Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To niech sobie ładne spodnium wynajdzie.

Nie mogę wkleić tego zdjęcia - wciąż mi inwalida file wyskakuje, ale może link się otworzy: http://www.snobka.pl/artykul/spodnium-asos-3924

A tu z bonprix:

bli021x10_328.jpgcfb004x01_328.jpgbqn002x05_328.jpg

Albo garnitur.

(znów invalida) http://www.fotka.pl/grupa/733537/Piekne_kobiety_westchnieniem_kazdego_mezczyzny/Damski_garnitur_25075607

Jak można usunąć załączone zdjęcie bez usuwania postu?

z5822053X.jpg

Edytowane przez Agduś

Nooo Gagatka .... zastanowię się, czy Jej pokazać Twoją propozycję ... mogłaby ją przyjąć bez zmrużenia oka :)

Agduś dzięki. To białe spodnium z bonprix jest fajne i pierwszy garnitur z fotki.pl!

Arnika, ja lubię kryminalnych :cool:

Sniadanie u Tiffan`ego. Wygugluj sobie jakies fotki z tego filmu a nuz sie taka stylizacja Karli spodoba?

Z tego co pamietam to moglyby to byc okulary, kapelusz, dlugie czarne rekawiczki....Ja widze jeszcze apaszke w grochy i buciki raczej czarne. No i jeszcze cygaretka w takiej dlugiej fifce:cool::wink:(zartowaaalam)

Przepraszam ze tak w dwoch czesciach pisze i bez polskich znakow ale zaczelam uzywac Mozilli i jeszcze nie doszlam do tego czy ma polskie litery no i probujac cos tam nacisnelam:oops:. Zaszumialo, zabuczalo i poszloooooo:lol2:

Buziaki dla wszystkich i ekstra mizianko dla Katuni.

Veruniu, duzo zdrowka:hug:

O rany!!!! Veruniu, zadzwonię do Ciebie, może faktycznie udałoby się zgrać wszystko!

Maxi, ależ się cieszę, że znowu jesteś i mogę Cię czytać :) Katunia wymiziana, a Córcia ... no cóż, na wieść o cygaretce stwierdziła: "Noooooo, mogłoby być ciekawie ..." - no patrzcie Państwo, qufniara!!!!

Wysokiego obcasa nie będzie na pewno, już Córcia o to zadbała:)

Relacja pewnie będzie ale niezbyt ścisła ... mnie tam nie będzie, niestety (a może by tak zabawić się w paparazzi ...??) Bal 15 czerwca!