TAR 25.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tarcia przyznaj sie co waznego planujesz, czy moze tak ... po prostu bo wazne aby zawsze byc lux-cudna nic nie planuje, wazne by zawsze byc lux -cudna, odrosty wygladaja bleeee, a kolor musi zawsze byc intensywnie piekny a nie wszechobecna szarosc. no i skoro bialy chodzi do frycka co 7 tygodni, to chyba ja co 2 miechy tez moge, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 I słusznie Tarcia, nie wolno zapominać o swoich potrzebach! Wzbiera we mnie ciekawość okrutna - dokąd zaprowadzi Gagatę i Jejtusia to ichnie bredzenie - najwyraźniej zawinione przez perz. Fascynujące, zaczynam innym okiem patrzec na perz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Braza myslalas o tych donicach szesciokatnych, w obi widzialam je po 99,99 zl:jawdrop::eek:skad te ceny oni biora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 TAR-cia myślałam, ale Szanowny stwierdził, że to za daleko. Niech Mu tam, może wznowią sprzedaż internetową? Gagata i Yetuś ... zaczynam się Was bać!!! Yetek, nie jedz więcej tego perzu bo ja Ci na maila kolejne propozycje wysłałam, cholera wie, co ten z mózgiem robi. Jak już skończymy z Twoim kominkiem to jedz sobie do woli, na zdrowie!!! Katunia tylko raz dzisiaj zakaszlała, no to chyba jednak krtań!!! Oby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jest wiec nadzieja na oceny grubo powyzej sredniej i tego bedziemy sie trzymac!!! Problem w tym, że skoro egzamin był łatwy i wszyscy wyszli zadowoleni, to i średnia może byś wysoka. Każdy wyląduje więc i tak na swojej półeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jak tam dziś egzaminy? słyszałam, że dużo chemii było??? to dobrze, czy źle dla pociechy? Osobiście to bym wolała, żeby w tym roku poszła fama, że egzamin trudny był... mój za rok zdaje i jak wszyscy będą mówić, że łatwizna to podkręcą śrubki i młody polegnie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 DPSia, Brazka - też czekam niecierpliwie co wyniknie z naszej "Perzowej gadki"... Jest taki, świetny zresztą no i własnie nieźle zakręcony kawałek "Elephant talk" King Cromson - zawsze go tłumaczylismy jako "Słoniowa gadka" .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Wygląda na to, że moje dziecię lepiej napisało z matmy niż z przyrodniczych. Na fizyce poległo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Moja w ogóle poległa ... to była rzeźnia, przynajmniej tak twierdzi sama Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No ale i co w związku z tą rzeźnią i polegnięciem????Nie muszą być chyba panny dobre ze wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nieee, pewnie, że nie muszą, ale trochę szkoda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Może panikuje... A poza tym przecież może nadrobić resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Najważniejsze, żeby dostała się tam, gdzie chce. Jak coś, to przecież zawsze można wprowadzić poprawki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Niby nie muszą być dobre ze wszystkiego, ale każdy punkt się liczy przy rekrutacji do LO. Wero wybrała sobie takie, do którego trzeba mieć ze 160 punktów, żeby się dostać bez stresu. A tych 160 punktów naprawdę nie jest łatwo uciułać. Niech teraz sobie w brodę pluje, że się nie uczyła, bo lepsze oceny na świadectwie mogłaby mieć z palcem w nosie, gdyby jej się chciało. A teraz pewnie przyjdzie się pożegnać z marzeniem o "szóstce" i szukać planu B albo nawet C.W matematycznym na chyba 5 błędów, a w przyrodniczym 8. Masssakra! Pytanie tylko, jak będą punktowane poszczególne pytania. Czy za a) i b) po jednym punkcie czy po pół. Bo to istotne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.04.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tzn dziś się wszystko rozstrzygnie?Bo kciuki są trzymane za oba dziewczątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Najgorsze jest to, że papiery do liceów składa się w ciemno - nie znając wyników egzaminów. Można składać do trzech. Gdybyśmy znali wyniki, to by było wiadomo, czy w ogóle składać do tego lepszego, czy dać sobie spokój i od razu wybrać trzy słabsze, a tak to nie wiadomo. Zrezygnuje z wymarzonego, a potem się okaże, że miałą szanse sie tam dostać. Złoży tam papiery, to musi zrezygnować z któregoś średniego, żeby na trzecim miejscu mieć takie, do którego dostanie się na pewno. Potem się okaże, że do tego pierwszego bez sensu składała, bo nie miała cienia szansy, za to mogła się dostać do tego, z którego zrezygnowała i w efekcie dostała się do najsłabszego. Strasznie trudny jest wybór strategii przy samych niewiadomych. Bo i oceny są niewiadome - przecież jeżeli okaże się, że dobrze napisała egzamin, to jej nauczyciel podniesie ocenę końcową, a co za tym idzie ilość punktów za swiadectwo. I odwrotnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No cóż - system jest nonsesnowny. I nie ułatwia życia ani dzieciakom ani ich rodzicom. Ja wiem, że to ani odkrywcze ani wiele wnoszące ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Moja w ogóle poległa ... to była rzeźnia, przynajmniej tak twierdzi sama Młoda Brazunia spokojnie i nie zamartwiaj sie na zapas Przyjda wyniki i bedzie wszystko wiadomo. Podobno angielski byl latwy (przynajmniej tak "mowia" przecieki), polski tez prosty wiec jest z czego nadrobic To chyba normalne, ze dzieciaki moga miec sklonnosci albo w kierunku przedmiotow humanistycznych, albo scislych i nie z kazdego przedmiotu ma byc przyslowiowa "piatka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No, koniec egzaminów! Odetchnęłyśmy obie. Młoda twierdzi, że angielski był okey - mam nadzieję, że wie, co mówi ... O systemie szkolnictwa to ja nawet mówić nie chcę - to paranoja jest i debila, który to wymyślił wysłałabym do kamieniołomów na jakieś 6 lat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ale że konkretnie co? Egzaminy w ogóle? Czy szkoły jako takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts