EZS 06.06.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Faktycznie, coś w tych mundurach jest.. stazowałam swego czasu na WAMie i na co dzień koledzy lekarze to byli takie "wymoczki" że pięć groszy nie dasz, w wymietych ubrankach szpitalnych.. a jak przyszła uroczystość i ubrali mundury, to inni ludzie! Same chlopy do bramia Na szczęście na drugi dzień wróciły wymoczki.... Szanownemu podrowienia, zdanych gratuluję, niezdany cóż, zdarza się w najlepszej rodzinie. Zda się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 z takimi to fajnie i choroby morskiej dostać Wusia tez o tm pomyslalam Sie czlowiek rozmarzyl Brazunia lepiej pilnuj Wlasnego A w szczegolnosci, gdy cywilne na mundur zamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ambercia jak miło że ktoś ma tak samo równo pod sufitem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ambercia jak miło że ktoś ma tak samo równo pod sufitem:lol: Kochana to tylko solidarnosc jajnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja się nie boję, Szanowny mundur już dawno zrzucił ... ale w szafie jeszcze wisi ... qurna, może by go tak odświeżyć? (mundur, oczywiście ). Ohhhh, gdzie te czasy, gdy wkoło było tak ze 3 setki takich mundurowych cukierków .... MarWoj ma jednak swój niezaprzeczalny urok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Biorąc pod uwagę pewne sakralne kanony to my też stateczni nie jesteśmy .... Szanowny może miec jednak problem, psia krew A ja bym sobie chętnie poremontowała mnóstwo wiele, ale nie mam za co Ad 1 nie czujcie się osamotniona obywatelko w tym niecny procederze... Ad2 bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Wychodzi, że ja stateczna jednak jestem, aha! Brazunia - możesz sobie u mnie poremontować, ja Ci dostarczę farby i co tam trzeba, Kochana, tylko przyjedż, front robót remontowych czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Braza... było się wyprowadzać... nooo było... zawsze były by jakieś mundury w okolicy;) No nic to... dobrze, ze ja nie mam choroby morskiej,,, przynajmniej na tych łajbach co pływałam nie miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Gdy daaaawnoooo temu płynęłam do pewnego portu na miesięczne wygnanie ze wszystkimi, choroby morskiej nie miałam, ale to tylko dlatego, że zasztormowałam się w kajucie Szanownego i żadna siła mnie z niej nie wyciągnęła ... no nie, raz mnie siusiu pogoniło ... po stwierdzeniu, że prawa fizyki wzięły w łeb i trap mam nad głową postanowiłam w razie "W" sikać w majty - na szczęście nie musiałam:) Kocham takie długie weekendy - piszę do Was jeszcze w piżamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Jaki długi weekend? Ja w pracy siedzę, ale na szczęście dzisiaj luzik, telefony milczą maili mało, można po necie poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Jak w pracy siedzisz, znaczy - zdrowaś już! Braza, jak mogłaś zasztormować się w kajucie, tyle ciach mundurowych, oko można zawiesić, a Ty nic! Ech, taką okazję straciłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 W pracy to ja od trzech tygodni jestem i o szpitalu już praktycznie zapomniałam. Niestety za parę tygodni będę musiała sobie przypomnieć, jak mi będą tę rurkę wyjmować co mi wsadzili. Na szczęście mam nadzieje że na krótko. Dzisiaj mecz a ja kurcze nawet piwa się nie mogę napić Jak myślicie wygrają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Kocham takie długie weekendy - piszę do Was jeszcze w piżamie Tyż sobie dziś do 12 pozalegałam Jak myślicie wygrają? A jaką wersję chcesz usłyszeć...? Optymistyczną czy racjonalną...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Przerżną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 wygraja, nie ma bata potrzebujemy tego zwyciestwa chocby i dla morale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Remis ale za to emocji było sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 dobry i remis, wazne ze nie przegrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Mecz dobry! \A wynik.... na początek, z grzeczności dla gości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 ale jak tak patrzę co Rosja wyprawia z Czechami to łoooooooooooo z naszych ketchup zostanie jak na Rosję trafimy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No mnie to w ogóle nie bierze, nie oglądałam. Jakby to łyżwiarstwo figurowe było, to bym nie odeszła od telewizora, a tak - phi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts