TAR 08.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja to tylko jedno pytanie zadam... Gdzie Ty do cholery podziałaś chwasty???? Aha - szacun za ogród, tam faktycznie nie ma chwastów żadnych! o kim piszecie? o Toli? no pewnie, ze tam nie ma chwastow, bo to przeciez u Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No nie TAR-cia, a ja już myślałam, że mnie tak chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Verunia, super ze zdrowiejesz Braza alez poszalalas, perukowiec calkiem przyzwoity daj mu czas one sie dluzej rozkrecaja ale za to pozniej liscie cie zaskocza, masz go w cieniu czy sloncu? w sloncu czerwien jest obledna i zauwazylam po swoich ze wola sloneczne stanowisko. DPS-ia, Arctica - wy o Brazie, nie zajarzylam bo ja wczesniej chwastow nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No nie TAR-cia, a ja już myślałam, że mnie tak chwalą no nie jednak o Tobie z kontekstu sie domyslam i zdjecia widzialam, one pewnie tez:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No Braza szacun-ogródek wypieszczony bardzo. Grządki masz w postaci kopczyków z jakiegoś określonego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A ten nowy kącik wypoczynkowy to co? Bo, jak wiesz, wypoczynek bardzo mnie interesuje w kontekście Uroczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nowy kącik wypoczynkowy dla gości to dobry pomysł, bo przypominam, że ten pod modrzewiem zajęty!!! O!!! Braza grządki ma?...świat się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Braza, żebyś ty mój ogródek zobaczyła chyba wkleje zdjęcie, będzie dla kontrastu. Znaczy, że ja to dopiero umiem energię oszczędzać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Braza... i Ty nie lubisz zielonego... i uprawiać nic nie będziesz.... noo koniec świata... Ty masz zielone, i grządki... i uwielbiasz to.... znaczy pić kawę i zawsze coś skubniesz.... Ja też uwielbiam kawę... ... I jak ja piję to zawsze coś znajdę i z filiżanką latam po ogródku....Sąsiadka już śmiała się ze mnie... no ale jak zobaczyła rabatki to zapraszała mnie do siebie... ale ja mam chwasty... a Ty poplewione na maksa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Arctika, że niby ja .. te chwasty ...?? Nieee... no ja pewnie... Tabun krasnoludków czy nadworny ogrodnik??? O wiem... pewnie te Twoje to zapachu kawy nie lubią i same spierdzielają... bo że nie rosną, to sorry, ale nie do mnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ... jedną ręką, bo w drugiej najczęściej trzymam kubek z kawą .... albo innego malborasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Teraz też pewnie kawę pije w ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Oj tak, piłam kawusię, ale i z lekka chwastom w dupę dałam, no za dużo ich było. A u mnie jest tak: skoro już coś tam wsadziłam to ma rosnąć i byle jakaś chwastowata jego mać nie będzie w tym rośnięciu przeszkadzała!!! Później, jak już to coś co ma urosnąć urośnie ma sobie samo dawać radę Kącik wypoczynkowy (dodatkowy) robi się pod świerkiem ... z pewną dozą nieśmiałości jednakoż, bo to ciężka praca jest! Bzy, które pod nim rozszalały się na maksa co prawda roundap załatwił, ale korzenie jeszcze zostały. No i Szanowny w końcu się im do tyłków dobrał. Odnoszę jednak wrażenie - smutne - że jeszcze trochę czasu upłynie, zanim ten kącik powstanie. Jednak znając swoje i Agdusiowe upodobania do oszczędzania energii jestem dziwnie spokojna, że brak tego akurat kącika wcale nie będzie nam przeszkadzał TAR-cia, perukowiec rośnie w pełnym słońcu, listki (bo "liście" to za mocne jeszcze słowo) ma absolutnie ciemnoczerwone!! Za to tamaryszek w miejscu stoi - nic, ani jednego pączka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Pewnie, że brak nowego kącika w niczym nam nie przeszkodzi! Mam zamiar poprawić zeszłoroczne wyniki, a to nie będzie łatwe! Śmiem twierdzić, że pod względem zachwastowienia mój ogródek bije Wasze na głowę. I wcale mnie to nie cieszy! A jutro nic w nim nie zrobię, bo muszę wreszcie chałupę trochę odkopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Braza, ten kącik jest obłędny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Za to tamaryszek w miejscu stoi - nic, ani jednego pączka!!!! qrcze, niedobrze, moj za chwile zakwitnie, 3 tygodnie temu wywalony z miejsca, w ktorym rosl, zostal niechcacy podzielony na 2 szt, zadolowany byle gdzie, przez chwile paczki byly suche i nagle ruszyl z kopyta, jest niezniszczalny chyba, jak zakwitnie wkleje zdjecia. moze swojego kupilas przemarznietego, bo juz powinien ruszyc. ja mam ten drobnokwiatowy, a one kwitna w maju. byc moze z tych moich 2 jeszcze wyjda 2 szt. po podziale, jak mi sie uda wyhodowac to ci wysle pana niezniszczalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No i proszę - Braza popadła w jakże miłe powszechne zafascynowanie ogrodem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 to choroba zakażna, zaczyna się w "pewnym wieku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ha - lekarzem jesteś, na pewno najlepiej wiesz, skoro to choroba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Eeeee, do zafascynowania to mi jeszcze trochę brakuje, ale jak coś ładnego zobaczę to i owszem, chciałabym to mieć TAR-cia, mój kompletnie nie daje znaku życia. Zostawię go, niech sobie siedzi w tej ziemi do przyszłego roku, ale ogrodnikowi przy okazji kilka słów powiem - chociaż do tej pory mnie nie zawiódł ... A jak te Twoje będą już mogły podróżować, to ja chętnie je przytulę, bardzo chętnie Kosiarkę chyba szlag trafił!!!! Wczoraj chciałam trochę mleczowatych łbów poucinać, ale narzędzie mordu najpierw zakaszlało, coś tam podcięło i ... zdechło. Ani prośby, ani groźby ani słowa absolutnie nienadające się do kulturalnego towarzystwa nie pomogły: ani menda drgnęła!!!! Pan Andrzej "Złota Rączka" vel "Demolka" podejrzewa, że to świeca, ale w tym pieprzonym zadupiu jest tylko jeden sklep z częściami do kosiarek i tej akurat marki nie mają. Tłumaczą się, że to chińszczyzna .... i co mnie to q...a obchodzi, ja chcę część do kosiarki kupić a nie być politycznie poprawna!!!! Dobrze, że Szanowny jest w cywilizacji, mam nadzieję, że tam problemów z tą świecą nie będzie. A w związku ze zdechnięciem kosiarki dzisiaj nie robię nic ... poza oszczędzaniem energii i podziwianiem pięknych widoków! Miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts