Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Faktycznie, coś w tych mundurach jest.. stazowałam swego czasu na WAMie i na co dzień koledzy lekarze to byli takie "wymoczki" że pięć groszy nie dasz, w wymietych ubrankach szpitalnych.. a jak przyszła uroczystość i ubrali mundury, to inni ludzie! Same chlopy do bramia :) Na szczęście na drugi dzień wróciły wymoczki....

Szanownemu podrowienia, zdanych gratuluję, niezdany cóż, zdarza się w najlepszej rodzinie. Zda się później ;)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się nie boję, Szanowny mundur już dawno zrzucił ... ale w szafie jeszcze wisi ... qurna, może by go tak odświeżyć? (mundur, oczywiście ;)). Ohhhh, gdzie te czasy, gdy wkoło było tak ze 3 setki takich mundurowych cukierków .... MarWoj ma jednak swój niezaprzeczalny urok!!!:)

Biorąc pod uwagę pewne sakralne kanony to my też stateczni nie jesteśmy .... Szanowny może miec jednak problem, psia krew ;)

A ja bym sobie chętnie poremontowała mnóstwo wiele, ale nie mam za co :bash:

Ad 1 nie czujcie się osamotniona obywatelko w tym niecny procederze...:rolleyes:

Ad2 bez komentarza...:bash:

Wychodzi, że ja stateczna jednak jestem, aha! :rotfl:

Brazunia - możesz sobie u mnie poremontować, ja Ci dostarczę farby i co tam trzeba, Kochana, tylko przyjedż, front robót remontowych czeka!

Gdy daaaawnoooo temu płynęłam do pewnego portu na miesięczne wygnanie ze wszystkimi, choroby morskiej nie miałam, ale to tylko dlatego, że zasztormowałam się w kajucie Szanownego i żadna siła mnie z niej nie wyciągnęła ... no nie, raz mnie siusiu pogoniło ... po stwierdzeniu, że prawa fizyki wzięły w łeb i trap mam nad głową postanowiłam w razie "W" sikać w majty - na szczęście nie musiałam:)

Kocham takie długie weekendy - piszę do Was jeszcze w piżamie :)

Jak w pracy siedzisz, znaczy - zdrowaś już! :D

Braza, jak mogłaś zasztormować się w kajucie, tyle ciach mundurowych, oko można zawiesić, a Ty nic!

Ech, taką okazję straciłaś!

W pracy to ja od trzech tygodni jestem i o szpitalu już praktycznie zapomniałam. Niestety za parę tygodni będę musiała sobie przypomnieć, jak mi będą tę rurkę wyjmować co mi wsadzili. Na szczęście mam nadzieje że na krótko.

Dzisiaj mecz a ja kurcze nawet piwa się nie mogę napić :rolleyes: Jak myślicie wygrają?