wu 08.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 DPS-ia jak się szybciuśko po boisku ruszają albo Rosja Czechom ładuje 4 pigułę to jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 wygraja, nie ma bata potrzebujemy tego zwyciestwa chocby i dla morale I morale legło w gruzach... ale jak tak patrzę co Rosja wyprawia z Czechami to łoooooooooooo z naszych ketchup zostanie jak na Rosję trafimy:( Nie trafimy, jeno ją mamy w planie... Bedzie rzeźnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Pogadać mogie, patrzeć ni mom czasu, na pole i do gości trza lecieć, a i trawa już do koszenia się nadaje, po niedzieli znowu koszę, to może znowu ze dwa kilo zrzucę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.06.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 I morale legło w gruzach... nie sadze, twardzi beda chlopcy, mimo ze ja "nie pilkowa" to kibicuje chlopakom. wkurza mnie tylko negatywne i dolujace nastawienie komentatorow i dziennikarzy. powinni wspierac a nie gnoic. mysle, ze naszym tez nie pomoglo zamkniecie dachu stadionu, ponoc bylo tam duszno i parno, grecy przyzwyczajeni, nasi padli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 nasi wreszcie zagrali przyzwoity mecz, nie tylko ganiali za Grekami ale zdrowo ich cisnęli w pierwszej połowie, a te wywrotki jeden przez drugiego boskie były:lol: z tym dachem to UEFA po chamsku pojechała bo to była jej decyzja żeby dachu nie otwierać a wiadomo że Grecy lepiej do upałów przystosowani niż nasi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ciekawe, jak będzie z Rosją. Mocni są Rosjanie.Oby nasi wytrzymali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nie oglądałam, nie przepadam, ale Chłopakom dobrze życzę!!! Zremisowali, mówicie ...??? Dobre i to, oby z Rosją poszło lepiej Verunia buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dobre i to, oby z Rosją poszło lepiej Nierealne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.06.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja muszę oglądać, albo się rozwieść. Póki co - wybieram to pierwsze.Ranyboskie, boję się tego meczu wtorkowego......Maż mi na zawał zejdzie, alboco:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Meliski kup, na wszelki pożarny. Albo dobrą flachę, z radości czy z rozpaczy zawsze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Mojny na szczęście nie kibicuje. Byliśmy w kinie podczas pierwszego meczu, bo tak nam pasowało. A potem tylko się rozglądał, czy aby nie jest jedynym facetem na ulicy. Nie był - musi więcej takich jak on istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.06.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Agduś - fajnie masz. Flaszka i melisa- obecne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.06.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Brazula - jak Katunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Katunia coraz trudniej wstaje i chodzi nieciekawie. Jutro jadę do weta. Mojego Szanownego nie ma, ale i tak by pewnie nie oglądał ... Córcia w pokoju ma jedyny odbiornik TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 :(Ojejejej... bida.. Pogłaszcz ją po łebku i pomiziaj sunię za uszkiem od nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Pitulanko od nas dla Katuni biednej! Proszę przekazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Przerżną... jeszcze raz i ......... zarazę wyślę albo na prezesia zagłosuję a Romek da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 To już wolę tę zarazę, niż prezesia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 jeszcze raz i ......... zarazę wyślę albo na prezesia zagłosuję a Romek da radę No chyba da... zawsze w końcu daje... ALE CZY JA DAM?????? RADĘ (rzecz jasna).... Najwyżej podłączę się do tej melisy i flaszki! Ze wskazaniem na tę drugą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Braza, czym Ty się zajmujesz???http://allegro.pl/doberman-brazowy-kopulacja-i2398544748.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts