Gwoździk 01.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Źle trafiłem ... Przyjdę później ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wygląda jak ufoludek ... może to jakaś pozaziemska inteligencja ...??? Katunia pięknie dziękuje za pozdrowionka! Jest dzielna, cierpliwa i kochana, poza tym, że znowu stosuje bierny opór - na noc zakładam jej kaftanik a ona w proteście nie rusza się nawet na centymetr ze swojego kawałka podłogi. Gwoździk, wracaj, coś Ty taki delikatny...???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Źle trafiłem ... Przyjdę później ... znaczy sie, podoba sie az tak baaaardzo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ojć! Sfinksy są cudne, ale wymagające i od razu najlepiej dwa;). Cześć Brazunia i Goście:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Amber, alergia jest też na ślinę (a może głównie?) więc bezwłosość nic nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 EZS u mnie zdiagnozowana na siersc kocia (slina nie), chrom (a wiec nie dla mnie grille i kominki ), oraz niektore pestycydy i srodki grzybobojcze.... Najsilniej jednak reaguje na jad pszczoly, ale odczulac drugi raz juz sie nie dam ... Za pierwszym niemal zeszlam, chociaz piekne to bylo uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A masz antidotum, albo jakiś zastrzyk odczulający przy sobie? Bo z pszczołą nie ma żartów... Jak byliśmy w Bułgarii to gospodarza ukąsiła pszczoła.. facet w kilka minut odchodził... dobrze, że pogotowie zaraz się zjawiło i faceta odratowali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Arni latem na wycieczkach i poza miastem rzeczywiscie z EpiPen-em sie nie rozstaje, ale poki co nigdy nie byl mi potrzebny. Gorzej mam z zakupem cytrusow Wystarczy, ze wsadze reke w pomarancze i wyciagam cala w pryszczach Tak gruntownie je pryskaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Patrząc na prognozę na 84 h (ICM) zastanawiam się, kto zaiwanił wyższe temperatury??? pewnie Depesia albo inny grek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jaaa? Ja to niby z greków jakichś???!!! Proszę mnie tutaj nie obrażać, ja płacę podatki i nie lenię się! Mnie też ktoś ciepło podprowadził. Pewnie ci z południa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mojej pierworodnej córce marzy się Sfinks. Ja jednak wolę futrzaki. Czy to ładne? No... takie brzydkie, że aż ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 sfinksy i piekne i straszne zarazem. ale jakby mnie taki w nocy obudzil to niechybnie na zawal bym zeszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mnie też ktoś ciepło podprowadził. Pewnie ci z południa! to jednak greki, u mnie tyż piździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mojej pierworodnej córce marzy się Sfinks. Ja jednak wolę futrzaki. Czy to ładne? No... takie brzydkie, że aż ładne. Niby o gustach się nie dyskutuje... ale mnie to on się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to jednak greki, u mnie tyż piździ A u kogo nie??? Chwilowo wprawdzie wylazło słońce ale wiem, że to jeno podpucha, bo widzę w oddali ciemne chmury i niechybnie śnieg z deszczem nadchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to jednak greki, u mnie tyż piździ u mnie sredni wieje i slonko od rana swieci. tylko zimno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 I wieje, i zimno!!!... słonko bywa, ale jak przy kominku odpalonym oczywiście nie siedzisz to nawet odczucia wzrokowe nie działają... rozgrzewająco. Nawet mi się do krokodyli moich nie chce iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 a jeszcze o golasie miałam napisać... to mam tak jak Osia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Chciałam dołączyć do Łosiopinii.. Ale oczywiście gdyby zwierzątko trafiło przypadkiem (!!!) w moje ręce - opiekowałabym się . .. no, może bez tych przytuleń... Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Szkoda mi tych kotecków, bidy takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts