DPS 18.04.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Zapomnij - doceniam, ale wtedy goście są od 28 kwietnia do 5 i 6 maja, ze sniadaniami (moja działka). Nie mogę Babci takiego numeru wyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Łosiczko - jeśli mnie zaniesie w stronę centrum to na pewno będziesz o tym wiedziała!!!! Dzięki!! Trzymie za słowo !!! nabranie sił przed spotkaniem z tym rogatym zwierzakiem. No mnie to PR robiom... siem zdrażnie chyba czy co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A jakby raz dostali "zimny prowiant" wieczorem, żeby se zjedli na drug dzień na śniadanie? NA PEWNO by się nie obrazili! (tez mam takie długie pobyty od 28 do 6.05!, i to rezerwacje już były od listopada.. takie się przez ten dłuuuugaśny w tym roku weekend przezorne zrobiły ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Matko, ta przydomowa wersja Yetka jest po prostu bosssskaaaa!!!! Ładnie było to i do ogrodu polazłam. Szkoda mi było pogody, a kominek Yetusia w powijakach .... ta wersja wysokogórska Yetiego może dojść do głosu, oby mnie wtedy w pobliżu nie było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a ja tam się tej wysokogórskiej wersji nie bojam...no może trochę.Braza, pod modrzew przyszłam, Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Gagatka - Ty wiesz, jak jest. No. Jak poznawałam Brazę, to nie postało mi w głowie, że kiedyś napisze "poszłam do ogrodu, bo szkoda mi było pogody". Wciąż podziwiam, jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Podziwiaj na zdrowie, Depsiu kochana, a ja w takim razie nie napiszę, po co do tego ogrodu poszłam ... No wiem, Tolcia ... puściły się wszystkie naraz!! Siadaj i popatrzymy, co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Gagatka - Ty wiesz, jak jest. No. Ech.... Ale jakby co, to może jednak.... W razie czego.... I takie tam....wiesz. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nawet jeśli poszłaś posiedzieć, zapalić i wypić kawę, to i tak posiałąs rzodkiewki, koperek i posadziłąś dalie i inne takie! Podziwiam więc i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nooo, przy okazji coś tam wsadzę, kolorów mi się chce, to fakt! Odkurzyłam w samochodzie ... dumna jestem, bo nie lubię tego robić, kilka dni już się zbierałam. Po tm wożeniu psuki do weta koloru tapicerki nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.04.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A no właśnie, Brazka - jak sunia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 zły wpływ DPS-i:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Katunia powoli, jak dla mnie za powoli. Serducho się przypałętało - podobno nie ma pełnego rozkurczu ... Dostaje leki na krążenie od kilku dni. Przed najdłuższym weekendem pojedziemy sprawdzić, czy pomogły. Suńka pokasłuje, ostatnio mniej, ale jednak i to jest niepokojące właśnie przy tym niepełnym rozkurczu. Rana się goi, chęci do życia ma tylko sił jej nie starcza, słabiutka jest. Może jednak chociaż w części odzyska dawną kondycję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nooo, przy okazji coś tam wsadzę, kolorów mi się chce, to fakt! Odkurzyłam w samochodzie ... dumna jestem, bo nie lubię tego robić, kilka dni już się zbierałam. Po tm wożeniu psuki do weta koloru tapicerki nie było widać U mnie w aucie syf, kiła i mogiła... Z wierzchu zresztą tyż... ale jakoś mam niechęć do mycia... że o odkurzaniu nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 zły wpływ DPS-i:rotfl: Ja Ci dam zły, paskudo jedna! Szkoda, że Katunia słabieńka - trzymam kciuki, żeby się poprawiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Osia, musiałam, sierść była wszędzie!!! Z zewnątrz wygląda jeszcze jako tako, nie padało za bardzo od świąt (Szanowny przed umył) więc i nie miało szans się uświnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie nadążam za Wami! Parę dni przerwy i nie wiem, czy uda mi się dzisiaj wszystkie obserwowane wewątki nadrobić!Skoro się tak tu wszyscy umawiają, to zaznaczę, że jedynym możliwym i wyłącznie słusznym terminem nawiedzania Uroczyska jest czas, kiedy będę mogła swym czujnym spojrzeniem zmierzyć każdego gościa. Problem w tym, że na razie nie wiem, kiedy to będzie. Na pewno w wakacje. Raczej w sierpniu - prawie na pewno, chociaż nie porzucam nadziei, że i w pierwszej połowie lipca się uda chociaż na tydzień wpaść. Matko, jak mi tego brakuje! Czuję, że jestem gotowa do intensywnego treningu. Obiecuję, że włożę całe serce i ogromny wysiłek, by osiągnąć sukces! Nie zmarnuję ani chwilki! Obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Niezorientowanych pragnę zorientować .... Intensywny trening, w który Agduś ma zamiar włożyć całe serce i ogromny wysiłek, dotyczy oczywiście oszczędzania energii!!!!! Już w ub.r. osiągnęłyśmy bardzo wysoki poziom w tym zakresie, w tym roku mamy zamiar sięgnąć szczytu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ALe oczywiście z roku na rok będziemy podnosiły sobie poprzeczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Oczywiście!!!! Nie chce mi się nic robić, chyba wyjdę do ogrodu z .... leżakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts