Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

(...)Yetuś - a są założenia jakieś do tego projektu?

Opowiadaj, może coś wspólnie wymyslimy!

Pewnie, że są założenia, ale problem w tym, że takie mętne i sprzeczne że ciężko zebrać to do kupy;):lol2:.

Może którejś bezsennej nocy spróbuję to ubrać w słowa :p.

A chwalił się, że w profesjonalne ręce oddał, ale to wyraźnie nie lada wyzwanie.

Powodzenia życzę :wink:

Ręce są bez wątpienia profesjonalne, ale nie wiem czy w tym wypadku nie będą potrzebne dodatkowe umiejętności, np. jakieś takie "ręce które leczą"... pokrętne pomysły zleceniodawcy. :rotfl:

Yejtek - ale mi fajnie wyszło :wink:

Może będę od teraz używać !

O jejczeniu nie było mowy, raczej wręcz przeciwnie (że tak się wyrażę)(...)

No to ta Brazula albo bardzo cierpliwa musi być, albo bardzo dobrze wychowana (a może nawet jedno i drugie :rolleyes::D)

...a z tym Yejtkiem, to sobie uważaj!wrr.gif Bo taki brak respektu (a przy tym poczucie humoru, sympatyczne podejście do życia i dobre referencje wystawiane przez znajomych:p:lol2:) może grozić spotkaniem z Wielką Stopą - nagłym i nieoczekiwanym :evil:.

Najlepiej nie czekaj i dopisz mnie (obok łOśki) do tych "zbierających się tematów" - sama się zgłosisz - unikniesz być może choć części stresu związanego ze spotkaniem ze mną p010.gif

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha!

Znam Was oboje i mogę powiedzieć, że na pewno się nie pobijecie! :lol:

Stres to ja miałam, ale ZANIM Yejtek :p przyjechał. :lol:

Jak się zjawił, to już tylko radość była, o! :cool:

Gagata - jak nadal nie będę Wam po drodze... :mad:

Jakbym dopiero jutro zajrzała (a tak było w planach) to pewnie bym się pogubiła w tych wszystkich wypowiedziach.

Agduś - nie pluje się za mocno, bo nie o wszystkim wie!!! :rolleyes:

Łosiczko - jeśli mnie zaniesie w stronę centrum to na pewno będziesz o tym wiedziała!!!! Dzięki!!

Gagacia - masz to wszystko, o czym pisał Yetek więc Futrzasty nie musi na nic uważać :) Zresztą, Depsia dobrze napisała - nie pobijecie się!!!!

Maksiu - znowu wpadłeś tylko na sekundę ... Czy ja mam znowu do Ciebie jechać?????

Idę sobie .... dla odmiany mam co robić ...:)

Brazunia troche spoznione ale szczere!!!! Niech Ci sie w zyciu uklada jak trzeba i niech Milosci i dobrego wina na dlugie zimowe wieczory nigdy nie zabraknie :wiggle: Aaaa ... i SLONCA, slonca Ci zycze, bo Ty takoz jak ja z tych wygrzewajacych i goracolubnych :-)

http://www.kolorowankidowydruku.eu/Images/do%20wydruku%20kolorowanki%20konie%20zwierzęta%20kolorowanka%20konie%20malowanka%20do%20wydruku%2017a.gif

Amberciu, dziękuję pięknie! Życzenia zawsze i o każdej porze mile widziane - a konik jest fantastyczny!!!!

Maksiu ... ja nic nie chcę mówić, ale jedziesz do mnie od 2 lat ... noż qurna, na Szpicbergen już byś dojechał przez ten czas!!!!;)

Idę zapalić...

Oooo - a to Yejtki żyją koło Łosiów ????

:):):):):)

Nie, nie :no:, ale żyją niemalże idealnie w linii prostej i dokładnie w połowie drogi od ciebie (już cię namierzyłem o052.gif) do łosiowej ostoi. Tak więc miejsce idealne na wypoczynek (może nocleg?) i nabranie sił przed spotkaniem z tym rogatym zwierzakiem.

Odnośnie wspomnianego stresu to tu DPSia może mieć zdaje się sporo do powiedzenia :o ..!(...)

No... Braza też by mogła pewnie zabrać głos w tym temacie, pospołu z czujną Agdusią, mierzącą intruza badawczym spojrzeniem podczas pierwszego mego nalotu na Uroczysko :p:lol2:.

Eeeeeee... nie taki Yetuś straszny jak się maluje:no:

Ha!

Znam Was oboje i mogę powiedzieć, że na pewno się nie pobijecie! :lol:

Stres to ja miałam, ale ZANIM Yejtek :p przyjechał. :lol:(...)

(...)Depsia dobrze napisała - nie pobijecie się!!!!(...)

Proszę mi tu nie umniejszać (i tak z trudem malowanej) grozy sytuacji spotkania Wielkiej Stopy :mad:.

Czy mi się zdaje, czy wyraźnie spada respekt przed Yetim wśród gawiedzi...? wrr.gif

W ramach przypomnienia:

- w wersji wysokogórskiej:

yeti.jpg

- i w wersji przydomowej - w ogródku:

http://www.buddyzm.info.pl/wp-content/uploads/yeti.jpg

Chciałam napisać że ... w DWM'' będziemy w zach-pom.. (wiecie..niektórzy...).

Będziemy z Bazylią i już jesteśmy umówieni z Brazkami ( w tym NAWET z Szanownym).

MOŻE ..... JESZCZE KTOŚ PRZYJEDZIE??????

DPSia? Mogłabyś się mooooożeeeee wyrwać? My, dopóki Bazyśka jest mała, jeździmy z nią, więc Was odwiedzić nie możemy....

Szkoda, bo może byśmy podjechali jadąc albo wracając...No - ale to nam nie ucieknie.

Na wschód to nie teraz jeszcze ... a na zachodzie trzymają nas .. obowiązki, można powiedzieć.

Ale ZAPRASZAMY do nas! I wycieczkę nad morze można zrobić.... :rolleyes::wiggle::yes:

-------------------------------------------------------------------------

'' Długi Weekend Majowy

Edytowane przez Gagata