Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Wykursowany ... 8 egzaminów zdanych na maksa i jeden jedyny z brakującymi 2-oma punktami niezaliczony ... cholery idzie dostać!! We wrześniu wróci i popraweczka.

Na epidemię chyba się nie zanosi, reszta porządna - jeszcze ...

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wykursowany ... 8 egzaminów zdanych na maksa i jeden jedyny z brakującymi 2-oma punktami niezaliczony ... cholery idzie dostać!! We wrześniu wróci i popraweczka.

8 razy gratulacje, raz wyrazy współczucia z powodu popraweczki. No ale przynajmniej nudził się nie będzie na morzu, bo trza kuć do niej.

Z tą epidemią to ja poczekam, coby się upewnić, czy mogę bezpiecznie przyjechać.

Agduś, nie kombinuj, epidemia jest roślinna a Ty w żadnym wypadku roślinki nie przypominasz!!!!

TAR-cia no cieszę się jak nie wiem co! Tawuły przestały wiednąć, jedna nawet nieśmiało chyba kwitnie ... Wierzbie podsypaliśmy gliny, ma szansę!!!

kujon http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Langue/langue.gif

No i oczywiscie pogratuluj mocno, mocno Szanownemu, a dygresje o "kujonie" lepiej pomin :lol2:

Skrobnij jeszcze z czego byly te egzaminy, abysmy sie wyedukowali w zamorskich klimatach :-)

BTW normalnie gdzie ucha by nie przylozyc, to ktos czegos sie uczy, egzaminuje, albo certfikuje :yes: Jeszcze troche a potega intelektualna bedziemy cala EU straszyc :cool:

Właśnie tego kujona Mu pokażę, a co :D

Wszystkich egzaminów pewnie nie zapamiętałam, ale to co mi w głowie siedzi, to proszę bardzo: j. angielski, meteorologia, astronawigacja, zarządzanie statkiem, bezpieczeństwo statku .... więcej grzechów nie pamiętam. A 2 punktów zabrakło przy stateczności - zmora potworna, nawet mi się po nocach śniła. Z 20 chłopa tylko 4 odeszło z tarczą ...

TAR-cia no cieszę się jak nie wiem co! Tawuły przestały wiednąć, jedna nawet nieśmiało chyba kwitnie ... Wierzbie podsypaliśmy gliny, ma szansę!!!

a nie mowilam, ze bedzie dobrze, moje tawuly tak sie rozrosly od ub. roku, ze pare krzakow wykopalam i podzielilam na mniejsze (potrzebowalam 5 szt. a nie chcialo mi sie do ogrodnictwa jechac), poniewaz zostalo mi juz niewiele do sadzenia i uporzadkowania poza paroma drobiazgami musze zajac sie przez chwile wnetrzem, wybieram meble do swojego pokoju (w przyszlosci dziecka) beda chyba hemnesy z ikei i meble do salonu waham sie pomiedzy biala besta a hemnesem no i musze zakupic lampy do 2 ostatnich pokoi. potem poczekac z m-c na zlozenie mebli, 3 m-ce na zamontowanie lamp i bede mogla przenosic swoje rzeczy z garderoby (tez mi pewnie zejdzie m-c ;) ) malowanie salonu robimy w przyszłym roku (choc nie wiem ile jeszcze zniose ten "rzymski poranek" na scianach :sick:)

Serdeczne gratulacje ośmiokrotne proszę Szqanownemu przekazać, a popraweczka pikuś, da radę diabłowi next time!

Jak czytam zestaw przedmiotów, to prawie taki sam, jak na kursach żeglarskich.

Zarządzania statkiem nie mielim. :lol2:

Jeszcze była nawigacja terestryczna, teoria żeglowania (fizyka żagli :sick: ) i takie tam.

Stateczność to na pewno też jakaś kobyła z fizyki, fuj!

TAR-cia, szykuje Ci się niezła zabawa:rolleyes: "Rzymski poranek" mam w gościnnym .... a nie już nie gościnny, jeno latoroślowy, zapomniałam donieść, że Pierworodna i Jedyna zmieniła swoje MSD:)

Szanowny jeśli tylko może to czyta komentarze! Na pewno będzie przeszczęśliwy czytając takie peany na swoją cześć :)

Brazka, malowanie to pikus, najgorsze to sciagniecie oswietlenia, karniszy, czujek od alarmu i inne tego typu pierdolety. "stary"sie zlamal jak mu napomknelam, ze sufit tez przydałoby sie pomalowac :eek: no i chyba przeloze to na wiosne, bo jak ma mi tylko sciany malowac to ja pierdziu takie cos. jak juz to i sufit i sciany, przy okazji drobne popraweczki zapraweczki porobic. a nie ma na to teraz ani czasu ani sily. wiec chyba tylko meble wstawie.

Właśnie tego kujona Mu pokażę, a co :D

Wszystkich egzaminów pewnie nie zapamiętałam, ale to co mi w głowie siedzi, to proszę bardzo: j. angielski, meteorologia, astronawigacja, zarządzanie statkiem, bezpieczeństwo statku .... więcej grzechów nie pamiętam. A 2 punktów zabrakło przy stateczności - zmora potworna, nawet mi się po nocach śniła. Z 20 chłopa tylko 4 odeszło z tarczą ...

najbardziej to mi sie podoba astronawigacja i zarzadzanie statkiem :wiggle: Oj jak ja bym sobie pozarzadzala jakims statkiem z marynarzami ;)

http://th.interia.pl/11,b43c4a3af1461285/marynarz.jpg

:lol2:

Statecznosc tez pewnie bym oblala, bo nie mam w tym kierunku zadnych widocznych predyspozycji :lol2: Juz nawet ksiadz, co rok w rok u mojej Mamy po koledzie chodzi przestaje pytac, czy juz zyje w statecznosci, czy jeszcze nie ... nadzieje chyba stracil i stad zupelny brak zainteresowania :lol2:

Jeszcze raz mocne gratulacje i kciuki trzymam za sesje dodatkowa :-)

Znaczy że co? Przeniosła się do sezonowego Bagna?

Dokładnie tak!! Dla Was i innych Szacownych Gości do dyspozycji duży (chociaż mało widny) pokój z widokiem na modrzew:)

Amberciu, takimi marynarzami to i ja bym sobie pozarządzała .... uuuufff ... rozmarzyłam się .... Biorąc pod uwagę pewne sakralne kanony to my też stateczni nie jesteśmy .... Szanowny może miec jednak problem, psia krew ;)

A ja bym sobie chętnie poremontowała mnóstwo wiele, ale nie mam za co :bash: