Gagata 13.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) najmarniej od 2004 roku;) Romek1950 też to zna, ale z przerwami. I bardzo pomagają DPSia u te ćwiczenia co wiesz. Ale też jeśli jemu (temu kręgosłupu) dowalasz konsekwentnie schylaniem itp (co Ty tam przy tej ziemi robisz...??) to mogą żadne ćwiczenia nie pomóc:confused:.. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Braza, wyrazy uznania! I zazdrości z powodu spotkania tudzież poznania Bazylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Za wyrazy uznania dziękuję, dumna jestem z siebie! A Bazylkę może Wam się uda poznać latem ... można by Gagatków namówić na wizytację ziem północno-zachodnich No właśnie - próbuję sklecić Yetusiom jakiś kominek, ale normalnie pomroczność jasna. Niby coś mi świta, a jak przychodzi do realizacji to bulba!! Yetuś to w ogóle twierdzi, że u Niego to pomroczność mroczna występuje ... Ale nic to - albo on (kominek) albo my (Yetek i ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Znaczy że jak? Albo kominek zaistnieje, albo Wy? Skoro Wy istniejecie niezaprzeczalnie, to kominek nie ma szans! Braza, no popatrz na to: http://allegro.pl/gaja-kuzynka-leonbergera-i2274546593.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ... próbuję sklecić Yetusiom jakiś kominek .... z .... wikliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Łosia - ciągle myślę jak tu spotkać się ją z Fardynandziem.... Bazyśka pochodzi z hodowli pod Warszawą od strony Janek, chcemy tam kiedyś podjechać, może to niedaleko od Was...?? Od Janek do mnie to 90 km jeno... więc zapraszam PRZYJEDŹCIE !!! z .... wikliny Z WIKLINY MOŻE BYĆ JEDNORAZOWY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ale tani stosunkowo, jeżeli się samodzielnie skręca, więc można zaraz drugi zrobić, nieco inny. W ten sposób nigdy się nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Na dodatek super ekologiczny byłby..., ale nie wiem czy starczy mi cierpliwości, żeby przed każdym paleniem nowy kominek skręcić No was to normalnie z oka spuścić nie można - w błogiej nieświadomości w ogródku sobie, wzorem DePSi, kręgosłup ćwiczyłem i nawet nie zauważyłem jak się wszyscy do mojego kominka zleźli :lol2: Wyjaśniam i prostuję: A co Ty u Yetka robisz? Jak chciałas za palacza się nająć, to i u nas mogłaś, nawet więcej palenisk w domu mamy! Etat palacza nie dla Brazy. Do wyższych celów jej używam - stwórczych (...)DPSia- Braza projektuje dla Yejtka kominek Ale, ale - dlaczego ona, a nie Pani Yetkowa...??? Najdroższa przyjęła taktykę wyczekującą i mimo moich starań konsekwentnie ją realizuje - już na początku budowy stwierdziła, że mam robić co chcę, a ona powie mi, czy jest dobrze, gdy się przeprowadzi. Strach pomyśleć co będzie, jeśli się jej nie spodoba... (Gagatka, a ten "Yejtek" to skąd? Pewno Braza naopowiadała ci o moim lamentowaniu, co? ) (...)No właśnie - próbuję sklecić Yetusiom jakiś kominek, ale normalnie pomroczność jasna. Niby coś mi świta, a jak przychodzi do realizacji to bulba!! Yetuś to w ogóle twierdzi, że u Niego to pomroczność mroczna występuje ... Ale nic to - albo on (kominek) albo my (Yetek i ja) Póki co ON jest chyba nadal górą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A mnie dzisiaj jakby lepiej, więc chyba od jutra będę mogła ćiczyć kręgosłup w pełnym wymiarze. Yetuś - a są założenia jakieś do tego projektu? Opowiadaj, może coś wspólnie wymyslimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wczoraj było tak pięknie, nawet trochę roślinek udało mi się posadzić, a dzisiaj makabra!!! Za to kominek Yetusia jakby przybrał odrobinę kształtu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Yejtek - ale mi fajnie wyszło Może będę od teraz używać ! O jejczeniu nie było mowy, raczej wręcz przeciwnie (że tak się wyrażę).. OK, więc Łosia, jeśli tylko będziemy jechać w Waszym kierunku - odezwę się! Coraz więcej nam się tematów w tym Waszym kierunku zbiera.. Agduś - no i Bazylii trzeba koniecznie pogratulować zapoznania Brazy! ..nie każdy miał tę sposobność, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.04.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Braza, ja z poślizgiem, (wybacz mi nieszczęsnej) urodzinowe buziaki posyłam, zdrówka, szczęścia i miłości życząc z bukietem kwiatów przychodzę, 100 lat odśpiewując po drodze. NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ja miałam!A Bazylki nie znam.Wychodzi na to, że Bazylka to większy rarytas niż Braza. Wiem, gdzie są drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.04.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ale tani stosunkowo, jeżeli się samodzielnie skręca, więc można zaraz drugi zrobić, nieco inny. W ten sposób nigdy się nie znudzi. Hehehe no i jaka oszczędność na opale zanim się nowy uplecie... OK, więc Łosia, jeśli tylko będziemy jechać w Waszym kierunku - odezwę się! Coraz więcej nam się tematów w tym Waszym kierunku zbiera.. No to trzymam za słowo i oczekuję ostatecznej decyzji kiedy... Ja miałam! A Bazylki nie znam. Wychodzi na to, że Bazylka to większy rarytas niż Braza. Wiem, gdzie są drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Agduś, ja nawet nie mogę Cię na kopach w stronę drzwi posać, bo masz chyba rację co do tego rarytasu ... Tola, dzięki śliczne! Kwiaty i życzenia moge przyjmować bez przerwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wczoraj było tak pięknie, nawet trochę roślinek udało mi się posadzić, a dzisiaj makabra!!! Za to kominek Yetusia jakby przybrał odrobinę kształtu .... A chwalił się, że w profesjonalne ręce oddał, ale to wyraźnie nie lada wyzwanie. Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.04.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Agduś, ja nawet nie mogę Cię na kopach w stronę drzwi posać, bo masz chyba rację co do tego rarytasu ... Ja tam oba rarytaski chętnie poznam... więc gdyby Cię diabli do centralnej nieśli to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Braza, liczyłam na Twój rozsądek i nie przeliczyłam się! Czy Twoje dziecię też się pluje, że je obgadujesz na forum? Bo moja właśnie siedzi obok i się ciska. A żebyś widziała to święte oburzenie, kiedy przed chwilą zadałam pytanie, czy się dzisiaj uczyła! Rzecz jasna pytanie miało na celu ewentualne odesłanie potwora do pokoju z nakazem nauki, ale zapluła się, że OCZYWIŚCIE się uczyła! I zagląda mi przez ramię, komentuje nieżyczliwie i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Musi co fajnie było, nie? Ktoś wie, ile tygodni bez przerwy może człowieka napier...lać kręgosłup? Bo ja mam już dosyć... ostatnio u mnie bylo to 9...... miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nooo, kochany - to był przypadek ekstremalny, więc się nie chwal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts