braza 05.06.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wykursowany ... 8 egzaminów zdanych na maksa i jeden jedyny z brakującymi 2-oma punktami niezaliczony ... cholery idzie dostać!! We wrześniu wróci i popraweczka. Na epidemię chyba się nie zanosi, reszta porządna - jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 a nie mowilam co by poczekac z tamarysiem, ze na pewno sie pusc, jak nie w tym to w przyszlym sezonie. a co z tawulami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wykursowany ... 8 egzaminów zdanych na maksa i jeden jedyny z brakującymi 2-oma punktami niezaliczony ... cholery idzie dostać!! We wrześniu wróci i popraweczka. Na epidemię chyba się nie zanosi, reszta porządna - jeszcze ... 8 razy gratulacje, raz wyrazy współczucia z powodu popraweczki. No ale przynajmniej nudził się nie będzie na morzu, bo trza kuć do niej. Z tą epidemią to ja poczekam, coby się upewnić, czy mogę bezpiecznie przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Agduś, nie kombinuj, epidemia jest roślinna a Ty w żadnym wypadku roślinki nie przypominasz!!!! TAR-cia no cieszę się jak nie wiem co! Tawuły przestały wiednąć, jedna nawet nieśmiało chyba kwitnie ... Wierzbie podsypaliśmy gliny, ma szansę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.06.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wykursowany ... 8 egzaminów zdanych na maksa i jeden jedyny z brakującymi 2-oma punktami niezaliczony ... cholery idzie dostać!! We wrześniu wróci i popraweczka. Na epidemię chyba się nie zanosi, reszta porządna - jeszcze ... kujon http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Langue/langue.gif No i oczywiscie pogratuluj mocno, mocno Szanownemu, a dygresje o "kujonie" lepiej pomin Skrobnij jeszcze z czego byly te egzaminy, abysmy sie wyedukowali w zamorskich klimatach BTW normalnie gdzie ucha by nie przylozyc, to ktos czegos sie uczy, egzaminuje, albo certfikuje Jeszcze troche a potega intelektualna bedziemy cala EU straszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Właśnie tego kujona Mu pokażę, a co Wszystkich egzaminów pewnie nie zapamiętałam, ale to co mi w głowie siedzi, to proszę bardzo: j. angielski, meteorologia, astronawigacja, zarządzanie statkiem, bezpieczeństwo statku .... więcej grzechów nie pamiętam. A 2 punktów zabrakło przy stateczności - zmora potworna, nawet mi się po nocach śniła. Z 20 chłopa tylko 4 odeszło z tarczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 TAR-cia no cieszę się jak nie wiem co! Tawuły przestały wiednąć, jedna nawet nieśmiało chyba kwitnie ... Wierzbie podsypaliśmy gliny, ma szansę!!! a nie mowilam, ze bedzie dobrze, moje tawuly tak sie rozrosly od ub. roku, ze pare krzakow wykopalam i podzielilam na mniejsze (potrzebowalam 5 szt. a nie chcialo mi sie do ogrodnictwa jechac), poniewaz zostalo mi juz niewiele do sadzenia i uporzadkowania poza paroma drobiazgami musze zajac sie przez chwile wnetrzem, wybieram meble do swojego pokoju (w przyszlosci dziecka) beda chyba hemnesy z ikei i meble do salonu waham sie pomiedzy biala besta a hemnesem no i musze zakupic lampy do 2 ostatnich pokoi. potem poczekac z m-c na zlozenie mebli, 3 m-ce na zamontowanie lamp i bede mogla przenosic swoje rzeczy z garderoby (tez mi pewnie zejdzie m-c ) malowanie salonu robimy w przyszłym roku (choc nie wiem ile jeszcze zniose ten "rzymski poranek" na scianach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Serdeczne gratulacje ośmiokrotne proszę Szqanownemu przekazać, a popraweczka pikuś, da radę diabłowi next time! Jak czytam zestaw przedmiotów, to prawie taki sam, jak na kursach żeglarskich. Zarządzania statkiem nie mielim. Jeszcze była nawigacja terestryczna, teoria żeglowania (fizyka żagli ) i takie tam. Stateczność to na pewno też jakaś kobyła z fizyki, fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Szanowny jest człowiekiem ustatkowanym i statecznym, więc ze statecznością statku sobie poradzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 TAR-cia, szykuje Ci się niezła zabawa:rolleyes: "Rzymski poranek" mam w gościnnym .... a nie już nie gościnny, jeno latoroślowy, zapomniałam donieść, że Pierworodna i Jedyna zmieniła swoje MSD:) Szanowny jeśli tylko może to czyta komentarze! Na pewno będzie przeszczęśliwy czytając takie peany na swoją cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Znaczy że co? Przeniosła się do sezonowego Bagna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Brazka, malowanie to pikus, najgorsze to sciagniecie oswietlenia, karniszy, czujek od alarmu i inne tego typu pierdolety. "stary"sie zlamal jak mu napomknelam, ze sufit tez przydałoby sie pomalowac no i chyba przeloze to na wiosne, bo jak ma mi tylko sciany malowac to ja pierdziu takie cos. jak juz to i sufit i sciany, przy okazji drobne popraweczki zapraweczki porobic. a nie ma na to teraz ani czasu ani sily. wiec chyba tylko meble wstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Uff, jak ja się cieszę, że przede mną nie ma żadnego dużego malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Właśnie tego kujona Mu pokażę, a co Wszystkich egzaminów pewnie nie zapamiętałam, ale to co mi w głowie siedzi, to proszę bardzo: j. angielski, meteorologia, astronawigacja, zarządzanie statkiem, bezpieczeństwo statku .... więcej grzechów nie pamiętam. A 2 punktów zabrakło przy stateczności - zmora potworna, nawet mi się po nocach śniła. Z 20 chłopa tylko 4 odeszło z tarczą ... najbardziej to mi sie podoba astronawigacja i zarzadzanie statkiem Oj jak ja bym sobie pozarzadzala jakims statkiem z marynarzami http://th.interia.pl/11,b43c4a3af1461285/marynarz.jpg Statecznosc tez pewnie bym oblala, bo nie mam w tym kierunku zadnych widocznych predyspozycji Juz nawet ksiadz, co rok w rok u mojej Mamy po koledzie chodzi przestaje pytac, czy juz zyje w statecznosci, czy jeszcze nie ... nadzieje chyba stracil i stad zupelny brak zainteresowania Jeszcze raz mocne gratulacje i kciuki trzymam za sesje dodatkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ucałowania dla Szanownego! Jest dzielny i uparty - da radę! I kocha to przecież.My wierzymy w Niego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Znaczy że co? Przeniosła się do sezonowego Bagna? Dokładnie tak!! Dla Was i innych Szacownych Gości do dyspozycji duży (chociaż mało widny) pokój z widokiem na modrzew:) Amberciu, takimi marynarzami to i ja bym sobie pozarządzała .... uuuufff ... rozmarzyłam się .... Biorąc pod uwagę pewne sakralne kanony to my też stateczni nie jesteśmy .... Szanowny może miec jednak problem, psia krew A ja bym sobie chętnie poremontowała mnóstwo wiele, ale nie mam za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Braza... to ja za dziewczynami gratuluję szanownemu.. a za Ambercia oczy tylko w górę podniosą za takimi mundurowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 bywam ci ja czasem w akademii morskiej w gdyni, az glowa sama sie obraca "za mundurem", az wstyd, stara gropa ze mnie a za mlodzikami patrze usciski dla Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 z takimi to fajnie i choroby morskiej dostać Braza niezły łebek ma Szanowny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No jedno jest pewne: Szanowny po przeczytani tych wpisów nie zabierze Brazy w pobliże żadnego zarządzanego w takim mundurze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts