Yeti 16.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (...)Yetuś - a są założenia jakieś do tego projektu? Opowiadaj, może coś wspólnie wymyslimy! Pewnie, że są założenia, ale problem w tym, że takie mętne i sprzeczne że ciężko zebrać to do kupy;). Może którejś bezsennej nocy spróbuję to ubrać w słowa . A chwalił się, że w profesjonalne ręce oddał, ale to wyraźnie nie lada wyzwanie. Powodzenia życzę Ręce są bez wątpienia profesjonalne, ale nie wiem czy w tym wypadku nie będą potrzebne dodatkowe umiejętności, np. jakieś takie "ręce które leczą"... pokrętne pomysły zleceniodawcy. Yejtek - ale mi fajnie wyszło Może będę od teraz używać ! O jejczeniu nie było mowy, raczej wręcz przeciwnie (że tak się wyrażę)(...) No to ta Brazula albo bardzo cierpliwa musi być, albo bardzo dobrze wychowana (a może nawet jedno i drugie ) ...a z tym Yejtkiem, to sobie uważaj! Bo taki brak respektu (a przy tym poczucie humoru, sympatyczne podejście do życia i dobre referencje wystawiane przez znajomych:p:lol2:) może grozić spotkaniem z Wielką Stopą - nagłym i nieoczekiwanym . Najlepiej nie czekaj i dopisz mnie (obok łOśki) do tych "zbierających się tematów" - sama się zgłosisz - unikniesz być może choć części stresu związanego ze spotkaniem ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Oooo - a to Yejtki żyją koło Łosiów ???? :):) Odnośnie wspomnianego stresu to tu DPSia może mieć zdaje się sporo do powiedzenia ..! Wszystko razem do kupy wzięte - budzi Wielkie Nadzieje .. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Eeeeeee... nie taki Yetuś straszny jak się maluje:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ...eeee, a tak jeszcze dodam na marginesie ... a te epitety w rodzaju "poczucie humoru.." itp. to O TOBIE czy O MNIE?? Bo jak o Tobie - to przyjeżdżaj waść, tylko uprzedź (vide DPSia..), żebym była doma. Ale jak niby o mnie, to ...oooojjj, uważałabym... Ale to tak tylko, na marginesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ha! Znam Was oboje i mogę powiedzieć, że na pewno się nie pobijecie! Stres to ja miałam, ale ZANIM Yejtek przyjechał. Jak się zjawił, to już tylko radość była, o! Gagata - jak nadal nie będę Wam po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jakbym dopiero jutro zajrzała (a tak było w planach) to pewnie bym się pogubiła w tych wszystkich wypowiedziach. Agduś - nie pluje się za mocno, bo nie o wszystkim wie!!! Łosiczko - jeśli mnie zaniesie w stronę centrum to na pewno będziesz o tym wiedziała!!!! Dzięki!! Gagacia - masz to wszystko, o czym pisał Yetek więc Futrzasty nie musi na nic uważać Zresztą, Depsia dobrze napisała - nie pobijecie się!!!! Maksiu - znowu wpadłeś tylko na sekundę ... Czy ja mam znowu do Ciebie jechać????? Idę sobie .... dla odmiany mam co robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nieodmiennie mam co robić, więc też idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Brazunia troche spoznione ale szczere!!!! Niech Ci sie w zyciu uklada jak trzeba i niech Milosci i dobrego wina na dlugie zimowe wieczory nigdy nie zabraknie Aaaa ... i SLONCA, slonca Ci zycze, bo Ty takoz jak ja z tych wygrzewajacych i goracolubnych http://www.kolorowankidowydruku.eu/Images/do%20wydruku%20kolorowanki%20konie%20zwierzęta%20kolorowanka%20konie%20malowanka%20do%20wydruku%2017a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Maksiu - znowu wpadłeś tylko na sekundę ... Czy ja mam znowu do Ciebie jechać????? Zawsze zapraszam na kawę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Amberciu, dziękuję pięknie! Życzenia zawsze i o każdej porze mile widziane - a konik jest fantastyczny!!!! Maksiu ... ja nic nie chcę mówić, ale jedziesz do mnie od 2 lat ... noż qurna, na Szpicbergen już byś dojechał przez ten czas!!!! Idę zapalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Gagata - jak nadal nie będę Wam po drodze... DPSia - ale to NIE JEST po drodze... Jak się mieszka tak z brzega....................................... Na szczęście na razie NIGDZIE nie jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Oooo - a to Yejtki żyją koło Łosiów ???? :):) Nie, nie , ale żyją niemalże idealnie w linii prostej i dokładnie w połowie drogi od ciebie (już cię namierzyłem ) do łosiowej ostoi. Tak więc miejsce idealne na wypoczynek (może nocleg?) i nabranie sił przed spotkaniem z tym rogatym zwierzakiem. Odnośnie wspomnianego stresu to tu DPSia może mieć zdaje się sporo do powiedzenia ..!(...) No... Braza też by mogła pewnie zabrać głos w tym temacie, pospołu z czujną Agdusią, mierzącą intruza badawczym spojrzeniem podczas pierwszego mego nalotu na Uroczysko :lol2:. Eeeeeee... nie taki Yetuś straszny jak się maluje:no: Ha! Znam Was oboje i mogę powiedzieć, że na pewno się nie pobijecie! Stres to ja miałam, ale ZANIM Yejtek przyjechał. (...) (...)Depsia dobrze napisała - nie pobijecie się!!!!(...) Proszę mi tu nie umniejszać (i tak z trudem malowanej) grozy sytuacji spotkania Wielkiej Stopy . Czy mi się zdaje, czy wyraźnie spada respekt przed Yetim wśród gawiedzi...? W ramach przypomnienia: - w wersji wysokogórskiej: - i w wersji przydomowej - w ogródku: http://www.buddyzm.info.pl/wp-content/uploads/yeti.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Proszę mi tu nie umniejszać (i tak z trudem malowanej) grozy sytuacji spotkania Wielkiej Stopy . Czy mi się zdaje, czy wyraźnie spada respekt przed Yetim wśród gawiedzi...? nooo wlasnie nawet respektu nie maja tylko ten jejtek i jejtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Yetuś to ja Cię biorę od zaraz w wersji przydomowej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jejtuś - czy Ty myślisz coś z tym majem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Yejtek! Jesteś PRZESŁODKI w wersji przydomowej!!!! Jak z Doliny Muminków... Taka zarośnięta Buka pomieszana z Muminkiem po włożeniu Czarodziejskiego Kapelusza ;-) Z A P R A S Z A M choćby zaraz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Chciałam napisać że ... w DWM'' będziemy w zach-pom.. (wiecie..niektórzy...). Będziemy z Bazylią i już jesteśmy umówieni z Brazkami ( w tym NAWET z Szanownym). MOŻE ..... JESZCZE KTOŚ PRZYJEDZIE?????? DPSia? Mogłabyś się mooooożeeeee wyrwać? My, dopóki Bazyśka jest mała, jeździmy z nią, więc Was odwiedzić nie możemy.... Szkoda, bo może byśmy podjechali jadąc albo wracając...No - ale to nam nie ucieknie. Na wschód to nie teraz jeszcze ... a na zachodzie trzymają nas .. obowiązki, można powiedzieć. Ale ZAPRASZAMY do nas! I wycieczkę nad morze można zrobić.... ------------------------------------------------------------------------- '' Długi Weekend Majowy Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 W cuda wierzysz...? Przecie wiesz, że wtedy to ja pracuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No ale jest Babcia z Dziadkiem! Na dwa dni!W maskę jeża..Może my (lub ktoś?) wzięlibyśmy Cię nawet samą (bez Sołtysa) samochodem a potem z kimś z powrotem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Znaczy się - może być z Sołtysem, rzecz jasna..ups... Oczywiście (nie napisałam..) można przenocować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts