Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko, ta przydomowa wersja Yetka jest po prostu bosssskaaaa!!!!

Ładnie było to i do ogrodu polazłam. Szkoda mi było pogody, a kominek Yetusia w powijakach .... ta wersja wysokogórska Yetiego może dojść do głosu, oby mnie wtedy w pobliżu nie było ....

Gagatka - Ty wiesz, jak jest. No. ;)

Jak poznawałam Brazę, to nie postało mi w głowie, że kiedyś napisze "poszłam do ogrodu, bo szkoda mi było pogody".

Wciąż podziwiam, jak się zmienia. :lol:

Nooo, przy okazji coś tam wsadzę, kolorów mi się chce, to fakt!

Odkurzyłam w samochodzie ... dumna jestem, bo nie lubię tego robić, kilka dni już się zbierałam. Po tm wożeniu psuki do weta koloru tapicerki nie było widać :bye:

Katunia powoli, jak dla mnie za powoli. Serducho się przypałętało - podobno nie ma pełnego rozkurczu ... Dostaje leki na krążenie od kilku dni. Przed najdłuższym weekendem pojedziemy sprawdzić, czy pomogły. Suńka pokasłuje, ostatnio mniej, ale jednak i to jest niepokojące właśnie przy tym niepełnym rozkurczu. Rana się goi, chęci do życia ma tylko sił jej nie starcza, słabiutka jest. Może jednak chociaż w części odzyska dawną kondycję ...

Nooo, przy okazji coś tam wsadzę, kolorów mi się chce, to fakt!

Odkurzyłam w samochodzie ... dumna jestem, bo nie lubię tego robić, kilka dni już się zbierałam. Po tm wożeniu psuki do weta koloru tapicerki nie było widać :bye:

U mnie w aucie syf, kiła i mogiła... Z wierzchu zresztą tyż... ale jakoś mam niechęć do mycia... że o odkurzaniu nie wspomnę...:lol2:

Nie nadążam za Wami! Parę dni przerwy i nie wiem, czy uda mi się dzisiaj wszystkie obserwowane wewątki nadrobić!

Skoro się tak tu wszyscy umawiają, to zaznaczę, że jedynym możliwym i wyłącznie słusznym terminem nawiedzania Uroczyska jest czas, kiedy będę mogła swym czujnym spojrzeniem zmierzyć każdego gościa. Problem w tym, że na razie nie wiem, kiedy to będzie. Na pewno w wakacje. Raczej w sierpniu - prawie na pewno, chociaż nie porzucam nadziei, że i w pierwszej połowie lipca się uda chociaż na tydzień wpaść. Matko, jak mi tego brakuje! Czuję, że jestem gotowa do intensywnego treningu. Obiecuję, że włożę całe serce i ogromny wysiłek, by osiągnąć sukces! Nie zmarnuję ani chwilki! Obiecuję!

Niezorientowanych pragnę zorientować .... Intensywny trening, w który Agduś ma zamiar włożyć całe serce i ogromny wysiłek, dotyczy oczywiście oszczędzania energii!!!!! Już w ub.r. osiągnęłyśmy bardzo wysoki poziom w tym zakresie, w tym roku mamy zamiar sięgnąć szczytu!!