braza 12.06.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Oooo, ale ładna!!! Tyle że ... klamka zapadła, Szanowny zapowiedział, że przy najbliższej stosownej (czyt.: finansowej) okazji ON albo dog - zależy, który się pierwszy urodzi! Przyszła sukienka - oczywiście nie obyło bez problemów ze strony UP tego zadupia, które leży 10 km ode mnie! Sukienka jest bosssskaaaaa, wczoraj wzięłam od mojej Kochanej Sąsiadki wór dodatków a dzisiaj nabędziemy drogą kupna jakieś odpowiednie obuwie. Kosmetyczka i fryzjer zamówieni, no jest klawo jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nooo, koniecznie wstaw fotę Karli gotowej do wyjścia - pewnie będzie wyglądac jak milion dolarów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nooo, koniecznie wstaw fotę Karli gotowej do wyjścia - pewnie będzie wyglądac jak milion dolarów! co do tego nie mam zadnych watpliwosci! Dziewcze urode ma po Mamie, figure sportowca i urok ksiezniczki Brazunia nie zapomnij dac foty! I na jaka sie w koncu sukienusie zdecydowalyscie? Bo chyba sie troche pogubilam I zdrowka dla Katmy. Wiem, ze to moze troche daleko, ale ... ale jedna z lepszych klinik, ze swietnie przygotowanymi w problemach ortopedycznych vetami jest tutaj http://www.klinika-wet.pl/o-nas.html . Pies Znajomej po dwoch latach bardzo kosztownego leczenia w roznych klinikach miala tam robiony przeszczep komorek macierzystych ... Taki cuda juz tam robia Moze warto skorzystac przynajmniej z jednej konsultacji, albo konsultacji mailowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No, czuję, że Karla furorę zrobi! Żądam zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że Córcia będzie zadowolona i wybawiona - to najważniejsze! Wygląd oczywiście się liczy, w końcu to kobieta:) Amberciu, dziękuję za linka. Masz jednak rację, to bardzo daleko. Dzisiaj mam odebrać pierwszą dawkę trocoxilu, druga za dwa tygodnie. Po pierwszej podobno już powinna być choćby minimalna poprawa. Wierzę Gwoździkowi i nie spodziewam się cudu, mam tylko nadzieję, że ta kuracja bedzie skuteczna choćby na tyle, żeby psuka wstawała bez większego wysiłku - skakanie przez płot i gonitwy za sarnami możemy sobie odpuścić A sukienka ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.06.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Zdrówka dla suki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Sukienka bombowa! Będzie szał! Trzymam kciuki za działanie lekarstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Trzymam kciuki za Katunię, oby jednak się polepszyło. Dopóki ma radochę z życia, jest dobrze i tego się trzymaj, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 a ja sie domagam wiecej zdjec w dzienniku:popcorn:czy wam tez sie chce tak spac, ja dzien w dzien na pysio padam. nie mam nawet sily by spryskac rosliny albo podsypac nawoz, masssakra jakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 W ciąży tak miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no mam nadzieje, ze wykraczecie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Lepiej nie pryskaj roślin (chyba że czosnkiem albo inną makiwarą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 opryski robie w masce i w goglach. kombinezonku i rekawicach.wygladam jek kosmita :rolleyes:ale jednak nie sadze by to bylo "TO" wlasnie. na razie to tylko pobozne zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Lepiej zrób test... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Brazunia aaaaa ... czyli na tej stanelo Doskonaly wybor! Nie mam watpliwosci - Cora bedzie najpiekniejsza! Tarcia jakos chyba kiepskie mamy cisnienie ... Rano zaliczylismy trening i zrobilo mi sie lepiej, ale ok. 14.00 - 15.00 mialam kryzys zasniecia Na szczescie dzisiaj zaliczalam prace przed domowym komputerem, wiec bez specjalnych wyrzeczen zamienilam krzeslo na lozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 tez mysle, ze to pogoda, ogolne zmeczenie, niemoc zawodowa i gnebiwtryski, ktore mnie ostatnio dopadaja. Okruch ostatnio tez nas w nocy nie oszczedza, nie moze spac, kreci sie, tupta po podlodze pazurkami. normalnie szal cial dzis nawet po poludniu strzelilam kawe czego zwykle nie robie, na co dzien pije jedna o 6 rano i basta, jedynie w weekendy pozwalam sobie na 2 dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Braza, sukienka "ta" to dla mnie zbyt mało informacji.Chcę, pragnę, żądam zdjęcia Karli w tej sukience.Niech się bawi lepiej niż cudownie.Za psinkę zaciskam, żeby wyzdrowiała,buziaki zostawiam i zmykam czytać co u Depesi słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 TAR kawa to u nas kupowana jest w hurcie. W ubieglym tygodniu paczke 3 kg odebralam i wiem, ze na miesiac to nam nie wystarczy Hmmm ... takich podojnych espresso z wysoka i aromatyczna crema, to 5 - 6 na dobe wciagam Sie powstrzymac nie moge Natomiast moje siersci to okropne spiochy. Koldre wygrzewaja do 9.00 - 10.00. A jak pada deszcz i jest buro, to nawet dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 moj Kasiorek od tygodnia jest taki niespokojny wiercidupka, zawsze w nocy spal jak kamyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja też padam na pysk, gnębiwtryski także mnie dopadają co i rusz - pogoda taka, albo diabeł wie ... Na myśl o jutrzejszym dniu dostaję tiku nerwowego: rano córci szkoła, powrót z tejże o 13:25, 14:45 fryzjer, 17:45 kosmetyczka, 18:40 stawiennictwo na imprezie - za szofera będę robić, drogowa jego mać, kilometrów nawalę z kolko ugodno, jak kierowca TiRa - nawet mi się myśleć nie chce!! A koniec imprezy w nocy ... Skosiłam trawnik przed domem, na pozostałą część czyli przy modrzewiu i ogród nie mam sił. Już wiem na pewno, że muszę to rozwiązać inaczej, zamurować, zabetonować, obojętne, ale dłużej tak nie dam rady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts