TAR 15.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 jeden moj klon dissectum wyglada jak maryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) To niech sobie ładne spodnium wynajdzie. Nie mogę wkleić tego zdjęcia - wciąż mi inwalida file wyskakuje, ale może link się otworzy: http://www.snobka.pl/artykul/spodnium-asos-3924 A tu z bonprix: Albo garnitur. (znów invalida) http://www.fotka.pl/grupa/733537/Piekne_kobiety_westchnieniem_kazdego_mezczyzny/Damski_garnitur_25075607 Jak można usunąć załączone zdjęcie bez usuwania postu? Edytowane 15 Maja 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Po nowemu to nie wiem, ja zawsze wklejam starą metodą, z serwera zewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Agdus, musisz wejsc w edycje postu, zaawansowana edycja, schodzisz na dol i klikasz "zarządzaj załacznikami" i tam usuwasz zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Upieram się (może być bez bacika : ..mogłaby wjechać na Brazylce.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nooo Gagatka .... zastanowię się, czy Jej pokazać Twoją propozycję ... mogłaby ją przyjąć bez zmrużenia oka Agduś dzięki. To białe spodnium z bonprix jest fajne i pierwszy garnitur z fotki.pl! Arnika, ja lubię kryminalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Brazunia - i świetnie by w tym wyglądała! Nooo - piękne te wdzianka Agduś... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 W ogóle, dziewczyny w garniturach i smokingach to bardzo seksownie wyglądają, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 16.05.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Czy ja wiem, ja jednak jestem za sukienką. Jeśli na codzień w niej nie chodzi to tym większe zrobi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Noooo, upiera się przy sukience, jestem w szoku! Wybrała taką:http://amazinggirl.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/1/s17_czarna.jpg Qurde, jakie buty do niej, jakby co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Czarne.... A jakie dodatki? z czy bez? Bo dla przekory/kontrastu czerwone albo białe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 bjuti kiecka:lol: oczywiście czarne eleganckie na wysokim obcasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Czerwone też byłyby świetne, bo kiecka piękna jest, będzie w niej wyglądała wspaniale! Do tego czerwone inne dodatki i będzie fantastycznie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ta czerwień aż się prosi, ale .... nie wiem, czy Córcia pójdzie w tej awangardzie aż tak daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Super sukiena. Dziewczyna ma FIGURĘ, będzie super!Ale czy ona wskoczy w obcasy??? Mogą też być czółenka, lub inny niski/płaski obcas - wtedy będzie coś a'la Jackie Kennedy i lata 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 17.05.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Cieliste czułenka by optyczne wydłużyła nogi.Kurcze, mam podobną w szafie z balu maturalnego córki. Może by była dobra na twoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Brazunia, ta sukienka nazywa sie Audrey, nie bez kozery. Taka sama albo bardzo podobna miala Audrey Hepburn w filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Sniadanie u Tiffan`ego. Wygugluj sobie jakies fotki z tego filmu a nuz sie taka stylizacja Karli spodoba? Z tego co pamietam to moglyby to byc okulary, kapelusz, dlugie czarne rekawiczki....Ja widze jeszcze apaszke w grochy i buciki raczej czarne. No i jeszcze cygaretka w takiej dlugiej fifce:cool:(zartowaaalam) Przepraszam ze tak w dwoch czesciach pisze i bez polskich znakow ale zaczelam uzywac Mozilli i jeszcze nie doszlam do tego czy ma polskie litery no i probujac cos tam nacisnelam:oops:. Zaszumialo, zabuczalo i poszloooooo:lol2: Buziaki dla wszystkich i ekstra mizianko dla Katuni. Veruniu, duzo zdrowka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jeżeli nie chodziła na obcasach, to lepiej nie szaleć z ich wysokością. Przecież ma się bawić i tańczyć całą noc!A kiedy bal?Liczę na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 O rany!!!! Veruniu, zadzwonię do Ciebie, może faktycznie udałoby się zgrać wszystko! Maxi, ależ się cieszę, że znowu jesteś i mogę Cię czytać Katunia wymiziana, a Córcia ... no cóż, na wieść o cygaretce stwierdziła: "Noooooo, mogłoby być ciekawie ..." - no patrzcie Państwo, qufniara!!!! Wysokiego obcasa nie będzie na pewno, już Córcia o to zadbała:) Relacja pewnie będzie ale niezbyt ścisła ... mnie tam nie będzie, niestety (a może by tak zabawić się w paparazzi ...??) Bal 15 czerwca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts