Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście!!!!

Nie chce mi się nic robić, chyba wyjdę do ogrodu z .... leżakiem :wiggle:

U mnie burza straszy, że zaraz przyjdzie, więc z leżaka nici... zresztą mam jeno krzesełka turystyczne... więc może i lepiej, że ta burza idzie...:rolleyes:

Rano było pięęęknie słoneczko i ptaszki dzioby darły.. a teraz ponuro się zrobiło :(

Odnośnie oszczędzania energii to chyba sobie jakiś trening szczele ;)

Braza, dlaczego ja jestem (byłam) pewna, ze ty nadal nad morzem mieszkasz, tylko może troszkę wgłąb lądu? patrząc na mapę, to to wgłąb jest ogromne :)

Ja się w tym roku wybieram z młodą samopas? dwupas? no jakoś tak w kazdym razie nad morze. Ona jeszzce nie wie, ale ja zastanawiam się nad wzięciem namiotu ;) Na pewno do Gdańska pojedziemy (do mojej ciotki, odwiedzić i na grób dziadka) a potem gdzie oczy poniosą, może i do Perły :)

Tia, w sumie to prawie po drodze do Łodzi :lol2:

W każdym razie mamy się zamiar szwedać po Polsce w połowie sierpnia a zasięg w zasadzie zależy od mojej wytrzymałości jako kierowcy. Łódź-Gdańsk ma autostradę (prawie bo od Torunia) i tam dojadę a co dalej? nie wiem

Takie pokasływanie u pieska to ma związek z sercem.. Przypadlości sercowe się tak uwidaczniają. Trzymamy kciuki za Katunię, bo ona to nerwowa sunia jest.. Może jej jakie ziółka parzyć? czy to pieskom wolno np. meliskę podać? No i druga sparwa czy wypije?? Bazylia , jak jej kiedyś robilam okladzik z rumianku to go wypiła... Edytowane przez Gagata

Ta mapka jest taka mała , że nie wiem gdzie jakby co jechać...

Ale... znając choć ciut topografię naszego kraju to stawiam na Bory Tucholskie... i pomyśleć, że ja bywałam tam gdzieś niedalko Ciebie w gminie Cekcyn z młodym na rehabilitacji...

Ewa a Ty mówisz o Perle w Tleniu czy Kołobrzegu??

I pomyśleć, nie wiedzieć dlaczego ja Brazę zameldowałam w mojej głowie w Kołobrzegu/okolicach... :rolleyes:

Arnika, tylko nie wybieraj się do Borów Tucholskich, bo tam mnie nie znajdziesz! Od trzech kat mieszkam pod Czaplinkiem, jakieś 100 km od K-gu, w Kołobrzegu mieszkałam całe życie ... qurna, co mi przeszkadzało ...???

Nadwyrężyłam się dzisiaj, dokończyłam wreszcie ogród: okopałam truskawki (ale ich nie oflagowałam, więc jest szansa, że zaowocują), dokończyłam ostatnie grządki i wywiozłam śmieci ... Ręka mnie boli, plecy mnie bolą i spać mi się chce jak diabli!!!

Co, Okruch trawę wsuwa??? Nasza psuka często to robi ... suróweczki potrzebuje :lol2:

Jutro jadę do weta, niech coś działa z tym serduchem. Mocarcik podobnie pokasływał, a ja głupia, nieświadoma brałam to na karb przeziębienia ...