnią czy myślicie też o organizacji obozów jeździeckich (nie doczytalam dokładnie więc się dopytuję ) jakaś agroturystyka (?) Na obóz już się zapisuję Nie wiem czy obozy, ale na pewno w grę będzie wchodzić nauka jazdy i przejażdżki w teren Przenocowac i pomieszkać też będzie gdzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bobuniu jak u Ciebie??? Cóż.... wczoraj był okropny dzień i cieszę się, że mam go już za sobą Choć nastrój taki sobie Ale głowa do góry ... slogan, wiem... no po prostu trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bobuniu jak u Ciebie??? Cóż.... wczoraj był okropny dzień i cieszę się, że mam go już za sobą Choć nastrój taki sobie Ale głowa do góry ... slogan, wiem... no po prostu trzymaj się!!! Trzymam się ...no przynajmniej się staram, a zresztą nie będziemy zanudzać czytających takimi pierdołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Kiedy życie to podobno właśnie z pierdół się składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Kiedy życie to podobno właśnie z pierdół się składa No... niby tak choć wiadomo, że te pierdoły to czasami urastają do wielkich rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 braza cudowny pomysł ze stajnią czy myślicie też o organizacji obozów jeździeckich (nie doczytalam dokładnie więc się dopytuję ) jakaś agroturystyka (?) Na obóz już się zapisuję Nie wiem czy obozy, ale na pewno w grę będzie wchodzić nauka jazdy i przejażdżki w teren Przenocowac i pomieszkać też będzie gdzie!! fajowo zaczęłam ćwiczyć w tym tygodniu pilates coby trochę formy odzyskać i na naukę jazdy konikowej się zapisać aha corka pyta czy po plaży będzie można jeździć (myślami jest już u Ciebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts