Moose 04.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wszędzie najmniejszy rozmiar to "pony"... chyba jej szydełkiem udziurgam;) Tera to już 2 szykuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 psyttt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Arctika, czyżbyś o drugim koniku myślała??? Nie wiem, dlaczego tak trudno dostać mały kantar, nasza Biedronka - tzn. ze stajni w której jeździłyśmy - miała swoje kantarki i były na nią dobre, to chyba był nawet rozmiar ponny ... nie wiem, dawno nie interesowałam się kantarami, może jest inna rozmiarówka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 A jakie porządki zrobiłaś?Co w tym roku w ogrodzie dosadziłas?Jakie krzaczory i jak wyglądają?Domagam się ogrodowych fot w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Nawet nie tylko myślałam, ale i wymyśliłam:lol: Normalnie to pony jest ok. dla szetlanda, ale Kalina nie jest takim typowym szetlandem z dużym łubem, obwisłym brzuszkiem i grubymi kolanami... ona nie jest karykaturą konia, a jego miniaturą... ma cieniutkie pęcinki i piękny, zgrabniutki pyszczek... Tamten kantar pony akurat dla koleżanki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witanko!Są jeszcze kantary dla źrebiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wieczór dobry! Z przykrością zawiadamiam, że tak było fajnie, ale właśnie się skończyło .... Komu, do cholery przeszkadzało to wolne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mnie nie!Nie mogłam się pozbierać do kupy dzisiaj!Nic mi nie wychodziło!Snułam się jak zombi.Nie libię wracać do cywilizacji bez okresu ochronnego! Ze trzy dni chociaż na pozbieranie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 U mnie nic się nie zmieniło, więc nie krzywduję sobie. Braza - przecie Ty też do pracy nie idziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 .... Komu, do cholery przeszkadzało to wolne???? a było wolne wolne to będzie jutro i w czwartek, chociaż lepiej by było w robocie ..... odpocząłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Depsia, ja nie pracuję? A jak myślisz, kto musi rano wstać, żeby odwieźć Młodą po wiedzę, no kto??? Pieprzone mniszki!!! Cały trawnik mam żółty!!! Nienawidzę ich tak samo jak perzu i skrzypów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No wiesz co?! Ja uwielbiam mniszki, są takie ślicznie żółciutkie! Aż mi ich żal, bo właśnie Andrzej się zabrał za podkaszanie tam, gdzie kosiarką nie wjadę i mniszki kładą głowy pod ostrze (żyłkę dokładniej rzecz ujmując). Gdyby tylko się dało trawę doprowadzić do jakiego-takiego wyglądu oszczędzając mniszki, to ja bym była za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Też lubię... mlecze:p... właśnie się dziś zastanawiałam dlaczego to zielsko skoro tak ładnie kwitnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.05.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hejka! Jak są żółte też je lubię, ale jak zamienią się w dmuchawce to już nie. kurcze, prawie wszystkie róże mi wymarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 czesc verunia, jak zdrowko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja to tylko jedno pytanie zadam... Gdzie Ty do cholery podziałaś chwasty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A dziękuję, jest znacznie lepiej, siedzę już w domu i nabieram sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Zgłupiałas??? Mało Ci zielonego na trawniku???? Przecie cały czas gadasz, że KOLORÓW Ci trzeba - no to masz! Jak mawia Tola nasza - milion słońc spadło z nieba. Ciesz się nimi, za chwilę przekwitną i wróci ta głupia zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aha - szacun za ogród, tam faktycznie nie ma chwastów żadnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Arctika, że niby ja .. te chwasty ...?? Ano, gdy wchodzę do ogródka sprawdzić, co gdzie wzeszło (bo rzadko pamiętam, gdzie co wsadzam:yes:) to wszystko co ponad normę wydłubuję ... jedną ręką, bo w drugiej najczęściej trzymam kubek z kawą Ale i tak france rosną, szybciej niż cokolwiek!! Dzisiaj już widziałam, że trzeba będzie znowu się im dobrać do tyłków!! Nie lubię mleczy!! Naprawdę nie lubię, nic na to nie poradzę! Ale one mnie i owszem ... w tym roku jest ich wyjątkowo dużo, właściwie to trawnik z nich się przede wszystkim składa Veruniu, jak to miło, że wróciłaś!!!! Cieszę się, że ze zdrówkiem lepiej, ale dbaj o siebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts