DPS 31.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Veruniu - super, że wszystko dobrze poszło, mam nadzieję, że teraz piorunem wrócisz do pełnego zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Verunia- ZDRÓWKA! Brazka - cieszę się bardzo, że z Katunią dobrze Oczywiście na klikanie u Toli dawno za późno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Verunia- ZDRÓWKA! Brazka - cieszę się bardzo, że z Katunią dobrze Nic dodać, nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nic dodać, nic ująć... to nie dodaję, ale się podpisuję PS. ujmować też nie bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.03.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No, Jamlesie, nie jesteś dziś ujmujący...:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Verunia, cieszę się bardzo, że wszystko okey! Zrób sobie tę bransoletkę, takiej oryginalnej ozdoby nie wolno zmarnować Jamles, wolę gdy jesteś ujmujący Okopałam się totalnie robiąc wcześniej zapasy drewna! I to był strzał w dziesiątkę i dowód na istnienie jakże silnego instynktu samozachowawczego - śnieg spadł, qurna!!! Zimno i cholernie wietrznie!!! Ta paskowana pogoda od Agduś przyszła do mnie! Chrzanić taką wiosnę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Okopałam się totalnie robiąc wcześniej zapasy drewna! I to był strzał w dziesiątkę i dowód na istnienie jakże silnego instynktu samozachowawczego - śnieg spadł, qurna!!! Zimno i cholernie wietrznie!!! Ta paskowana pogoda od Agduś przyszła do mnie! Chrzanić taką wiosnę!!!! Zazdraszczam, gdyż mnię siły nieczyste w postaci mojego nigdziedotądnieodnotowanegoadhd, nakazały: wywieźć grzejniki olejowe do prawowitych właścicieli przywieźć jakieś bzdety ze starego mieszkania zrobić zakupy przywieźć mój generator od znajomych upiec udka upiec gniotka Chyba mnie porąbało w tę pogodę... JUTRO SIĘ Z KANAPY NIE RUSZAM!!! A CO DO CHRZANIENIA - POPIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja też czasami chrzanię - więc także popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 drewno się mi już skonczyło, ale kochany sąsiad podcinał drzewka owocowe i mamy zapas patyków. Jest co palić A za oknem snieg. W sumie dobrze, że się musze uczyć, bo pieknej pogody byłoby żal. Za to od wtorku proszę o wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Od wtorku ma być wiosna.A u nas już przyszła! Teraz jest 15 st. i pięknie świeci słoneczko! Ptaszęta śpiewają. A pewnie będzie jeszcze cieplej!Mimo wszystko chyba wyjdę dzisiaj z domu, bo wybieramy się do kina z dzieckami. Wszystkie nowości kina dla dzieci mam zaliczone, a filmy dla dorosłych to tylko w TV. No i zakupy tajemne już tylko dla jednego dziecka w imieniu Zajączka trza poczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 normalnie wszyscy sobie dzisiaj kpią ze mnie:mad: u mnie śnieg leży:mad: a ciepło to dopiero od wtorku ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 normalnie wszyscy sobie dzisiaj kpią ze mnie:mad: u mnie śnieg leży:mad: a ciepło to dopiero od wtorku ma być u mnie moze nie ma sniegu, ale od czasu do czasu jakis deszcz ze sniegiem sypnie I ziab okrutny ... Przez ta pogode przenioslam mycie okien na przyszly tydzien. Mam nadzieje, ze sie jakos rozjasni i ociepli ... Brazunia jak tam Katma? Mam nadzieje, ze nie kombinuje przy szwie? Teraz chyba dla niej najtrudniejszy czas, bo ranka zaczyna swedziec i chcialoby sie ja zebem potraktowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 WU ja nie kpię...U mnie śnieg na ogródku, na dachu.. chlapa.. wyciągnęłam zimową kurtkę, buty i czapkę... Dziecku też... W piecu napaliłam węgla przyniosłam... Będę w domku miała cieplutko... a za oknem niech będzie jak se chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Rano było pięknie u nas, teraz trochę chmur wylazło, ale w sumie w nosie to mam, i tak do Zielonej Góry jedziemy, to co za różnica. Zakupy w casto nas czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Miałam słońce przez jakieś 4 godziny, teraz znowu piździawa, deszcz, śnieg, deszcz ze śniegiem, deszcz, śnieg, deszcz ze śniegiem z dodatkiem gradu i tak w koło macieju!!!! Rano na aucie było dobre 3 cm śniegu, z czego 1 cm to zmarzlina, jak w Epoce Lodowej!!! Katma okey. Miała dzisiaj 3 zastrzyk, czekają ją jeszcze pewnie ze 2 albo i 3. Do rany jeszcze się nie dobiera, na noc jednak zakładam jej kaftanik, a w kaftaniku psuka stosuje protest bierny - w jakim miejscu i pozie uwali się po założeniu kaftanika, w takim pozostaje aż do rana. Jeśli miała na celu wzbudzenie we mnie poczucia winy to jej się udało, ale i tak nie popuszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 u nas do 16 bylo super, slonce, w miare cieplo i niewielki wiatr. teraz za to brrr, wietrzycho i deszcz. ale co nawsadzalam w ogrodzie to moje slonko obudzilo mnie rano i wstalam o 8. co dla mnie w niedziele jest srodkiem nocy, zwykle zgnilka (ja) wstaje k. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wczoraj zabandażowałam Ryśka. Andrzej pomagał mi zakropić go przeciwkleszczowo i za nisko rozchylił sierść na grzbiecie, a ja nie zauważyłam - gapa. W efekcie rudy dotknął tego miejsca językiem i spienił się natychmiast tak, że się przeraziłam. Złapałam sierotę, wsadziłam pyszczkiem pod kran, odniosłam przy okazji głębokie rany, bo on nie chciał, ale trochę mu pyszczydło wypłukałam. Na wszelki wypadek zabandażowałam go, żeby się nei wylizał przez zapomnienie. Obrażony był strasznie, uwalił się na fotelu i do rana nie ruszył. Znaczy wcześniej usiłował chodzić, ale uznał, że niewygodnie.Na szczęście nic mu nie było.A pogoda była piękna, upał się zrobił, słoneczko świeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Biedny kocio, nie dość, że go odjajczyli ostatnio, to jeszcze spienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dobrze, że mu się nic nie stało. Zawsze, gdy muszę polać tym specyfikę kicię mam traumę. Z psuką zero problemu, stoi i czeka cierpliwie aż skończę, ale kicia jest nieprzewidywalna. Ostatnio udało się bez komplikacji, tera czeka mnie odrobaczenie naszego drapieżnika. Chyba wezmę ją do weta, niech się męczy, ja nie mam jakoś ochoty się chlastać Patrząc na prognozę na 84 h (ICM) zastanawiam się, kto zaiwanił wyższe temperatury??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Brazunia no to wszystkiego najlepsiejszego dla sunieczki Dzielna dziewczynka Co do kotow, to ja nie lubie bo mam alergie ... ale moja Mama dlugi czas temu stracila swojego kotecka Powoli przyzwyczaja sie do mysli, ze moze kolejny w domu zagosci ... Mam alergie a wiec tylko taki moze byc Licze, ze Wam sie podoba ... no mozecie piskac z zachytu http://4.bp.blogspot.com/_bhoq3fzCNVA/SVpZg5IkesI/AAAAAAAAABE/FlpntgtVrqE/S760/kot+sfinks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts