Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arctika, czyżbyś o drugim koniku myślała???

Nie wiem, dlaczego tak trudno dostać mały kantar, nasza Biedronka - tzn. ze stajni w której jeździłyśmy - miała swoje kantarki i były na nią dobre, to chyba był nawet rozmiar ponny ... nie wiem, dawno nie interesowałam się kantarami, może jest inna rozmiarówka...?

Nawet nie tylko myślałam, ale i wymyśliłam:lol:

Normalnie to pony jest ok. dla szetlanda, ale Kalina nie jest takim typowym szetlandem z dużym łubem, obwisłym brzuszkiem i grubymi kolanami... ona nie jest karykaturą konia, a jego miniaturą... ma cieniutkie pęcinki i piękny, zgrabniutki pyszczek...

Tamten kantar pony akurat dla koleżanki;)

No wiesz co?! Ja uwielbiam mniszki, są takie ślicznie żółciutkie! Aż mi ich żal, bo właśnie Andrzej się zabrał za podkaszanie tam, gdzie kosiarką nie wjadę i mniszki kładą głowy pod ostrze (żyłkę dokładniej rzecz ujmując). Gdyby tylko się dało trawę doprowadzić do jakiego-takiego wyglądu oszczędzając mniszki, to ja bym była za.

:jawdrop:

Zgłupiałas???

Mało Ci zielonego na trawniku????

Przecie cały czas gadasz, że KOLORÓW Ci trzeba - no to masz!

Jak mawia Tola nasza - milion słońc spadło z nieba. :D

Ciesz się nimi, za chwilę przekwitną i wróci ta głupia zieleń. ;)

Arctika, że niby ja .. te chwasty ...?? Ano, gdy wchodzę do ogródka sprawdzić, co gdzie wzeszło (bo rzadko pamiętam, gdzie co wsadzam:yes:) to wszystko co ponad normę wydłubuję ... jedną ręką, bo w drugiej najczęściej trzymam kubek z kawą:D Ale i tak france rosną, szybciej niż cokolwiek!! Dzisiaj już widziałam, że trzeba będzie znowu się im dobrać do tyłków!!

Nie lubię mleczy!! Naprawdę nie lubię, nic na to nie poradzę! Ale one mnie i owszem ... w tym roku jest ich wyjątkowo dużo, właściwie to trawnik z nich się przede wszystkim składa :mad:

Veruniu, jak to miło, że wróciłaś!!!! Cieszę się, że ze zdrówkiem lepiej, ale dbaj o siebie!!!!!