braza 02.04.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 W kwestii Sfinksa podzielam zdanie większości ... no przytulić to bym się to tego nie chciała! U mnie bez zmian - piździ i zimno. Jamles, myślisz, że to greki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 spóźniłem się ... bo przed chwilą chciałem wywołać dyskusję na temat tego "kota" .. PS. Amber - nie wierz wszystkim lekarzom ... bo niektórzy to doktoraty robią z niczego ... tak jak i w każdej dziedzinie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dziwnie musi się takiego sfinksa głaskać. Podobno trzeba je smarować kremem przeciwsłonecznym. Kiedy zimno, nie może wychodzić... Nienaturalny taki biduś wyhodowany dla zaspokojenia ludzkiej próżności. A kotecki cierpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 EZS u mnie zdiagnozowana na siersc kocia (slina nie), w chwili diagnostyki. wystarczy regularny kontakt i dojdzie slina. Niestety alergie są rozwojowe.. A kot okropny, też mi żal takich stworzeń, w końcu co on jest winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No właśnie żal zwierzaka, bo co on winny...Z litości bym pewnie z domu nie wyrzuciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pewnie bym nawet polubiła go. Mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 czyli kotecek sie podoba Psie lysolki tez sa fajne, chociaz nie wiem czy znioslabym konkurenta do moich kremow i slonecznych blokerow http://pu.i.wp.pl/k,NDM2ODQ5MjgsNjI0NjYy,f,apollo3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mimo wszystko szczerze życzę tym biedakom, żeby porosły mięciutką sierścią. Będą ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Hmmm... Jakktoś lubi szyć albo ma za dużo zbędnej kasy, to mozna traktowac jak lalkę do ubierania, coraz to nowe sweterki, spodenki, spódniczki, sukieneczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mimo wszystko szczerze życzę tym biedakom, żeby porosły mięciutką sierścią. Będą ładniejsze. Trudno się z Tobą nie zgodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.04.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 To już wolę prosiaka psitulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.04.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Tyż łysiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Gołych psów jest kilka.. pokazane grzywacze, nagie peruwiańskie.. i powiem, że miłe w dotyku to one nie są.. Wyrasta im na grzbiecie taka szczecina, którą trzeba trymować ( coś jak u co niektórych kobiet zarost na brodzie i one pęsetką to depilują) i je też tak trzeba... jedni wolą rybki inni grzywacze.. a ja kocham mojego futrzaka... Ona przynajmniej jest mięciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No to już jest szczyt wszystkiego, żeby takie łyse biedactwo depilowaniem katować. Nie dość, że się ludzie uwzięli i łyse wyhodowali, to jeszcze poprawiają depilatorem! Przecież to boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jestem dokładnie tego samego zdania, co Agduś - to jest zwykłe okrucieństwo, na dodatek powodowane li i jedynie próżnością i chęcią zabawienia się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Za te sztuczne maszkaronki to bym takiemu pomysłodawcy sama łepetynę wydepilowała - włosek po włosku!!!! Witanko wieczorne. Jest zimno, wrednie, boli mnie ręka w nadgarstku i w ogóle to życie jest okropneeeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Agduś... trymerem..... trymują je..... No dobra, jak je zwał tak zwał... ale niemiłe w dotyku są.. przynajmniej ja miałam takie odczucia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Braza, nie marudź! Święta idą, rano nie trzeba wstawać i już sam ten fakt powinien wprowadzić Cię w cudowny nastrój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Bogusia http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts