braza 12.01.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Bladym świtem z naszego pokoju gościnnego odezwała się Depeesia zaskoczona tym, że siedzi w loży honorowej. Przez skromność nie streszczę jej słów Ale mniemam, że słowa wypowiedziane z Waszego pokoju gościnnego przez rzeczoną Depeesię - i to bladym świtem na dodatek - były efektem wielkiej radości i satysfakcji z zajmowania przez Damę ową tak szacownego miejsca Innego znaczenia słów wypowiedzianych nie przyjmuję do wiadomości Frosiu http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/89.gif Zwracam się z prośbą do moich Szanownych Gości o usprawiedliwienie mojej dzisiejszej nieobecności, spowodowanej całodniowym, świadomym już i celowym podglądaniem życia i pracy w stajni!!! Dokonaliśmy z Szanownym również aktu szpiegostwa, fotografując i filmując co się tylko da (mam niezłą dokumentację techniczną stajni ) Do tej pory podglądanie i szpiegowanie było absolutnie nieświadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Jejku jak tutaj cichutko przez cały dzień. Agduś jak zawsze mnie nie zawiodłaś Myślałaś kiedyś żeby coś zacząć pisać??? A może już masz jakieś doświadczenia w tej kwestii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Romciu jeszcze nie śpisz Cichutko było, prawda??? No ale jak gospodyni d... w troki zabrała i szpiegować jej się zachciało, to cóż mieli Goście robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Cześć Braza Melduję, że połowa roboty przez małżonka wykonana Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Agduś: bombowe te Twoje streszczenie. Wpadaj na wszystkie wątki i od czasu do czasu streszczaj, bo niektórzy z braku czasu nie są ze wszystkim na bieżąco. A tak to jak znalazł. Braza: stanowczo protestuję! Mają być wpisy i zdjęcia z każdej wizyty na każdej potencjalnej działce. Samej, bez grona forumowiczów, na pewno będzie Ci ciężko podjąć decyzję, które miejsce będzie Wam się podobało najbardziej i które się nada na dom i dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witanko Zadanie wykonane poszło na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Kochani Szanowny na kurs pojechał a my z córcią mamy wyjątkowego lenia dzisiaj w sobie Biała nie wiem, czy to dobry pomysł rozpoczynać kolejną epopeję poszukiwawczą. Jak znajdziemy interesujący obiekt to na pewno będę pytać o opinię - w końcu mam tutaj świetnych speców i głupotą byłoby nie wykorzystać Waszej wiedzy i doświadczenia. Przyglądamy się aktualnie pewnej ofercie, ale jeszcze musimy pewne sprawy dograć do końca. Mogę na priva przesłać link do tej oferty - to kolejna oferta biura, co nie znaczy, że nie szukamy na własną "łapę" Bobuniu - ode mnie też poszło Jesteście super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Bladym świtem z naszego pokoju gościnnego odezwała się Depeesia zaskoczona tym, że siedzi w loży honorowej. Przez skromność nie streszczę jej słów Ale mniemam, że słowa wypowiedziane z Waszego pokoju gościnnego przez rzeczoną Depeesię - i to bladym świtem na dodatek - były efektem wielkiej radości i satysfakcji z zajmowania przez Damę ową tak szacownego miejsca Innego znaczenia słów wypowiedzianych nie przyjmuję do wiadomości Depeesia bladym świtem odezwała się na forum. Niczego nie wypowiadała na głos, bo wieczorem lub w nocy ustaliliśmy, że nie podzielamy jej zamiłowania do skowronkowego trybu życia, więc tylko po cichutku włączyła sobie laptopik, z którym się nie rozstaje. Następnie ruszyła do kuchni już mniej bladym switem, gdzie odpędziłam ją od zlewu (Ja należę do tych, które POTRAFIĄ iść spać i zasnąć spokojnie, gdy nieumyte talerze czekają w zlewie aż w zmywarce znajdzie się dla nich miejsce. I nawet koszmary mi się nie śnią!). PS. Braza, Ty sobie przygotuj duuuuży termos na herbatkę dla depeesi! I nie zapomnij kupić cukru (nam się skończył i goście słodzili cukrem pudrem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Jejku jak tutaj cichutko przez cały dzień. Agduś jak zawsze mnie nie zawiodłaś Myślałaś kiedyś żeby coś zacząć pisać??? A może już masz jakieś doświadczenia w tej kwestii?? Jak na razie pisywałam tylko wypracowania i prace zaliczeniowe. Brakowało mi tego, więc teraz wyżywam sie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dobry pomysł. Choć wstawiajcie fotki tych miejsc, które oglądacie. A na razie to dawaj na priva tego linka. Uwielbiam oglądać różne działki, gospodarstwa i domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Agduś: bombowe te Twoje streszczenie. Wpadaj na wszystkie wątki i od czasu do czasu streszczaj, bo niektórzy z braku czasu nie są ze wszystkim na bieżąco. A tak to jak znalazł. Braza: stanowczo protestuję! Mają być wpisy i zdjęcia z każdej wizyty na każdej potencjalnej działce. Samej, bez grona forumowiczów, na pewno będzie Ci ciężko podjąć decyzję, które miejsce będzie Wam się podobało najbardziej i które się nada na dom i dodatki. Przepraszam, ale Braza ma zapewnioną wyłączność na streszczenia. No, może czasem, gdybym nie wiedziała, co robić z nadmiarem wolnego... Popieram natomiast w kwestii dokumentacji fotograficznej działek do wyboru! Zdjecia i mapki sytuacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Wyżywaj się Słonko w tych streszczeniach do woli!!!! Sama przyjemność czytać takie dzieła!!!! O herbacie i cukrze będę pamiętać!!!! Dzięki!!!! Ja również należę do tych, co to gary w zlewie snu z powiek im nie spędzają , tak więc w momencie goszczenia u siebie Depeesi chyba psa postawię groźnego przy rzeczonym, żeby Jej do głowy głupie pomysły nie przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dobry pomysł. Choć wstawiajcie fotki tych miejsc, które oglądacie. A na razie to dawaj na priva tego linka. Uwielbiam oglądać różne działki, gospodarstwa i domki. Żadnego priva! Co tak będziesz rozsyłała na priva wszystkie działki? Szkoda czasu! Wszystkich to interesuje! Bo się obrażę i przestanę streszczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Agduś ja się normalnie czuję ogromnie zaszczycona - naprawdę!!!!! A Ty faktycznie masz ogromny talent i ... może by to jakoś wykorzystać ... tylko, że ja jeszcze nie wiem jak Postaram się o te mapki, bo zdjęcia będą na pewno!! Może faktycznie zacznę co nieco "dłłubać" w tym dzienniku, bo już w ogóle na psy zejdzie Zobaczymy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dobry pomysł. Choć wstawiajcie fotki tych miejsc, które oglądacie. A na razie to dawaj na priva tego linka. Uwielbiam oglądać różne działki, gospodarstwa i domki. Żadnego priva! Co tak będziesz rozsyłała na priva wszystkie działki? Szkoda czasu! Wszystkich to interesuje! Bo się obrażę i przestanę streszczać! No to wklejam! http://www.certus.nieruchomosci.pl/gospodarstwa_rolne1.php Druga oferta na stronie - Sławoborze. To jedno, drgiego poszukam, bo gdzieś mi się zapodziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I mam: http://mit-kolobrzeg.home.pl/domy.php?op=m&pr=SBZAA%201011 Później napisze co myślimy o jednej i drugiej propozycji. Chciałabym poznac Wasze zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To jest naprawdę??? Bo wygląda jak z bajki? Byłaś tam? W międzyczasie wkleiłas drugi link, więc uściślam - to było do pierwszego. Drugi zaraz obejrzę. Gdyby to naprawdę wyglądało tak rewelacyjnie, to moglibyście zamieszkać w domu, zagospodarowywać się tam i budować Wdzięcznego obok, a dom, ten istniejący teraz, przeznaczyć na pokoje do wynajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Bladym świtem z naszego pokoju gościnnego odezwała się Depeesia zaskoczona tym, że siedzi w loży honorowej. Przez skromność nie streszczę jej słów Ale mniemam, że słowa wypowiedziane z Waszego pokoju gościnnego przez rzeczoną Depeesię - i to bladym świtem na dodatek - były efektem wielkiej radości i satysfakcji z zajmowania przez Damę ową tak szacownego miejsca Innego znaczenia słów wypowiedzianych nie przyjmuję do wiadomości Depeesia bladym świtem odezwała się na forum. Niczego nie wypowiadała na głos, bo wieczorem lub w nocy ustaliliśmy, że nie podzielamy jej zamiłowania do skowronkowego trybu życia, więc tylko po cichutku włączyła sobie laptopik, z którym się nie rozstaje. Następnie ruszyła do kuchni już mniej bladym switem, gdzie odpędziłam ją od zlewu (Ja należę do tych, które POTRAFIĄ iść spać i zasnąć spokojnie, gdy nieumyte talerze czekają w zlewie aż w zmywarce znajdzie się dla nich miejsce. I nawet koszmary mi się nie śnią!). PS. Braza, Ty sobie przygotuj duuuuży termos na herbatkę dla depeesi! I nie zapomnij kupić cukru (nam się skończył i goście słodzili cukrem pudrem ). Eeeee, no ja tylko taką malutką manię mam jak jestem w gościach albou mnie goście są! Nie wiem, na czym to polega, mam tak, że MUSZĘ porządkować, jak jestem u kogoś. I to zawsze dotyczy kuchni. Psychologowie mówią, że to po to, żeby stworzyć sobie iluzję panowania nad sytuacją. No co, pomagać nie wolno? A z tym termosem to prawda. Cholera, nieekonomiczna jestem. Cały cukier u Agduś zużyłam przy pomocy rodziny. Chleb też zeżarliśmy cały. Sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.01.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To ja już mówię co sądzę o tym Sławoborzu. To wygląda jak z bajki, piękne domki na skraju lasu, po remoncie, gotowe do zamieszkania ze zbudowaną stajnią i 10 hektarami łąk i pastwisk. Tam nic nie trzeba robić, tylko kupować konie, pakować graty i się przeprowadzać. Cudo, ale cena... niestety też cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Chleba to jeszcze 4 bochenki były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts