AGP 11.04.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 http://www.polishamericancenter.org/Pictures/StoLat.gif http://www.roze.pl/gfx/S060_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Brazko najlepszegohttp://www.cosgan.de/images/midi/musik/n025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Braza, rozumiem, że poświątecznie świętujesz drugie święto No to żeby Ci się szczęściło w życiu, na grządkach rosły kwiatki a w banku konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.04.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ...a ja wiem co robi Braza - z samego rana bryczkę wyprowadziła: i pojechała na imprezę: Koń też się załapał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Yeti, ale masz bujną wyobraźnię! Przy okazji - twoje choinki chyba zdecydują się rosnąć, przynjmniej mają taki "wyraz twarzy" czyli pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.04.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ewa, ściągnąłem cię chyba myślami - już od jakiegoś czasu miałem zamiar dopytać się o te zdechlaki, ale czekałem, bo u mnie jeszcze wiosennych oznak życia na świerkach nie widać. W mieście cieplej, więc pewnie obudzą się u ciebie szybciej. Podlej je czasem - susza (od jesieni) trzyma dalej, przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 czasem! Całą jesień podlewałam. Teraz jeszcze u nas mokro.. One nie są zdechlaki, one są ... orginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 To ja jeszcze stajnię dożyczę [ATTACH=CONFIG]110887[/ATTACH] Znaczy Braza se dogi bedzie tu czymać... Brazuniu, wszystkiego co sobie zamarzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Zakopałam się wczoraj w ogródku i spóźniłam się z życzeniami. Tyle pięknych i oryginalnych już było, że nie przeskoczę, mogę tylko dodać wisienkę na czubku tego tortu Tego, co powyżej i wszystkiego najlepszego Braza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 I od Gagatków raz jeszcze, choć żeśmy se już w wirtualu pożyczyli .. Ciasto jeszcze jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziękuję bardzo bardzo pięknie za życzenia!!!!! Jestem wzruszona - i to nie sarkazm !!!! Przepraszam, że dopiero teraz. Wczoraj wrociłyśmy wieczorkiem z córcią od Gagatków - Bazylka jest w realu pięćset razy fajniejsza!!!!! - i szczerze mówiąc to mi się nawet myśleć nie chciało po takim stresie Wybaczcie więc nieobecność !!! Veruniu ... nie daj się!! Ściskam Cię mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mój Boże, wybrałaś się do Gagatków?! Jestem pełna uznania, takie poświęcenie! Musi co fajnie było, nie? Ktoś wie, ile tygodni bez przerwy może człowieka napier...lać kręgosłup? Bo ja mam już dosyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ktoś wie, ile tygodni bez przerwy może człowieka napier...lać kręgosłup? Bo ja mam już dosyć... od zeszlej wiosny, to ile to tygodni??? tez mam dosyc :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 DPSia do starości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Spotkaliśmy się z Brazulą w połowie drogi, ale i tak była DZIELNA!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Zazdraszczam Wam spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Osiczka, a jest czego zazdrościć!!!! No właśnie - dojechałam do połowy, dalej już jako pasażerka:wiggle: Idę walczyć z Yetusiowym kominkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A co Ty u Yetka robisz? Jak chciałas za palacza się nająć, to i u nas mogłaś, nawet więcej palenisk w domu mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Spotkanie z Brazkami było superowe!!! Cała nasza trójka miała z tego wielką radochę a że Braza miała urodziny okazało się w ostatniej chwili i uniemożliwiło nam to kupienie jej prezentu... Ale co tam - przynajmniej zjedliśmy wspólnie resztki ze świąt Noooo - Bazyśka była dziś pierwszy raz w życiu swoim NAD MORZEM! NA PLAŻY! Było czadowo (ona tez tak uważa). Pokażę fotki u mnie! Spotkała 2 letnią sunię wyżła wajmarskiego (piękną..!) i małego jamniczka. Wyglądała na zachwyconą (poza sezonem nikt sie nie czepia psów na plaży) i zaczepiała wszystkich po drodze - ! Ja się bardzo cieszę z każdego jej spotkania z innymi psami - niech się socjalizuje bo u nas na wsi nie ma takiej możliwości. Łosia - ciągle myślę jak tu spotkać się ją z Fardynandziem.... Bazyśka pochodzi z hodowli pod Warszawą od strony Janek, chcemy tam kiedyś podjechać, może to niedaleko od Was...?? DPSia- Braza projektuje dla Yejtka kominek Ale, ale - dlaczego ona, a nie Pani Yetkowa...??? Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ktoś wie, ile tygodni bez przerwy może człowieka napier...lać kręgosłup? Bo ja mam już dosyć... najmarniej od 2004 roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts