Maxtorka 29.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dobry wieczór się z Państwem:) Całe wieki mnie tu nie było a jak już sie przykulałam to na choróbska trafiam:( Brazunia koniecznie przytul ode mnie Katunię i pomiziaj za uszkiem albo gdziebądź gdzie tylko lubi:) Na pewno wszystko będzie dobrze, nie ma wyjścia, musi być! Mam tylko nadzieję że wycinek poszedł do badania hist-pat bo bez tego moim zdaniem nie można postawić diagnozy a tym bardziej decydować o tak poważnym leczeniu jak chemioterapia. Będę czekać na dobre wieści, innych nie przewiduję. No i jeszcze verunia Jutro mam dzień wolny, a co, kciuki będę trzymać, z małą przerwą na fitness i szoping:cool: Odezwij się verka koniecznie, jak tylko będziesz mogła lapka na kolanach trzymać. Buziaki wszystkim zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 RTG zrobimy. Zasugerował to wet, z którym się dzisiaj konsultowałam. Teraz czekamy po prostu, aż rana się zagoi i sucz wróci do siebie. Na temat prędkości rozwijania się hipotetycznego nowotworu zdania są podzielone ... Szanowny też myśli. W sumie Jego zdanie będzie chyba jednak przeważało, bo Katma najbardziej jest z Nim związana i vice versa. Jakie to szczęście, że jutro piątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam w szczęśliwy piątkowy dzień! Maxi - pozdrawiam Cię, Kochana, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i w ogóle! Ciekawe, jak Verunia - oby wszystko poszło bezproblemowo i przewidywalnie, kciuki trzymam. Jak dzisiaj Katma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Trzymam nadal kciuki za psukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.03.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 I ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Maxi, rany, pisałyśmy w tym samym momencie!!!! Cieszę się, że się odezwałaś. Katunię pomiziam, oczywiście. Verunia, myślałam o Tobie, poważnie! Matko, dlaczego jest tak zimno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a jutro cholibka ma byc jeszcze zimniej, kto to wymyslil??? i znowu z sadzenia nici beda, no chyba ze bedzie slonce, chlodno i bezwietrznie. bo mi to najbardziej te pizdziawice przeszkadzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Okopię się chyba jutro w proteście przeciwko takiej pogodzie. Albo jutro pojedziemy do kina, a okopię się w niedzielę? Odczuwam potrzebę okopania się chociaż na jeden dzień - tak całkowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Czuję się uprzywilejowana - u nas ten wiaterek naprawdę umiarkowany, nie jest źle, przynajmniej dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja się okopię jutr, w niedzielę mamy wizytę u weta. Rana ładnie się goi, a to bardzo dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Bardzo dobra nawet!Chyba okopię się jutro, a do kina pojedziemy w niedzielę. Obaczim. Jak zwykle kiepsko nam idzie planowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lubię dobre wiadomości Podrap psicę za uchem z czułością ode mnie. Brazuś, ja dziś z prywatą u Ciebie. Tu tyle fajnych Ludków zagląda. Ja z prośbą o kliknięcie. Mój Młody bierze udział w konkursie, którego finał dziś o północy. Czasu nie wiele, ale liczę na Wasze wsparcie Klik w link http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater i jeszcze raz klik w "lubię to". Pomożecie?... w imieniu Młodego z góry dziękuję Obudził się z tą prośbą za 5 dwunasta, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nie mam konta na fb, to chyba nie pomogę. Poproszę Młodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dziękuję Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Tolunia, kliknęłam!!! Całe szczęście, że zajrzałam jeszcze na FM przed udaniem się w słusznym kierunku sypialni ... Powodzenia Młodemu!!! Fajny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Tola - ja niestety nie mam myszki, więc nie mam czym kliknąć ... ale jestem ZA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Brazuniu, cieszę się, że z psuką wszystko OK Okopuj się... ja tyż mam takie plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Obudził się z tą prośbą za 5 dwunasta, ech chyba za pięć dziewiąta, ale matka zawsze dowiaduje się ostatnia nie kliknąłem, bo nie to, że dowiedziałem się za późno, ale dlatego, że ja nigdy jeszcze nie byłem na fejsie a teraz minęła mnie taka okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 31.03.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Wasze kciukasy pomogły bo wszystko poszło jak trzeba. Leżę sobie teraz z trzema dziurkami i odpoczywam. Kamyczki stoją w pudełku na szafce, można z nich bransoletkę zrobić jak stwierdziła pielęgniarka:lol2: Maxi, wieki cię chyba nie było na forum, fajnie że stare ryjki wracają od czasu do czasu. Braza, rozumiem twoje dylematy, nie wiem co doradzić, mam nadzieję że psica będzie zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts