Moose 23.05.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Kolejny dzień koszmaru, ale zaczyna się chmurzyć - jest nadzieja! Też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jakie chmurzyć???? Nawet najmniejszego obłoczka!!! Jamles, Ty nie bądź taki hop do przodu!!!! Pewnie, że mogę poczytać, ale te oficjalne informacje to ja czytam bez zrozumienia, niczego nie kumam, a jak mi Kolega powie, to od razu rozumiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 u nas tempa mocno spadla i znowu pizdziawa polnocna, mialam sadzic kwiatki w donicy ale chromole, za bardzo wieje, nie sprawia to przyjemnosci. a jutrzejszy dzien ma byc niby chlodny +15 st., jakby nie wialo to moge sadzic, no i juz czwartek, piatek szybko zleci i weekend nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jak ja u siebie koszę, spocona jak mysz i pot mi wtedy kapie po doopie, to też wszystkie muchy są ze mną! Do szału mnie to doprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 nie wiem jakie to uczucie, u mnie maz kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Kiedyś spróbuj - od razy pół kilo w dół na wadzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 U mnie to i z kilogram, przy tych wszystkich górkach-pagórkach i dołach-dolinach na trawniku!!! Chłodniej się jakby zrobiło, wiatr się zerwał, a deszczu jak nie było, tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 U mnie wieje od wczoraj na na termometrze przez dzień grubo ponad 40*C było.... Deszczu nie widać... Trzeba by było lać, ale mi się nie chce... Pitolę to.. jak do rana nie spadnie deszcz to z rana podleję.. teraz za bardzo żrą komary i meszki a nie chce mi się psikać muggą... Z prac ogrodowych najbardziej lubię kosić trawę... najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Chmury zniknęły, deszczem nie siknęły - chromolę taki interes! Gorąco jak w piekle na pierwszym poziomie (w Chorwacji jednak było goręcej). Ogródek odpuściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Chłodniej się jakby zrobiło, wiatr się zerwał, a deszczu jak nie było, tak nie ma Chmury zniknęły, deszczem nie siknęły - chromolę taki interes! Gorąco jak w piekle na pierwszym poziomie (w Chorwacji jednak było goręcej).. U mnie pokropiło z łaski przy słoneczku prażącym... Dziś jednak dużo chłodniej i wiatr silniejszy... mnie odpowiada taka pogoda jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U mnie to i z kilogram, przy tych wszystkich górkach-pagórkach i dołach-dolinach na trawniku!!! Chłodniej się jakby zrobiło, wiatr się zerwał, a deszczu jak nie było, tak nie ma Wcale bym się nie obraziła za deszcz, wcale a wcale... Wręcz przeciwnie - byłabym bardzo zadowolona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nożesz w mordę buldoga - czereśnie mi mszyca wiśniowa zaatakowała!!!! Preparaty chemiczne znalazłam w sieci, ale jak tak wielkie drzewa spryskać???? Deszczu ni hu hu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 .... jak tak wielkie drzewa spryskać???? Deszczu ni hu hu .... hydronetką też deszczu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Kiedyś spróbuj - od razy pół kilo w dół na wadzę! na tych 400m2 trawy pol kilo? nie sadze, ja cwicze wozenie z taczka, nie dosc ze nogi to i rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 teraz za bardzo żrą komary i meszki o tej godzinie? teraz komary spia ale wieczorem to u nas juz daja popis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 deszczu nie ma i nie bedzie wiec sie nie nastawiajcie. moze cos pokropi w sobote. tempa mi pasi, slonko rowniez, nie jest za goraco. tylko ten wiatr cholerny wkurzajacy polnocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 na tych 400m2 trawy pol kilo? nie sadze, ja cwicze wozenie z taczka, nie dosc ze nogi to i rece Moja kosiarka waży 27 kg - taczka jej nie przebije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U nas wschodni wieje, ale temperatura się zrobiła ludzka! O deszczu nie słychać, więc podlałam. Powinno popadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moja kosiarka waży 27 kg - taczka jej nie przebije! no nie, nasza kosiareczka to leciutka jest, a na taczce zawsze pelno albo ziemii albo kamykow albo jeszcze czegos innego, 27 kg to ma lekko. dobrze, ze dzis piatek, jestem zmeczona tym tygodniem, w weekend chyba naladuje akumulatory i nie bede grzebac w ogrodzie, moze nad morze pojedziemy. musze sie troche oderwac od tej beznadziejnej rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A my odebraliśmy wczoraj naszą kosiarkę z serwisu - mam zamiar dzisiaj koniecznie dać jej popracować! A musicie nad morze jechać? Nie możecie na środkowy zachód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts